返回列表 發帖

#Cool Cafe 發帖榜2019 頒獎禮#

日期:6/4/2019
時間:20:30

地點:呢個post
主持:me

投票LINK - https://forms.gle/Uskn8XEeP7Q5fHzg9
截止日期:4/4/2019 23:59

選項少於十個就投一個
反之就

---
睇睇投票名單
[投票類]
我最喜愛的主題
1. #Cool Cafe 發帖榜 2019# (bagfgfcde)
2. 2018 DSE 學術交流 (屮SiU霖屮)
3. [Oct/19/2018] 答案之書 - 容祖兒 (CD) (hinz)
4. 2018 非共和榜榜主頒獎禮區 (ed8671ed)
5. 【3月17日】SSN Chart 全年總結 (2018) - 聽眾投選最愛非冠軍歌曲 (John)
6. 【難忘的生日前夕】臨場耳機失靈 謝安琪落台即喊 (白河喜來登)
7. #Cool Cafe 工作台# (CunninG)
8. #Cool Cafe 購物台# (harryharry)
9. 一種永遠 - 容祖兒 (kevinlai1621)
10. 我要給世界最悠長的濕吻 - 蔡健雅 (CunninG)
11. #Cool Cafe 圖海冊 2.0# (harryharry)
12. #排球台# 2018 排球賽事集中營 (chanchan0909)
13. BAG’S A-SIDE AWARDS 2018 (bagfgfcde)
14. 究竟《人妻的偽術》 個曲有幾似 Christopher Chak 作? (just11256)
15. #Cool Cafe 訴苦區9.0# (屮SiU霖屮)
16. [Aug/2019] PRETTY CRAZY JOEY YUNG CONCERT TOUR 容祖兒演唱會 (616.1314)
17. CM會員共和榜頒獎禮2018 (2019/02/16) (ed8671ed)

我最喜愛的頭像
1. harryharry

2. nicknicknick

3. electric

4. hehehaha

5. -Prince-

6. Kfmusic

7. kevinlai1621

8. RVHOCPC

9. KITSTON

10. hoic1102

11. 帥小寶`

我最喜愛的噴言
1. 我都鍾意唱歌 所以 我明白Kay 當晚幾徬徨 如果你聽唔到音樂 和自己把聲 係超級難唱得好
有D人係天生唱到絕對音感(absolute pitch) 即佢聽覺靈敏到 好易分辨到個音高(pitch) 自然都唱準個音 但呢D 人係好少數 一萬人中只有一個
大部分人係只唱到相對音感 (relative pitch), 要聽到參考音先可以分辨音高,如果聽唔到聲 或太多雜幸 影響判斷 自然演奏或唱歌受影響
唔係後天唔努力 係天生要靠聽覺先掌握到音準 你地可以上網搵下 我講既係咪事實。(白河喜來登)
2. 其實你同kk8733有無關係?
頭像都係rabbit (hehehaha)
3. 舒文換咗新眼鏡後生咗,都幾charm (hkwilliamsiu)
4. 真係好難聽咩?又唔多覺。唔係話唱得好好,但絕對冇樓上一堆所形容嘅咁差
首先呢首歌唔易駕馭,挑戰唔小,腦補一下邊個得?個人覺得只有莫文蔚可以。阿堅同美祖?咪講笑啦
電影公司邀請美畸,係對佢嘅一種肯定。老實講,請美祖,美祖都未必敢唱
珠玉在前,咿咿吖吖肯定比唔上外語歌手,我相信美畸自己亦心知,肯接呢首歌係有膽識有勇氣 (kop1874)
5. 音樂唔係sciences 唔係只有一個答案
    你都識講 首歌由監製都ok 出得街 證明唱法無問題
     人哋係專業音樂人 你會懂得比監製多?
    我覺得 無論studio 定live 都咁正 live 直頭驚喜 你知啦 佢live 比較易出事 (tributehotel)
6. MV Analysis
其實首歌MV又唔係拍得太差
仍然無偏離到歌詞意思
畫面上見到有個棄婦(?)俾人拋棄咗去回收場度
見佢衣著單薄 反映佢出身比較窮 需要認識名門公子
可惜主角相貌平平 亦因此俾人飛
但越睇越唔對路係佢個濕髮造型
莫非係想諷刺某女星咸豐年前嘅某單瘀事(?)
阿Gin真係越嚟越大膽同狡猾
值得一讚係佢下面個GIF個solo
呢啲就係方法演技喇 各位同學jot下notes
睇到主角嘅掙扎係由外到內再從動作表演出來
每吓拋手都好似如釋重負咁
做得好emo但同時又不失model姿態
今期你型晒啦
估唔到影片後段會有更強大嘅表演
火勢猛烈時歌者亦換上激昂的演唱
非常掙扎地諗好唔好俾佢一個機會?
望到呢幕,我第一個反應係勁呆滯,估唔到香港人拍mv咁有諗頭
祝願嚟緊幸倪個處女演唱會門票銷量理想,或者好似呢團火咁越燒越勁!
美中不足係佢掉傢俬嗰幕
可以掉埋佢賣唔出嘅唱碟
橫掂拍完都係送去堆填區
倒不如透過呢個mv 更有意義地向政府強調興建焚化爐嘅重要性 (李幸倪恨你)
7. 其實個名前面加個「實力」上去搏上位?
實力hehehaha
實力timmy
實力H0TMAN
實力John
實力stephybest
實力林仔
實力tangsiuhau (hehehaha)
8. 聲音導航 (kevinlai1621)
9. 佢(hehehaha)太pure (hehehaha)
10. Kay等左十三年,今年應該要拿回十年前失落的女金!!
Gin Lee只是出道三、四年,將來大把機會,不太明白為何有人要她今年拿女金而要用言論封殺出道十三年的Kay!!(universal)
11. John
點解千千多功能老婆post被千嬅fans封鎖?cm係咪反嬅? (iamsingingwong)
12. singing wong 同 signal wong 係咪親戚 (RVHOCPC)
13. 林仔 同 艾石仔 係咪親戚 (hehehaha)
14. 有咩
知灣仔碼頭有日本野 雖然貴d 不過好新鮮好正 (JasOh103)
15. 但我又真係 young 嘅一批 !
根據我地 CM 官方 ig 嘅年齡層顯示 , 25 歲或以上佔左 60%
我唔係呢個階層 , 所以我係真係年輕 ! 呢個就真係無得唔認自己 young
所以我真係唔係好明咩叫永遠年輕囉
我諗真係好似我講嘅
''或許要去到某個階段才能真正學懂''
其他人 eg E 板主 呢啲過左青春時期就真係開始緊概歎人生啦 (chanchan0909)
16. 好心你 (chanchan0909) 啦 你隨時頒到出年
你做乜要背熟我個頒獎po嘅引言
你係咪暗戀我 (ed8671ed)
17. 今個中女好大機會輸比美女,其實打俄女早應該收起主力讓她們休息打六強賽,現在班主力個個都好似無乜狀態和體力,如果最後中女輸給荷女將被淘汱,Jenny好大機會被狂插!!!!
上次因為要返夜校無睇中美戰,結果中女直落三局赢!!今日在電視機前睇左三局心知不妙,決正關機,最後中女赢,所以現在要睇重播,不過直係好開心!!!!!!
中女赢就得,無論你現在講乜,我心跳比正常人快一倍,唔係好受得刺激!
我一直是中女超級球迷,不過算數,中女赢就得!!!
恭喜村姑首奪大賽冠軍!!!意粉兩條黑妹哭死當場,正!!!
意粉班球員在現場淚如潮水,艾格努個樣好似死了父母一樣,真係好正!!!(universal)
18. 佢係會展最细嘅場 美Kay 係2場紅館+1場金光綜藝館  有二萬人以上入場家 (白河喜來登)
19. 睇下佢又可以spin到去邊邊個唔知醜顯而易見啦 (kayzzz)
20. 坤gor 都好食腦, Show 肌就未必有, 我估應該露下手臂. 講真佢又不是靚仔, 唱多些靚歌, 玩多些同音樂有關的樂器好過, 跳舞就不是他強項, 我估有嘉賓mirror 做主導,  跳得不失禮已經算不錯. (hkwilliamsiu)
21. Gin Lee的目標是想做big hits,靠很重要要重複四次的騎呢怪招,<很堅強>算是有些許迴響,而<天地一沙鷗>亦理應有力成為之一,但唱片公司的審美眼光繼《Live in the Moment》後又再一次陷害Gin Lee了。(ed8671ed)

我最喜愛的會員
1. akk
2. bagfgfcde
3. CunninG
4. jh1090_2005
5. kel_kelvin
6. stephybest
7. Wonders
8. Yan
9. 屮SiU霖屮
10. John
11. JasOh103
12. kevinlai1621
13. Kfmusic
14. chanchan0909
15. ed8671ed
16. -Prince-
17. dongbb2332
18. 不瑕
19. 616.1314
20. WZA111
21. JayantL
22. weiquan
23. hoic1102

我最喜愛的簽名
1. ~*恭喜容祖兒首奪叱咤至尊歌*~
20周年強勢主打:一種永遠
闊別兩年 2019 不容錯失 重奪叱咤女金指數: 73* (hehehaha)
2. 恭喜楊千嬅成為新增影后巨星手印壓扁膠kayz2z
及奪得最高銷量女歌手大獎
叱吒大滿貫無人認同好可憐 (iamsingingwong)
3. 恭喜Kay成為2010年代第一位雙料女金 (女金 最女)(亦係2004年之後都未出現過既雙料女金)
亦都恭喜Kay成為叱咤史上首位大滿貫女歌手
再恭喜Kay首奪最優秀流行女歌手大獎! (kayzzz)
4. ~*恭喜容祖兒達成叱吒大滿貫*~
叱吒史上獲獎最多(35個)女歌手第一人
容祖兒2019年派台單曲:一種永遠 (cathay1996)
5. 鄭秀文 陳慧琳 楊千嬅 容祖兒
薛凱琪 衛蘭 王菀之 謝安琪
Gin Lee AGA 鄧小巧 林欣彤 (fifty1205)
6. Jayant Music Chart 2018 頒獎禮
Jayant Music Chart 2019 Week 11
1.容祖兒 - 一種永遠 (1 Week No.1)
2.麥浚龍 - 寂寞就如
3.謝安琪 - 其實寂寞 (JayantL)

我最喜愛的單身會員
1. Kfmusic
3. kevinlai1621
4. 艾石仔
5. 不瑕
6. CunninG
7. JasOh103
8. Yan
9. PenguinMusic
10. WZA111
11. kel_kelvin
12. 放空
13. stephybest
15. Wonders
16. jasonng
17. 帥小寶`

最淫會員
1. electric
2. 屮SiU霖屮
3. hehehaha
4. tangsiuhau
5. chanchan0909
6. ed8671ed
7. stopzi
8. Kfmusic
9. hkwilliamsiu
10. jasonng
11. stephybest
12. 艾石仔
13. RVHOCPC
14. timmy
15. 星勤

情侶大獎
1. Kfmusic + 艾石仔
2. chanchan0909 + ed8671ed
3. 屮SiU霖屮 + 616.1314
4. JasOh103 + kayzzz
5. 帥小寶` + tangsiuhau
6. timmy + kk8733
7. dongbb2332 + harryharry
8. stephybest + Kfmusic
9. 艾石仔 + hehehaha + stephybest + 616.1314
10. stephybest + 616.1314
11. stephybest + tangsiuhau
12. bagfgfcde + Kfmusic
13. ed8671ed + kk8733
14. ed8671ed + -Prince-
15. stopzi + kk8733
16. chanchan0909 + RVHOCPC
17. ed8671ed + Wonders
18. 艾石仔 + stephybest

壇草大獎

1. -Prince-
2. 艾石仔
3. ed8671ed
4. CunninG
5. timmy
6. stephybest
7. hehehaha
8. 星勤
9. seeseetv
10. chanchan0909
11. Kfmusic
12. jasonng

文青大獎

1. bagfgfcde
2. -Prince-
3. chanchan0909
4. hiraoka
5. CunninG
6. powerful
7. dongbb2332
8. 616.1314
9. PenguinMusic
10. Kfmusic
11. hoic1102
12. stephybest
13. ed8671ed
14. cbacbacba1

最pure會員
2. hehehaha
4. 不瑕
5. JasOh103
6. Yan
7. WZA111
8. electric
9. stopzi
10. tangsiuhau
11. chanchan0909
12. Wonders
13. hoic1102
14. jasonng
15. 帥小寶`

最有貢獻會員
1. -Prince-
3. kwanie
4. ed8671ed
6. powerful
7. 艾石仔
8. cymusic
9. CunninG
10. kevinlai1621

最mean會員
1. stephybest
2. 白河喜來登
3. 艾石仔
4. 不瑕
5. 李幸倪恨你
6. kwanie

最噴水會員

1. hkwilliamsiu
2. 白河喜來登
3. cathay1996
4. iamsingingwong
5. kop1874
6. kayzzz
7. mosesming
8. universal
9. 阿mark
10. PenguinMusic
11. 星勤

三月之歌
1. Pretty Crazy - 容祖兒
2. 風靡 - Gin Lee
3. 一種永遠 - 容祖兒
4. 羅生門 / Shallow / 橙海 (LIVE) - 謝安琪
5. 我要給世界最悠長的濕吻 - 蔡健雅
6. 大無畏 - 楊千嬅 - RVHOCPC
7. 慢慢喜歡你 - 莫文蔚
8. 大地回春 - 粉紅A

我最喜愛的貼圖
1. 不容本宮放肆也放肆多回了 (kevinlai1621)

2. 實力堅姐表示: 亞亞亞又如何 (kevinlai1621)

3. Kacey Musgraves : Oh, my, what? (bagfgfcde)

4. 雙雙真係一首悶歌 (JasOh103)

5. 總之就係要支持開心速遞喇 (jasonng)

6. Kary Come With Me (hehehaha)

7. #teamjenny (John)

8. 無野 , 佢平時都係咁嘅 // J.Arie 看見自己的美貌而嚇跑 (chanchan0909)

#CM 發帖榜 2019 頒獎典禮#
得獎名單

[發帖類]
發帖十大
1. John (193)
2. stephybest (174)
3. kwanie (159)
4. 艾石仔 (144)
5. HOTMAN (123)
6. hehehaha (113)
7. Kfmusic (102)
8. 616.1314 (99)
9. 帥小寶` (95)
10. Jacz (72)

健談會員男三甲
金: hehehaha (1823)
銀: John (1051)
銅: 放空 (775)

健談會員女三甲
金: stephybest (1665)
銀: 616.1314 (506)
銅: hoic1102 (47)

[投票類]
我最喜愛的主題
金: #Cool Cafe 發帖榜 2019# (bagfgfcde) (19)
銀: CM會員共和榜頒獎禮2018 (2019/02/16) (ed8671ed) (17)
銅: [Aug/2019] PRETTY CRAZY JOEY YUNG CONCERT TOUR 容祖兒演唱會 (616.1314) (16)

我最喜愛的噴言
金: 舒文換咗新眼鏡後生咗,都幾charm (hkwilliamsiu) (27)
銀: 聲 音導 航 (kevinlai1621) (15)
銅: 我都鍾意唱歌 所以 我明白Kay 當晚幾徬徨 如果你聽唔到音樂 和自己把聲 係超級難唱得好
有D人係天生唱到絕對音感(absolute pitch) 即佢聽覺靈敏到 好易分辨到個音高(pitch) 自然都唱準個音 但呢D 人係好少數 一萬人中只有一個
大部分人係只唱到相對音感 (relative pitch), 要聽到參考音先可以分辨音高,如果聽唔到聲 或太多雜幸 影響判斷 自然演奏或唱歌受影響
唔係後天唔努力 係天生要靠聽覺先掌握到音準 你地可以上網搵下 我講既係咪事實。(白河喜來登) (12)

我最喜愛的會員
金: bagfgfcde (18)
銀: -Prince- (13)
銅: 屮SiU霖屮 (12)

我最喜愛的簽名
~*恭喜容祖兒首奪叱咤至尊歌*~
闊別兩年 2019 不容錯失 重奪叱咤女金指數: 73* (hehehaha) (16)

我最喜愛的頭像
金: nicknicknick (18)
銀: electric (17)
銅: kevinlai1621 (16)

我最喜愛的單身會員
金: bagfgfcde (21)
銀: Kfmusic (13)
銅: JasOh103 (11)

我最喜愛的貼圖
實力堅姐表示: 亞亞亞又如何 (kevinlai1621) (10)

最淫會員
金: 星勤 (22)
銀: electric & hehehaha (16)

情侶大獎
金: 艾石仔 + stephybest (21)
銀: 艾石仔 + hehehaha + stephybest + 616.1314 (19)
銅: chanchan0909 + ed8671ed (18)

壇草大獎
金: -Prince- (21)
銀: 艾石仔 (20)
銅: 星勤 (19)

文青大獎
金: bagfgfcde (27)
銀: -Prince- (20)
銅: powerful (15)

最pure會員
金: tangsiuhau (21)
銀: bagfgfcde (19)
銅: kevinlai1621 (11)

最有貢獻會員
金: -Prince- (24)
銀: chanchan0909 (18)
銅: bagfgfcde & ed8671ed (17)

最mean會員
kwanie (15)

最噴水會員
金: 白河喜來登 (33)
銀: hkwilliamsiu (30)
銅: iamsingingwong (21)

三月之歌
羅生門 / Shallow / 橙海 (LIVE) - 謝安琪 (16)

[造馬類]
團隊獎
2019 CM 共和團隊
軍師 -Prince-
共和榜主 akk, gcgoobi, CunninG, jh1090_2005, 表妹保莉, rIcKyK, kwanie, kenny1102, John, thm, bagfgfcde, ed8671ed, chanchan0909, Wonders, hinz, seeseetv, JasOh103
輪流榜主 風見志郎, 帥小寶`, Lewis, 賴爽, kel_kelvin, kevinlai1621, 放空, Yan, RVHOCPC, weiquan
計分員 cymusic

最噴走勢
JayantL

特別大獎
WZA111

白果大獎
李幸倪恨你

Support

只希望有女金!

只希望有女金!
stephybest 發表於 2019-3-29 17:37

原來你係女仔

原來你係女仔
jasonng 發表於 2019-3-29 17:38

我係16年女銀得主

想拎十大第九位 !

投票LINK - https://forms.gle/Uskn8XEeP7Q5fHzg9

走勢速報
我最喜愛的主題 最後八強
1. #Cool Cafe 發帖榜 2019# (bagfgfcde)
4. 2018 非共和榜榜主頒獎禮區 (ed8671ed)
6. 【難忘的生日前夕】臨場耳機失靈 謝安琪落台即喊 (白河喜來登)
9. 一種永遠 - 容祖兒 (kevinlai1621)
11. #Cool Cafe 圖海冊 2.0# (harryharry)
14. 究竟《人妻的偽術》 個曲有幾似 Christopher Chak 作? (just11256)
16. [Aug/2019] PRETTY CRAZY JOEY YUNG CONCERT TOUR 容祖兒演唱會 (616.1314)
17. CM會員共和榜頒獎禮2018 (2019/02/16) (ed8671ed)

我最喜愛的頭像 最後七強
1. harryharry
2. nicknicknick
3. electric
4. hehehaha
5. -Prince-
7. kevinlai1621
8. RVHOCPC

我最喜愛的噴言 最後七強
1. 我都鍾意唱歌 所以 我明白Kay 當晚幾徬徨 如果你聽唔到音樂 和自己把聲 係超級難唱得好
唔係後天唔努力 係天生要靠聽覺先掌握到音準 你地可以上網搵下 我講既係咪事實。(白河喜來登)
3. 舒文換咗新眼鏡後生咗,都幾charm (hkwilliamsiu)
6. MV Analysis
其實首歌MV又唔係拍得太差
仍然無偏離到歌詞意思
畫面上見到有個棄婦(?)俾人拋棄咗去回收場度
見佢衣著單薄 反映佢出身比較窮 需要認識名門公子
可惜主角相貌平平 亦因此俾人飛
但越睇越唔對路係佢個濕髮造型
莫非係想諷刺某女星咸豐年前嘅某單瘀事(?)
阿Gin真係越嚟越大膽同狡猾
值得一讚係佢下面個GIF個solo
呢啲就係方法演技喇 各位同學jot下notes
睇到主角嘅掙扎係由外到內再從動作表演出來
每吓拋手都好似如釋重負咁
做得好emo但同時又不失model姿態
今期你型晒啦
估唔到影片後段會有更強大嘅表演
火勢猛烈時歌者亦換上激昂的演唱
非常掙扎地諗好唔好俾佢一個機會?
望到呢幕,我第一個反應係勁呆滯,估唔到香港人拍mv咁有諗頭
祝願嚟緊幸倪個處女演唱會門票銷量理想,或者好似呢團火咁越燒越勁!
美中不足係佢掉傢俬嗰幕
可以掉埋佢賣唔出嘅唱碟
橫掂拍完都係送去堆填區
倒不如透過呢個mv 更有意義地向政府強調興建焚化爐嘅重要性 (李幸倪恨你)
8. 聲音導航 (kevinlai1621)
11. John
點解千千多功能老婆post被千嬅fans封鎖?cm係咪反嬅? (iamsingingwong)
16. 好心你 (chanchan0909) 啦 你隨時頒到出年
你做乜要背熟我個頒獎po嘅引言
你係咪暗戀我 (ed8671ed)
20. 坤gor 都好食腦, Show 肌就未必有, 我估應該露下手臂. 講真佢又不是靚仔, 唱多些靚歌, 玩多些同音樂有關的樂器好過, 跳舞就不是他強項, 我估有嘉賓mirror 做主導,  跳得不失禮已經算不錯. (hkwilliamsiu)

我最喜愛的會員 最後八強
3. CunninG
9. 屮SiU霖屮
10. John
12. kevinlai1621
15. ed8671ed
16. -Prince-

我最喜愛的簽名 最後三強
1. ~*恭喜容祖兒首奪叱咤至尊歌*~
闊別兩年 2019 不容錯失 重奪叱咤女金指數: 73* (hehehaha)
5. 鄭秀文 陳慧琳 楊千嬅 容祖兒
薛凱琪 衛蘭 王菀之 謝安琪
Gin Lee AGA 鄧小巧 林欣彤 (fifty1205)
6. Jayant Music Chart 2018 頒獎禮
Jayant Music Chart 2019 Week 11
1.容祖兒 - 一種永遠 (1 Week No.1)
2.麥浚龍 - 寂寞就如
3.謝安琪 - 其實寂寞 (JayantL)

我最喜愛的單身會員 最後七強
1. Kfmusic
6. CunninG
7. JasOh103
13. stephybest
17. 帥小寶`

最淫會員 最後七強
1. electric
2. 屮SiU霖屮
3. hehehaha
4. tangsiuhau
8. Kfmusic
12. 艾石仔
15. 星勤

情侶大獎 最後七強
2. chanchan0909 + ed8671ed
3. 屮SiU霖屮 + 616.1314
4. JasOh103 + kayzzz
5. 帥小寶` + tangsiuhau
8. stephybest + Kfmusic
9. 艾石仔 + hehehaha + stephybest + 616.1314
18. 艾石仔 + stephybest

壇草大獎 最後七強
1. -Prince-
2. 艾石仔
3. ed8671ed
4. CunninG
5. timmy
8. 星勤
11. Kfmusic

文青大獎 最後六強
2. -Prince-
5. CunninG
6. powerful
8. 616.1314
13. ed8671ed

最pure會員 最後六強
4. 不瑕
10. tangsiuhau
13. hoic1102
15. 帥小寶`

最有貢獻會員 最後六強
1. -Prince-
3. kwanie
4. ed8671ed
7. 艾石仔

最mean會員 最後三強
1. stephybest
5. 李幸倪恨你
6. kwanie

最噴水會員 最後六強
1. hkwilliamsiu
2. 白河喜來登
3. cathay1996
4. iamsingingwong
6. kayzzz
11. 星勤

三月之歌 最後三強
1. Pretty Crazy - 容祖兒
4. 羅生門 / Shallow / 橙海 (LIVE) - 謝安琪
6. 大無畏 - 楊千嬅 - RVHOCPC

我最喜愛的貼圖 最後四強
2. 實力堅姐表示: 亞亞亞又如何 (kevinlai1621)
4. 雙雙真係一首悶歌 (JasOh103)
5. 總之就係要支持開心速遞喇 (jasonng)
7. #teamjenny (John)

投票LINK -  

走勢速報
1. #Cool Cafe 發帖榜 2019# (bagfg ...
bagfgfcde 發表於 2019-3-29 17:59

情侶大獎支持2/18

LM  支持
SA弟林 發表於 2019-3-29 17:22

介唔介意 delete 呢個 comment, 想留 #2 做得獎名單

希望祖兒出席表演Pretty crazy!

簽名被屏蔽

好失望
咁都入唔到最pure會員
tangsiuhau呢個淫娃竟然入到
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

入唔到單身會員
傷心

投票LINK -  

走勢速報
1. #Cool Cafe 發帖榜 2019# (bagfg ...
bagfgfcde 發表於 2019-3-29 17:59

貼圖請支持5號開心速遞

我係16年女銀得主
stephybest 發表於 2019-3-29 17:39

失敬失敬
支持你同hoic爭金銀噶

請支持大無畏及林家謙

請各位支持TL拎最淫會員

我竟然有三項最後七強

G持Stephybest

RVHOCPC 發表於 2019-3-29 18:59

U mean chanchan0909?

U mean chanchan0909?
放空 發表於 2019-3-29 19:22

其實你係角逐男三甲定女三甲?
個名好女會員

最mean會員點解咁快有三強

G持Stephybest
艾石仔 發表於 2019-3-29 19:17

多謝!原來你對我咁好!

我竟然有三項最後七強
Kfmusic 發表於 2019-3-29 19:08

恭喜您
你已獲頒發2019 年度Cm 生力軍女金

上榜歌:其實寂寞、寂寞就如、一種水遠
兩世紀冠軍歌:下一位前度

最mean會員點解咁快有三強
stephybest 發表於 2019-3-29 19:28

投咗kwanie

投咗kwanie
hehehaha 發表於 2019-3-29 19:30

好!證明我唔係咁mean!

其實你係角逐男三甲定女三甲?
個名好女會員
hehehaha 發表於 2019-3-29 19:27

明明你知我英文名>< 傷心

投咗kwanie

Kwanie 肯定大熱勝出

明明你知我英文名>< 傷心
放空 發表於 2019-3-29 19:34

外國好多男人叫Joey
唔一定係女人先叫Joey
Tommy, Timmy都可以係女仔名

好!證明我唔係咁mean!
stephybest 發表於 2019-3-29 19:32

kwanie已夠票
請支持sleepybest!

多謝!原來你對我咁好!
stephybest 發表於 2019-3-29 19:28

一向都好!!!

RVHOCPC 發表於 2019-3-29 18:59
你算吧啦 大家嘅真心已經足以證明一切
你唔需要再喺到叫囂啦 !

恭喜您
你已獲頒發2019 年度Cm 生力軍女金

上榜歌:其實寂寞、寂寞就如、一種水遠
兩世紀冠軍歌:下一位 ...

病兩世紀

最有貢獻會員 最後六強