返回列表 發帖
hkwilliam係CM乜乜?
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

咁我一定係CM斌斌

我呢?
hehehaha 發表於 2019-3-31 21:06

俾你做張致恆,恆恆啦

燈下先
2020 女金 Ivana
2021 女金 Gin Lee
2022 女金 Fiona
2023 女金 Aga
2014 女金 林欣彤 ...
hehehaha 發表於 2019-7-16 22:50

咁2025 女金 鄧小巧

**** 本內容被作者隱藏 ****
hehehaha 發表於 2019-7-31 17:51

本帖隱藏的內容需要積分高於 1000 才可瀏覽

頭先拍拖好似見到某會員
Kfmusic 發表於 2019-8-3 00:01

重點係拍拖

潮濕搞到我張 Frozen II 海報漲曬
成日都要拆落黎擺係床褥壓翻平
之後又痴翻上牆
好驚成日重複會傷害到張海 ...
616.1314 發表於 2020-3-5 12:43

唔痴/過膠

唸起海報, 就想起上年看完坤gor演唱會, 順便買埋最新CD兼有海報送.第二天食晚飯,見到昨天張海報做咗 ...
hkwilliamsiu 發表於 2020-3-5 13:15

送俾大家 :
心。景
心有多大。景有多闊

拍攝《寂寞的怪獸》歌詞版MV彩蛋時,二人都忍不住笑,文廸更大膽拍了林家謙的屁股,視之為「男人的浪漫」! ...
John 發表於 2020-3-6 00:03

仲以為係大膽X了林家謙的屁股

John 發表於 2020-3-6 00:35

你亞媽個臭X,原本啲人話你姣都唔覺,原來姣都唔止,仲要係好X賤!
人生苦短? 中意就上?你真係講得出又做得到,面皮成尺厚
鐘意就上,唔怪知搞成咁
好丢脸的 , 不知羞耻的, 好丑恶的, bad girl

真正講得出做得到 !
John 發表於 2020-3-6 00:42

應該做教材!

真正講得出做得到 !
John 發表於 2020-3-6 00:42

賤人、你冇得喺香港勞啦、去拍av片啦、 片名都幫你改埋
專攪人夫淫賤雞 車戦 背叛老婆咸濕鼠。 不過以你嘅貨色拍av片都唔會紅、 收皮啦、 死雞精

笑到我

John 發表於 2020-3-6 00:51

我諗佢暗爽得好緊要

非常難聽! 鷄仔声, 冇氣冇力, 毫無感情! 又作狀, 樣又衰, 人又賤, 發晒蛟! 其實身材都麻麻, 又成日坦胸 ...
John 發表於 2020-3-6 00:55

講!你自己有無私藏會過去的!

好聽
John 發表於 2020-3-6 00:58

條片啊!你好放番上去!

喜歡霏兒

喜歡蔓兒?
hehehaha 發表於 2020-3-6 01:25

喜歡保兒

假使生於這世上沒有神

往看中醫途中
繞了一點路
去了我們喜歡的小店
選了幾款手作飽點
點了杯咖啡

你最喜歡拿鐵

一語 雙關(笑)

我在喝咖啡的同時
你也正在拿著鐵吧

故意拍一張自私飲的照片
就是想看你氣鼓鼓的表情

給喜歡拿鐵的你

先飮為敬

飲勝唷

只怕難捱的是我

今晚打算早訓

雖說燕麥奶不好拉花
但我也解釋不了
是日這拉花的抽象
容許我作一點點弊
撒點可可掩蓋那醜醜的形狀好嗎?

請給我一點時間
我希望為你
學習做一杯完美的拿鐵

香味劃破房子裡的空氣
是我為你準備的小甜美

容   許我作一點點弊
hehehaha 發表於 2020-3-8 21:26

容祖兒 許志安

Yo, they both make bland music.
bagfgfcde 發表於 2020-3-8 22:55

喂啊 你明明最鍾意和每天講再見大合唱架

作左含蓄?

GIN LEE演唱會嬴幾條街 點比

不如大家post下Kary十大
好難排

認真post:

10. 雞蛋愛石頭
09. 我本人
08. Here we are
07. 山歌
06. The Present
05. 想入非非
0 ...
hehehaha 發表於 2020-3-10 18:37

奉愛之名咁高

認真post

10. 遲早
9. 雞蛋愛石頭
8. 生命樹
7. 我敢愛
6. 愛你變成恨你
5. 第一季
4. 沒有花收的日子
3. 最幸福的眼淚
2. Come With Me
1. 人非草木

第3...
kevinlai1621 發表於 2020-3-10 18:45

嚴重被無視

kevinlai1621 發表於 2020-3-10 18:49

好感人的歌

幾好聽
不過少聽
hehehaha 發表於 2020-3-10 18:51

建議聽多啲

1.我本人
2.人非草木
3.愛你變成恨你
4.逼得太緊
5.戀愛疲勞
6.暫借問
7.蘇眉
8.留不底
9.今夜煙花燦爛
1 ...
stephybest 發表於 2020-3-10 19:07

Stephy呢

1.電燈膽
2.不速之約
3.活到美麗
4.女兒紅
5.不要離我太遠
6.七夕
7.黑白照
8.京都之雪
9.一眨眼
10.再 ...
stephybest 發表於 2020-3-10 19:30

第2位好好聽

想做金絲雀

好想幸倪出隻慘情歌大碟
stephybest 發表於 2020-3-11 11:26

聽住月球下的人先啦

很堅強聽到爛啦 仲聽緊
stephybest 發表於 2020-3-11 11:28

呢首我真係會飛

飲歌黎 唔會飛
stephybest 發表於 2020-3-11 11:34

雖然係3月之歌 但真係好煩膠

可惜環球雪左佢…
stephybest 發表於 2020-3-11 12:26

唔好屈煎煎!!

傻既 要造下新聞先可以強勢復出
stephybest 發表於 2020-3-11 13:21

係咪得罪Kary

Kary得罪左佢就真 歌都無
stephybest 發表於 2020-3-11 14:39

Kary真係好叻女 唔洗做已經天后級

等緊diva發福利!
stephybest 發表於 2020-3-11 20:07

我等佢老公發福利

發福
hehehaha 發表於 2020-3-11 20:21

終有一日會

有咩福利??
kk8733 發表於 2020-3-11 21:51

你唔識個啲

開心。。。有直播睇。。。
艾石仔 發表於 2020-3-11 22:03

下???? 咩直播??

黎曉陽直播
艾石仔 發表於 2020-3-11 22:19

聽講仲有其他名人開live??

陳慧敏
艾石仔 發表於 2020-3-11 22:33

睇緊J'Arie

你所認識的天蠍座性格是有那些特徵?
會不會和劇中男主角輝輝一樣?
不如一齊留言研究一下:到底和天蠍談戀愛是怎樣一回事?

3.13 我最新單曲《天蠍》會正式同大家見面,
MV都會於3.13 晚上 7:00 正式在Abella YouTube Channel有得睇。

3.13 黑色星期五暗黑哀怨之樂章降臨

- 到底和天蠍談戀愛是怎樣一回事 -

到底和Kfbb談戀愛是怎樣一回事?
hehehaha 發表於 2020-3-11 23:25