返回列表 發帖
今晚坐正中間第二行睇

坐第二行睇都好遠,感覺隔著條珠江。

talking 其實都好悶好短,唔知係咪第一場緊張,介紹得好官方而且講嘢冇主題。
希望下一場好d啦。

珠海繼續睇。

最緊要係,點解佢每次演唱會,個台都好似無乜budget
kenny211 發表於 2019-3-31 09:03

今次幫隊band都搞埋升降台。

不過今次band隊配置實在太簡單了。

勁! 你係咪買晒佢咁多場
放空 發表於 2019-3-31 13:57

唔係啊,暫時就確定睇廣州珠海,跟住或者睇埋佛山澳門吧,其他唔睇了,太遠。

聽講珠海站審批加了13首歌

聽晚繼續睇,第二場!

今晚小星星真系喊到。半首唱唔落。

我聽唔清係22000定25000
Jacz 發表於 2019-4-14 00:17

珠海唔止咁少,四面台學友都四萬人。

瑞瑞唔係話22000定25000咩?
Jacz 發表於 2019-4-14 00:25

三面台三萬比較合理。

究竟係香港人問題定Rundown問題,
之前睇321go聖誕場,觀眾坐定定無乜反應
番到大陸唱,氣氛咁好 ...
Nathan 發表於 2019-4-14 10:09

廣州站氣氛比珠海好,鐵桿fans多,珠海多路人粉。
但係廣州站太短,歌太少,而且talking太拘緊了。第一場應該緊張。
珠海站encore part 氣氛正到爆炸啊。

唔知香港大球場岩唔岩搞演唱會呢,
都想體驗下室外幾萬人一齊睇show
Nathan 發表於 2019-4-14 10:14

買飛睇肇慶或者湛江場啦

Encore 之前啲反應我覺得還好,我附近啲人都好安靜
matthewyky 發表於 2019-4-14 10:32

廣州站一直有人吹雞啪啪啪楊千嬅,珠海聽唔到。

珠海跟廣州還有一點不同,encore部分 background panel每首歌都有歌詞。