返回列表 發帖
靈異呀神話呀大陸唔like
可能因為咁 一千零一個都過唔到
放空 發表於 2019-3-29 17:26

好明顯係策略
逼大家出年香港站搶飛聽1001同single
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

**** 本內容被作者隱藏 ****
Jacz 發表於 2019-3-29 12:23

Rundown未必係真,無穿越
肥婆馬上收皮

堆怨婦都係走唔甩㗎喇
Jacz 發表於 2019-3-29 18:04

無數你 狼來了 愛人已經好大進步
肥婆馬上收皮

d新歌同陳慧琳差唔多hit
John 發表於 2019-3-29 18:17

咁又無咁誇 無雙都好hit架
肥婆馬上收皮

其實我諗好多fans都唔會care佢出唔出國語碟
electric 發表於 2019-3-29 18:56

其實大陸人都係鍾意聽佢唱廣東歌 返大陸商演都要求佢唱廣東歌
肥婆馬上收皮

明明可以用 男女關係科 代替
Jacz 發表於 2019-3-29 19:56

好想再聽男女關係科 龍爭虎鬥
唔洗次次都楊千嬅 熱血青年 抬起我的頭來
肥婆馬上收皮

烈女先惡頂
自AAL開始,個個show都有
Jacz 發表於 2019-3-29 20:10

呢首就算啦,少有快歌代表作,同埋次次重新編曲有誠意
肥婆馬上收皮

見到fans post綵排有搖滾老母、繼續努力、處處吻、烈女、可惜我是水瓶座、勇、再見二丁目
肥婆馬上收皮

點解會揀搖滾老母
切合佢今次CONCERT個主題?
Kyle_ 發表於 2019-3-29 22:40

有預感今次個show可能係前三個紅館show結合
Sexy Dance Part:烈女/處處吻/Ready Or Not
Party Dance Part:繼續努力/放煙花/熱血青年
Rock Part:搖滾老母/Wonder Woman/楊千嬅/抬起我的頭來
中國風Part: 再見二丁目/撈月亮的人/小城大事
Tears Part: 冰點/笑中有淚/小星星/可惜我是水瓶座/假如讓我說下去
Encore: 勇/咬唇/煉金術/野孩子/少女的祈禱 我係我(Ending~)
肥婆馬上收皮

上次321Go 佢係咪嬲咗美千用咁多林夕
睇完演唱會好似一張相都無post?
放空 發表於 2019-3-29 23:15

係呀 淨係po咗樂仔唱Mr. 隻字不提演唱會
肥婆馬上收皮

仲有 姐妹,咩呢隻歌唔唱 你地唔走
姐妹真係好悶
siongguan 發表於 2019-3-29 23:35

姊妹其實好少唱
Lets begin 同 321Go 我都聽唔到
肥婆馬上收皮

好想聽到閃靈LIVE!!!!
上兩次CONCERT各睇4場都唔中淨係AAL 聽過一次咁大把 ...
Kyle_ 發表於 2019-3-30 00:26

321 Go我中咗第一場 反而中唔到1001
肥婆馬上收皮

我都好like姊妹,最主要係紅館show live cd 好少收錄姊妹
Jacz 發表於 2019-3-30 00:21

幾隻演唱會dvd都無!!!
簽名會我問千Fa bluray會唔會extra加歌 佢話會加31號encore 2首
最後變咗single同稀客 (不過都好)
肥婆馬上收皮

有人係核心外圍聽到
水瓶座
野孩子
煉金術
小城大事
再見二丁目

Wonder Woman
處處吻
烈女
繼續努力
搖 ...
Jacz 發表於 2019-3-30 00:51

Diu 數你 陰魂不散 張list本來無
肥婆馬上收皮

唔明點解唔收錄1001
Jacz 發表於 2019-3-30 00:55

得24/31/2有錄影
肥婆馬上收皮

都話張list未出晒,怨鬼陸續有黎
希望到時有驚喜喇
Jacz 發表於 2019-3-30 00:57

寧願聽有發生過同木偶奇遇記
肥婆馬上收皮

Rundown收貨啦,商業演出一定要配合市場需求
so far網上見大陸瑞粉同街客都好滿意
最多人留言想聽但無唱係一千零一個/稀客/自由行
肥婆馬上收皮

好聽左
mychart- 發表於 2019-3-31 01:09

D衫真係好肉酸 仲衰過321Go
點解ROCK PART要著咁大條裙...
肥婆馬上收皮

其實close up睇啲衫又唔算好核突
條大黑裙幾好睇,係唔知點解會著住黎唱rock part
第 ...
Jacz 發表於 2019-3-31 10:55

好多閃好多珠片... 不了...
紅色個套十級驚嚇 今次d衫拍得住AAL咁娘
肥婆馬上收皮

Gavin So真係靠害,瑞瑞幾時炒鬼咗佢
Jacz 發表於 2019-3-31 11:27

呢條友搵啲衫又7 影啲相又7 搵佢托7
肥婆馬上收皮

我想佢7-8月多啲
因為可能下年3月又係第二屆kkbox風雲榜
唔想佢又去唔到
放空 發表於 2019-3-31 13:12

佢今年都無新歌 未必入到KKBOX
肥婆馬上收皮

NO PLEASE, 呢首好悶
wchild 發表於 2019-4-1 09:40

手信,出埃及記,電光幻影Ready
肥婆馬上收皮

第四位
Jacz 發表於 2019-4-1 23:11

人瑞真係好勁,全部係廣東歌 仲要係無靠綜藝翻hit嘅舊歌
肥婆馬上收皮

北京站啲飛好貴
Jacz 發表於 2019-4-4 12:57

開賣未計一個鐘,1680 780 580 380 all sold out
得番980
肥婆馬上收皮

珠海站rehersal有唱 自由行 喎
Jacz 發表於 2019-4-12 23:02

竟然巡唱都站站唔同rundown 估唔到
肥婆馬上收皮

開場前狂播Ready or Not

20:10 開場
Opening Credit
VCR 1
可惜我是水瓶座(有句發台瘟)
煉金術
小城大事 ...
阻住 發表於 2019-4-13 22:36

吓?翻版碟?
肥婆馬上收皮

唔好呢個rundown番黎香港呀!
kent 發表於 2019-4-13 22:53

我寧願要呢個rundown多過321Go
今次唱左好多hit song/主打 但好多年無認真咁唱 例如姊妹 咬唇 小星星
如果有埋1001個 稀客 閃靈 笑中有淚 有發生過 就好滿足啦
肥婆馬上收皮

最鍾意嘅rundown始終都係早兩年拉闊
快樂與哀愁 Mr. 閃靈 可人兒
JayantL 發表於 2019-4-13 23:05

係喎!!可人兒都好耐冇唱 上次比毒坤亂入真係勁嬲囉
希望香港站會有埋呢首同小飛俠
肥婆馬上收皮

唱超越嗰陣ear mon出事,但冇影響到發揮
Jacz 發表於 2019-4-14 09:22

唔好抽水啦 一陣又有人班人衝出黎護主
唔想呢個post好似祖祖演唱會咁瘋狂出現d唔關事嘅歌手
肥婆馬上收皮

冤鬼廿大
mychart- 發表於 2019-4-14 04:51

數你真係好恐怖
肥婆馬上收皮

小星星片段在微博/朋友圈瘋傳中
matthewyky 發表於 2019-4-14 12:36

大家都好愛瑞瑞喊住唱歌
肥婆馬上收皮

今次opening同dance medley件衫加咗個頭飾
搖滾老母個mic stand都加咗個accessory

同 ...
Jacz 發表於 2019-4-14 13:47

Encore新裙幾襯佢
演唱會d衫睇耐咗其實都ok 除咗紅色個套小鳳裙
肥婆馬上收皮

Jacz 發表於 2019-4-17 12:05