返回列表 發帖
Facebook /Whatsapp 要刪AC
有無人用番ICQ?
kaman921 發表於 2021-1-14 17:25

ICQ / Signal / Mewe 齊開
Facebook / IG 應該唔Del
但Whatsapp唔想再要
Cool Music 幾時開Mewe

跑Online 2021主題曲 <一進不退> - ToNick
MV正式公開!

輸入MV下方的限定合作序號
即可獲得一進不退 - 搖滾(30日) SS級裝備
47. Bring Him Home
week12
1 . 黃淑蔓@me&        IAmAllAlone

我體脂得3.8%

終於記得返點解當初咁憎容祖兒同佢d fans
SSN Chart (15 Mar)  冠軍: 無答案 - 林家謙  |  亞軍: 三生有幸 - Yan Ting

John 發表於 2021-1-28 23:58

我們的總和

憎我,至今都會憎你!

憎我,至今都會憎你!
CunninG 發表於 2021-1-29 00:05

我恨你恨到比宇宙更大
SSN Chart (15 Mar)  冠軍: 無答案 - 林家謙  |  亞軍: 三生有幸 - Yan Ting

Wonders 發表於 2021-1-29 00:02

不要離我太遠

不要離我太遠
John 發表於 2021-1-29 00:06

好想唱k
我們的總和

我係06年1月1日晚上佢拎女金講"你地唔係噓我嘛。"開始,到佢終於退出903女金完結

但歌都會照聽

同時附上千千美照
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Woo~Tell me how you feel it
Woo~ Gonna let you know, Imma let you go
It's hard to follow me, but it's good to walk with me

好想唱k
Wonders 發表於 2021-1-29 00:11

又記得返點解自己會做嘢做到咁唔開心 原來當時真係好痴線
而家輕鬆哂

我係06年1月1日晚上佢拎女金講"你地唔係噓我嘛。"開始,到佢終於退出903女金完結

但歌都會照聽{ ...
on07111 發表於 2021-1-29 00:17

我反容開端都係「你地唔係噓我嘛」
愛祖開端就搵唔返

我反容開端都係「你地唔係噓我嘛」
愛祖開端就搵唔返
John 發表於 2021-1-29 00:19

J-POP 無人知道雙子座
我們的總和

Wonders 發表於 2021-1-29 00:21

認真
無人知道雙子座真係好正

Wonders 發表於 2021-1-29 00:21

可能係由冠天然呆開始

可能係由冠天然呆開始
CunninG 發表於 2021-1-29 00:24

真心鍾意應該真係要到J-POP
J-POP真係幾好聽

47. Bring Him Home
week12
1 . 黃淑蔓@me&        IAmAllAlone

b01091018 發表於 2021-2-5 00:19

Gin Lee有新黨羽了

b01091018 發表於 2021-2-5 00:19

原來人氣歌手gin d youtube 瀏覽人數咁_低