返回列表 發帖

CM 發帖榜2019 頒獎禮座位表

lu12 | 張少 | Discovered | 實力Ruby | 阿Mark | Chris Evans | 屮SiU霖屮  | mosesming | Frank Ocean | eegsteven | WAZ111 |
hkwilliamsiu家屬1 | hkwilliamsiu家屬2 | Shawn Mendes | Yan | 唱作歌手Serrini | bagfgfcde | Taylor Swift | 蔡健雅 | kk8733 |
李幸倪恨你 | 星勤 | 白河喜來登(tributehotel) | cathay1996 | iamsingingwong | just11256 | Lady Gaga | Katy Perry |
歌星坤哥 | hkwilliamsiu | 歌星謝安琪&老公 | kwanie | Lewis | jacz | 林仔 | 放空 | 著名歌星千嬅 | electric | Ariana Grande |
小伙子. | 疑似歌星tangsiuhau | HOTMAN | 著名歌星Gin Lee | Kfmusic | powerful | hoic1102 | jasonng | Carbi B | Nicki Minaj |
Cunning | JasOh103 | kevinlai1621 | Wonders | 著名歌星容祖兒 | 賴爽 | nicknicknick | harryharry | RVHOCPC | fifty1205 |
-Prince- | stephybest  | 艾石仔  | hehehaha  | 帥小寶` | John  | 616.1314  | chanchan0909  | ed8671ed | hinz |

_________________________________________
                                          |                                   台                                    |
                                          |                                                                          |
                                          |                                                                          |
                                           _________________________________________
                                                                             後台   
                                                                     主持:  bagfgfcde
維持秩序的Timmy
地勤 / reception: JayantL

主題贊助: CM 共和榜
頒獎禮主題音樂: Pretty Crazy - 容祖兒
場地提供: Timmy@CM
食物提供: kk8733 / chanchan0909
大會攝影: hehe & haha
大會服裝設計: 未有、歡迎自行全祼

希望今晚鏡頭唔好影到我
我有好多野要係台下請教chris ...
屮SiU霖屮 發表於 2019-4-6 18:06

聽講你最後關頭連拎五票 逆轉成為最淫會員金獎得主
到時全場鏡頭都會對住你..

lu12 | 張少 | Discovered | 實力Ruby | 阿Mark | Chris Evans |  ...
hehehaha 發表於 2019-4-6 18:12

我坐得仲後過 Serrini @ 903 ...

到時全場鏡頭都會對住你.. ...
bagfgfcde 發表於 2019-4-6 18:13

影佢個一刻同Chris咀緊

我今晚想食腐竹白果糖水

到時全場鏡頭都會對住你.. ...
bagfgfcde 發表於 2019-4-6 18:13

我唔信

今晚要黎唔到
希望Stephybest 代我拎情侶大獎

HOTMAN 發表於 2019-4-6 18:10

我都我好想美琪攬下

冇位坐

冇位坐
WZA111 發表於 2019-4-6 18:47

Added

hi siu hau , nice to meet you  
I am sitting behind you

I am so lucky that Gin Lee, Kay , Kwan and Siuhou near at me

lu12 | 張少 | Discovered | 實力Ruby | 阿Mark | Chris Evans |  ...
hehehaha 發表於 2019-4-6 18:12

尾三果行

唔知今晚有咩表演嘉賓&表演呢

Lol 我都有
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

換衫先

Lol 我都有
fifty1205 發表於 2019-4-6 19:15

你有份候選啊
有上過榜
所以有入場券

換衫先
electric 發表於 2019-4-6 19:15

得㗎啦
除咗唔洗著返㗎啦
天氣熱呀

換衫先
electric 發表於 2019-4-6 19:15

支持你唔著

唔知今晚有咩表演嘉賓&表演呢
Kfmusic 發表於 2019-4-6 19:14

想睇多次Shallow

倒數一小時!!!!!

留個名先

牌品差的舊女友詠琪再次示愛被拒,一怒之下詛咒德華「一世摸爛牌」。不料德華開始連場敗北,家財一賭而盡…
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

今晚要黎唔到
希望Stephybest 代我拎情侶大獎
艾石仔 發表於 2019-4-6 18:28

我隔離竟然係空櫈太好了

支持你唔著
屮SiU霖屮 發表於 2019-4-6 19:23

你呢?

我隔離竟然係空櫈太好了
stephybest 發表於 2019-4-6 19:33

係兩張空櫈

係兩張空櫈
hehehaha 發表於 2019-4-6 19:35

最後一行唔覺既

倒數一小時!!!!!
Kfmusic 發表於 2019-4-6 19:30

聽聞你今晚第一個上台

你呢?
hehehaha 發表於 2019-4-6 19:33

老啦 禾唔著會凍親

聽聞你今晚第一個上台
hehehaha 發表於 2019-4-6 19:36

做表演嘉賓呀?

好開心有第二排坐,睇黎都係白果大獎有望啦

希望好似stephy當年咁成晚坐冷板櫈

係兩張空櫈
hehehaha 發表於 2019-4-6 19:35

係五張

某會然有家屬位好好笑
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

某會然有家屬位好好笑
帥小寶` 發表於 2019-4-6 20:01

大贏家專有待遇
家屬見證榮耀時刻
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

坐第二排 開心

某會然有家屬位好好笑
帥小寶` 發表於 2019-4-6 20:01

全家一齊入場支持爸爸
到時有獎一定好感動
不過坐謝安琪隔離
佢老婆可能有微言

已經坐定定

我見到某三位會員一齊入咗廁所.......

hehehaha 發表於 2019-4-6 20:12

你左眼見到鬼?

到場了
希望今晚有白果大獎

hehehaha 發表於 2019-4-6 20:12

派你去偷拍ok?
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

派你去偷拍ok?
帥小寶` 發表於 2019-4-6 20:15

我嗰30個化妝洗頭stylist仲幫我裝緊身
唔得閒

準備支持兩位專員既愛情故事

#CM 發帖榜 2019 頒獎典禮#

歡迎各位出席今晚既頒獎典禮,我係主持 bagfgfcde !
大家請按照 hehehaha 安排既座位表就座,
如果冇位既話就係最後排後面自己加凳喇

係活動開始之前,
有請 Kary 為我地高歌一曲!

情侶大獎究竟係兩位專員定係後起嘅stephybest+艾石仔 呢

歡迎各位出席今晚既頒獎典禮,我係主持 bagfgfcde !
大家請按照 hehehaha 安排 ...
bagfgfcde 發表於 2019-4-6 20:18

美霏唔出歌爭唔到三月之歌好可惜

希望壓軸歌係神經病

祝福一對新人

我個好姊妹即時拉我上台合唱

我個好姊妹即時拉我上台合唱
stephybest 發表於 2019-4-6 20:25

你老公呢