返回列表 發帖
take care 好好保重身體
chachacharlie 發表於 2020-3-21 18:46

cm有愛
Jason's Playlist 2024
Week 09 一個眼神 - my little airport

唔知點解突然好tired

要再觀察下先
JasOh103 發表於 2020-3-21 18:45

有無發燒,如有就盡快睇醫生。

**** 本內容被作者隱藏 ****
hkwilliamsiu 發表於 2020-3-21 18:46

本帖隱藏的內容需要積分高於 600 才可瀏覽

cm有愛
JasOh103 發表於 2020-3-21 18:46

cm有愛

但唔係開玩笑 真係要小心身體

**** 本內容被作者隱藏 ****
hkwilliamsiu 發表於 2020-3-21 18:46

support uncle

不如featuring Joey Tang
hkwilliamsiu 發表於 2020-3-21 18:04

鄧建明突然出黎!

唔啱傾
佢份人好_悶
hehehaha 發表於 2020-3-21 18:10

悶咩??

悶咩??
kk8733 發表於 2020-3-21 19:18

cm有愛

等我摸下你額頭先。。

等我摸下你額頭先。。
kk8733 發表於 2020-3-21 19:24

點摸。還是自摸

有無發燒,如有就盡快睇醫生。

我無事。。

等我摸下你額頭先。。
kk8733 發表於 2020-3-21 19:24

摸nlm
Week 09 一個眼神 - my little airport

我無事。。
kk8733 發表於 2020-3-21 19:25

燒壞腦

摸nlm
JasOh103 發表於 2020-3-21 19:25

好惡。。即係無事啦。。

點摸。還是自摸
hkwilliamsiu 發表於 2020-3-21 19:25

我都唔知。。

我都唔知。。
kk8733 發表於 2020-3-21 19:28

咁你又講

咁你又講
hkwilliamsiu 發表於 2020-3-21 19:30

我俾人鬧。。

我俾人鬧。。
kk8733 發表於 2020-3-21 19:41

唔好咁八

我俾人鬧。。
kk8733 發表於 2020-3-21 19:41

檢討下

用咗一粒鐘執房 斷捨離完成個人好似重生咁

支持掃去眼中灰塵
JasOh103 發表於 2020-3-21 14:40

好有閒情逸致
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 六度相隔理論 - Lolly Talk

唔知點解突然好tired

要再觀察下先
JasOh103 發表於 2020-3-21 18:45

再觀察下, 可能被人當隔離處理

好有閒情逸致
kevinlai1621 發表於 2020-3-21 20:58

幾好既週末活動

我成日覺得一間房好代表到一個人既心境/心理狀況
如果思想好凌亂 連間房都會係咁
唔想面對 就慢慢累積到好多污垢
今日突然很想重新出發

幾好既週末活動

我成日覺得一間房好代表到一個人既心境/心理狀況
如果思想好凌亂 連間房都會係咁 ...
JasOh103 發表於 2020-3-21 21:02

受左咩刺激

受左咩刺激
kevinlai1621 發表於 2020-3-21 21:02

聽咗better mi

所以覺得自己應該better

聽咗better mi

所以覺得自己應該better
JasOh103 發表於 2020-3-21 21:06

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

“Neoliberal democracy. Instead of citizens, it produces consumers. Instead of communities, it produces shopping malls. The net result is an atomized society of disengaged individuals who feel demoralized and socially powerless. In sum, neoliberalism is the immediate and foremost enemy of genuine participatory democracy, not just in the United States but across the planet, and will be for the foreseeable future.”

- Noam Chomsky

嗚嗚 DSE BB好慘
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

我不知道是不是我上班的時候忘了關水龍頭,還是房子越來越有感情。我一直都以為它很堅強,誰知道它會哭得這麼厲害。一個人流淚的時候,你只要給她一包紙巾就夠了,但是一座房子流淚的話,你就要多做很多事情了。——王家衛《重慶森林》

開始分唔到
自己係左定右

另一樣叫細So最不捨,是他做節目時的駕駛艙:「駕駛艙即係做節目嘅panel,有前輩講過只有做music show嘅人先會明,當你嗰日節目每一首歌、每一句說話、每一track都做得好好個感覺,嗰種滿足感就似做完一場好激烈嘅愛咁,所以最唔捨得嘅就係呢一種感覺,我嘅駕駛艙。」

另一樣叫細So最不捨,是他做節目時的駕駛艙:「駕駛艙即係做節目嘅panel,有前輩講過只有做music show嘅人 ...
hehehaha 發表於 2020-4-6 14:31

有無睇蘋果的訪問,細So講得好好,感謝他生活日常帶給我日常生活。謝謝。

有無睇蘋果的訪問,細So講得好好,感謝他生活日常帶給我日常生活。謝謝。 ...
hkwilliamsiu 發表於 2020-4-8 19:31

以前聽好多好回家
近五年已經冇乜聽903

以前聽好多好回家
近五年已經冇乜聽903
hehehaha 發表於 2020-4-8 19:59

尋晚睇佢ig live 細so話好多人都叫佢做YouTuber或者整podcast 但係佢依然堅信radio channel係有佢自己嘅魔法嘅
唉 細so真係好中意做電台 好中意做music show

賣菜姐姐對我好好。。送左幾隻Lemon俾我。。

你喝夠了吧 今晚你可有盡慶嗎~~~

kk8733 發表於 2020-4-9 00:35

咁好架

咁好架
chachacharlie 發表於 2020-4-11 19:42

我買好多。。

kk8733 發表於 2020-4-9 00:35

請你食檸檬
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

我買好多。。
kk8733 發表於 2020-4-11 20:54

佢請你食完檸檬到你請人食檸檬

請你食檸檬
dongbb2332 發表於 2020-4-11 21:22

好酸呀。。

佢請你食完檸檬到你請人食檸檬
chachacharlie 發表於 2020-4-11 21:43

我唔會呀。。我有多謝佢。。

我今晚1930落去。。原本十六元兩斤。。佢賣俾我十元兩斤。。我買左四斤。。

我今晚1930落去。。原本十六元兩斤。。佢賣俾我十元兩斤。。我買左四斤。。 ...
kk8733 發表於 2020-4-11 21:54

好多Lemon

好多Lemon
chachacharlie 發表於 2020-4-11 22:01

我買菜。。唔係Lemon

我買菜。。唔係Lemon
kk8733 發表於 2020-4-11 22:02

我以為你話四斤Lemon

我今晚1930落去。。原本十六元兩斤。。佢賣俾我十元兩斤。。我買左四斤。。 ...
kk8733 發表於 2020-4-11 21:54

你最鐘意食咩青菜?

你最鐘意食咩青菜?
chachacharlie 發表於 2020-4-11 22:13

咩都食。 有咩平就買咩。
菜心 。娃娃菜。芹蘭。菠菜。生菜。椰菜。白菜。。

好多菜都好甜。。。所以喜歡食。。食多菜唔會有大腸癌。。

好多菜都好甜。。。所以喜歡 ...
kk8733 發表於 2020-4-11 22:38

我都係 清炒都好好食

好多菜都好甜。。。所以喜歡 ...
kk8733 發表於 2020-4-11 22:38

最緊要係食多啲菜對健康真係好重要呀 所以要食多啲菜

我都係 清炒都好好食
chachacharlie 發表於 2020-4-11 22:39

今日食勝瓜好甜。。今日買了好靚菜心同白菜仔。。