返回列表 發帖
我想佢7-8月多啲
因為可能下年3月又係第二屆kkbox風雲榜
唔想佢又去唔到
放空 發表於 2019-3-31 13:12

佢今年都無新歌 未必入到KKBOX
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

fifty1205 發表於 2019-3-31 13:36

穿越 估佢會整多1-2首出街

陌路/集體回憶/不認不認還需認/只談風月/別阻我開心/同病相愛/知情識趣/最後今天/明日再會/ ...
kingsfacheung 發表於 2019-3-31 08:54

塗鴉好想聽
仲有開心果

最緊要係,點解佢每次演唱會,個台都好似無乜budget
kenny211 發表於 2019-3-31 09:03

仲要啲錢應該唔係花落啲衫到?
啲衫勁核突

talking 其實都好悶好短,唔知係咪第一場緊張,介紹得好官方而且講嘢冇主題。
希望下一場好d啦。

珠海繼 ...
af_k1 發表於 2019-3-31 10:04

勁! 你係咪買晒佢咁多場

其實close up睇啲衫又唔算好核突
條大黑裙幾好睇,係唔知點解會著住黎唱rock part
第 ...
Jacz 發表於 2019-3-31 10:55

可唔可以唔好著啲有珠片嘅衫
次次感覺好老

真心希望香港站變返四面台同執執個Rundown
感覺大部分同LB/321go無乜變化咁
我寧願佢得一Part快歌
其它變哂 ...
kenvincy.cn 發表於 2019-3-31 12:08

希望佢啲唱咗n次嘅金曲擺晒喺encore

**** 本內容被作者隱藏 ****

傳說中今晚嘅rundown
Jacz 發表於 2019-3-30 17:26

好想睇

fifty1205 發表於 2019-3-31 13:36

SUPPER個首今年應該會出?

仲要啲錢應該唔係花落啲衫到?
啲衫勁核突
放空 發表於 2019-3-31 13:56

opening個件係moschino送嘅
不過今次啲衫真係唔得,希望珠海站好啲

可唔可以唔好著啲有珠片嘅衫
次次感覺好老
放空 發表於 2019-3-31 13:58

幾時先可以著到LB咁靚

勁! 你係咪買晒佢咁多場
放空 發表於 2019-3-31 13:57

唔係啊,暫時就確定睇廣州珠海,跟住或者睇埋佛山澳門吧,其他唔睇了,太遠。

有無搖滾之母 聽下?

簽名被屏蔽

內地fans喜歡千嬅甲音樂d歌嗎?
iamsingingwong 發表於 2019-3-31 14:53

無呀
所以我只係希望香港場會有

opening
Jacz 發表於 2019-3-31 14:41

可惜我是水瓶座 都編得幾好聽
雖然都係用鋼琴

下幾站都係大麥網賣飛?

簽名被屏蔽

無人覺得化好好聽?得我同黎明2個識欣賞
iamsingingwong 發表於 2019-3-31 15:43

其實甲音樂有幾多歌我都好中意
e.g. 我在橋上看風景/同病相愛/捉伊人/一葉舟/擁抱回憶
不過覺得佢呢世都唔會唱live

簽名被屏蔽

無人覺得化好好聽?得我同黎明2個識欣賞
iamsingingwong 發表於 2019-3-31 15:43

化我鍾意
初初出嗰陣覺我首歌好唔似以前嘅楊千嬅

簽名被屏蔽

丁生話香港場會多番啲side tracks
咁我都無咁擔心......

好想睇rundown 好想有minor classic 2.0

好想睇rundown 好想有minor classic 2.0
ctho 發表於 2019-3-31 17:57

以佢而家做野咁慢嘅speed
出年開my beautiful live
可能要2021/2022 先有機有minor classics 2.0

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

Jacz 發表於 2019-3-31 18:23

全紅嗰件如果上半身唔係珠片會好好多

下幾站都係大麥網賣飛?
uraniumrocks 發表於 2019-3-31 15:33

肇慶站係大麥同貓眼同時發售

全紅嗰件如果上半身唔係珠片會好好多
放空 發表於 2019-3-31 18:24

啲珠片真係好娘
唔知下一站會換邊件
就咁睇,好似係得跳舞件bling bling衫係出自文念中手筆?

肇慶站係大麥同貓眼同時發售
Jacz 發表於 2019-3-31 18:37

知唔知尋日入座率點?
咁多yellow cow hold 飛

化,明日再會,撈月亮,女飛俠,真命天子,一葉舟其實我係好鍾意,不過好似無fans會鍾意,揾知音人好難 ...
iamsingingwong 發表於 2019-3-31 16:34

我記得集體回憶當年係CM投票率高達80%以上,但首歌當年係流行榜成績好差,特別係903,唔知係唔係咁好多歌迷都ignore首歌。
我最鍾意A music時期既集體回憶,寰亞時期既天橋,反而對最好的債、好不容易、撈月亮呢D十大歌感覺一般
Dear flop Gin Lee,your  songs are very bored&low!>_<

簽名被屏蔽

甲音樂最不掂係陌路,同長信一齊做最悶的歌
集體回憶咁多人投係咪因為套電影?

最好的債聽厭左,聽番化 ...
iamsingingwong 發表於 2019-3-31 20:10

最好的債一出,俾我既感覺都係一般,但好多歌迷好鍾意,可能我唔係忠實既嬅迷
Dear flop Gin Lee,your  songs are very bored&low!>_<

簽名被屏蔽

回復 475# 放空

有講?

有無rundown睇下?

有無rundown睇下?
hin0526 發表於 2019-3-31 20:42

知唔知尋日入座率點?
咁多yellow cow hold 飛
放空 發表於 2019-3-31 19:59

唔知呀,睇相好似full house

#amusic年代 #好懷念那些歌

Jacz 發表於 2019-3-31 18:23

千千心口粒癦
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

Part 1 痛苦失敗

Part 2 任性衝動

Part 3 傷感

Part 4 漂亮幸福

Part 5 睿智

Part 6 Encore

Part 1 痛苦失敗

Part 2 任性衝動

Part 3 傷感

Part 4 漂亮幸福

Part 5 睿智

Part 6 Encore ...
matthewyky 發表於 2019-3-31 23:29

佢出年返到嚟香港應該唔會敢呢個rundown 下話 ..
巡唱呢個rundown 基本上冇死

我覺得d衫好過123 喎
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

楊千嬅好勁,亦都解釋左個rundown好合理

回復 329# Jacz

see rhndown

我記得集體回憶當年係CM投票率高達80%以上,但首歌當年係流行榜成績好差,特別係903,唔知係唔係咁好多歌 ...
我等我在 發表於 2019-3-31 20:02

集體回憶如少一段無咁重複會好d,amusic既歌好聽既我覺得有我在橋上看風景、只談風月不談戀愛、別阻我開心、明日再會,化係演唱會唱得好之後先覺得好聽,頂多加隻同病相愛同當女飛俠愛上萬能俠

楊千嬅好勁,亦都解釋左個rundown好合理
mychart- 發表於 2019-4-1 01:24

大陸唔同app有唔同公司版權,英皇歌手都係QQ音樂度,不過miriam個d水瓶座 二丁目係大陸真係紅到爆燈

其實有搖滾之母都幾驚喜
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安