返回列表 發帖
But we are…
We are no better
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 48
1. 佛系人生 2. 關於愛的碎念 3. On My Way

吳哥窟極度Underrated
成個post入得一個list

Frankiekiekie 發表於 2020-3-12 21:28

可能張生唱完扣左分
1. 佛系人生 2. 關於愛的碎念 3. On My Way

Frankiekiekie 發表於 2020-3-12 21:28

特別係因為王家衛
我ok

因為我霏首吳哥窟
去咗柬埔寨心靈之旅
成程機只係聽一歌
大家知邊首啦

滴然後蠟滴
蠟然後滴蠟

滴然後蠟滴
蠟然後滴蠟
hehehaha 發表於 2020-3-13 18:56

@chanchan0909

喜歡_兒

因為我霏首吳哥窟
去咗柬埔寨心靈之旅
成程機只係聽一歌
大家知邊首啦
Frankiekiekie 發表於 2020-3-13 13:04

美霏影響生命 !!

決定唔剃鬚一個月

決定唔剃鬚一個月
hehehaha 發表於 2020-3-14 20:34

你男朋友會否詐型

決定唔剃鬚一個月

扮Juno???

你男朋友會否詐型
hkwilliamsiu 發表於 2020-3-14 20:40

同佢離婚啦。。。

決定唔剃鬚一個月

鬍鬚加分

鬍鬚加分
帥小寶` 發表於 2020-3-14 22:39

aggar

aggar
hehehaha 發表於 2020-3-14 22:40

可惜我唔岩留

可惜我唔岩留
帥小寶` 發表於 2020-3-14 22:41

me too

me too
hehehaha 發表於 2020-3-14 22:42

Juno 都唔啱?!

疫風吐痰

疫風吐痰
hehehaha 發表於 2020-3-15 00:44

John - 逆光飛翔

痛定思痛 未來 算吧

探左熱

探左熱
hehehaha 發表於 15/3/2020 04:02
use what
Music Awards 詳細得獎名單,多謝支持
Music Picks Week 49 (04/12/2021)

1. 收聲多謝 - 陳凱詠   2. 主角光環 - 洪嘉豪   3. 北極熊的遺言 - C AllStar   4. Black Mirror - MC $oHo & KidNey    5. 記憶棉 - 張天賦

use what
kwanie 發表於 2020-3-15 04:08

探熱針

我不知足
我不易
滿足
我沒憂鬱症
只有強迫症
強迫
自己
對生活
有要求 與 期盼
想去看看沒去過的海洋對岸
想要看見藍色的鹿
想要看見月亮與太陽
更想要見証所有美好事情的發生
例如
愛情

探熱針
hehehaha 發表於 2020-3-15 04:09

歐洲是否還是好少人戴口罩

歐洲是否還是好少人戴口罩
hkwilliamsiu 發表於 2020-3-15 07:20

今日落一落街
多咗少少人戴
主要問題係想買都冇貨
不過呢幾日好多人開始留係屋企
政府亦開始宣布關閉一啲公眾場所同邊境

今日落一落街
多咗少少人戴
主要問題係想買都冇貨
不過呢幾日好多人開始留係屋企
政府亦開始宣布關閉一 ...
hehehaha 發表於 2020-3-15 07:26

外國人覺得似感冒。。美國之前話無病徵就唔洗戴Mask

外國人覺得似感冒。。美國之前話無病徵就唔洗戴Mask
kk8733 發表於 2020-3-15 10:06

依家開始驚

探熱針
hehehaha 發表於 2020-3-15 04:09

探邊度?
SSN Chart (26 Nov)  ||  鏡榜冠軍: 三個字 - Anson Kong 鏡榜第三季季選 (已完成)
1. IDK (1 Week No.1) - Gin Lee
2. 三 個 字 - 江 畢 生
3. On My Way - 張 敬 軒

依家開始驚
hehehaha 發表於 2020-3-15 15:05

本身我都唔太驚
SSN Chart (26 Nov)  ||  鏡榜冠軍: 三個字 - Anson Kong 鏡榜第三季季選 (已完成)
1. IDK (1 Week No.1) - Gin Lee

探邊度?
John 發表於 2020-3-15 15:06

腋下

腋下
hehehaha 發表於 2020-3-15 15:07

我係屋企通常口探
覺得額頭最唔準

我係屋企通常口探
覺得額頭最唔準
John 發表於 2020-3-15 15:14

真 口探最準

想自己住

想自己住
Kfmusic 發表於 2020-3-15 15:39

做個 獨立的 人

做個 獨立的 人
hehehaha 發表於 2020-3-15 15:49

本帖隱藏的內容需要積分高於 6000 才可瀏覽

日日睇書 飲咖啡 做運動

**** 本內容被作者隱藏 ****
Kfmusic 發表於 15/3/2020 16:00
本帖隱藏的內容需要積分高於 3456 才可瀏覽
Music Picks Week 49 (04/12/2021)

1. 收聲多謝 - 陳凱詠   2. 主角光環 - 洪嘉豪   3. 北極熊的遺言 - C AllStar   4. Black Mirror - MC $oHo & KidNey    5. 記憶棉 - 張天賦

日日睇書 飲咖啡 做運動
帥小寶` 發表於 2020-3-15 16:01

同我飲下咖啡

kwanie 發表於 2020-3-15 16:01

我睇唔到

我睇唔到
Kfmusic 發表於 15/3/2020 16:02
垃圾咁你又SET 6000 -_-

本帖隱藏的內容需要積分高於 6002 才可瀏覽

垃圾咁你又SET 6000 -_-
kwanie 發表於 2020-3-15 16:03

我回hehehaha

可惜我唔岩留
帥小寶` 發表於 14/3/2020 22:41
成日摸摸下下巴就會忍唔住掹咗佢

我覺得係個cycle   
寂寞>搵伴侶>伴侶唔係身邊>寂寞>.....

我覺得係個cycle   
寂寞>搵伴侶>伴侶唔係身邊>寂寞>.....
Kfmusic 發表於 15/3/2020 16:06
犯賤。

成日摸摸下下巴就會忍唔住掹咗佢
kwanie 發表於 2020-3-15 16:05

係屋企就可以摸多陣先剃

犯賤。
kwanie 發表於 2020-3-15 16:06

比meanie mean 好似被SM咁

係屋企就可以摸多陣先剃
帥小寶` 發表於 15/3/2020 16:07
有時無聊喺上嚟會拎塊鏡逐條掹

又痛又爽