返回列表 發帖
我曾經面對面同林峯傾過計,都有幾分鐘,當年他拍緊外景花家姐,他算靚仔,但唔算高。 ...
hkwilliamsiu 發表於 2020-3-19 07:11

你係咪識人做大台?

為你起機
帥小寶` 發表於 2020-3-19 23:43

為李起機

葉劉淑儀早年專心學習和事業,直到30歲仍未嘗初戀,最終是經家中工人萍姐介紹,邂逅丈夫葉文浩。葉太今年初 ...
帥小寶` 發表於 2020-3-20 00:37

可能佢係  偷情的淑儀

依家做緊柒婆個妹仔。。
kk8733 發表於 2020-3-20 01:09

開心

都唔安於現狀, 她想坐林鄭個位
hkwilliamsiu 發表於 2020-3-20 18:29

恨到出哂面

柒婆快D死啦。。
kk8733 發表於 2020-3-20 19:46

差唔多

支持姐姐

認真post 祝大家CM美會員同屋企人都身體健康

我日日都煮唔同菜式俾父母呀。。

今晚雲耳炆雞。菜心苗生菜。洋蔥煮鯖魚。南瓜番薯。。 ...
kk8733 發表於 2020-3-21 00:38

雲耳炆雞有無圖

應該算是中熊,上身肌肉很堅實,唯一是中年發福.
hkwilliamsiu 發表於 2020-3-21 17:42

很堅實 - gin lee

要唔要featuring uncle
chachacharlie 發表於 2020-3-21 17:51

featuring joey ok ?

你鍾意高大有型靚仔
hkwilliamsiu 發表於 2020-3-21 17:57

我唔一定要高大同靚仔
最緊要啱傾

你同兔兔咪好啱傾
hkwilliamsiu 發表於 2020-3-21 18:10

唔啱傾
佢份人好_悶

本帖隱藏的內容需要積分高於 500 才可瀏覽

**** 本內容被作者隱藏 ****
chachacharlie 發表於 2020-3-21 18:14

why?

[/hide]
chachacharlie 發表於 2020-3-21 18:21

本帖隱藏的內容需要積分高於 500 才可瀏覽

hkwilliamsiu 發表於 2020-3-21 18:26

hkwilliamsiu 發表於 2020-3-21 18:31

人生無公式的
人生既意義是活著本身
活過高活過低
不枉

全身乏力
JasOh103 發表於 2020-3-21 18:39

take care !

hkwilliamsiu 發表於 2020-3-21 18:39

pun pun地wo師兄

悶咩??
kk8733 發表於 2020-3-21 19:18

我俾人鬧。。
kk8733 發表於 2020-3-21 19:41

檢討下

“Neoliberal democracy. Instead of citizens, it produces consumers. Instead of communities, it produces shopping malls. The net result is an atomized society of disengaged individuals who feel demoralized and socially powerless. In sum, neoliberalism is the immediate and foremost enemy of genuine participatory democracy, not just in the United States but across the planet, and will be for the foreseeable future.”

- Noam Chomsky

我不知道是不是我上班的時候忘了關水龍頭,還是房子越來越有感情。我一直都以為它很堅強,誰知道它會哭得這麼厲害。一個人流淚的時候,你只要給她一包紙巾就夠了,但是一座房子流淚的話,你就要多做很多事情了。——王家衛《重慶森林》

開始分唔到
自己係左定右

另一樣叫細So最不捨,是他做節目時的駕駛艙:「駕駛艙即係做節目嘅panel,有前輩講過只有做music show嘅人先會明,當你嗰日節目每一首歌、每一句說話、每一track都做得好好個感覺,嗰種滿足感就似做完一場好激烈嘅愛咁,所以最唔捨得嘅就係呢一種感覺,我嘅駕駛艙。」

有無睇蘋果的訪問,細So講得好好,感謝他生活日常帶給我日常生活。謝謝。 ...
hkwilliamsiu 發表於 2020-4-8 19:31

以前聽好多好回家
近五年已經冇乜聽903

你喝夠了吧 今晚你可有盡慶嗎~~~

最近CM真係好多新會員

[/hide]
chachacharlie 發表於 2020-4-13 20:57

本帖隱藏的內容需要積分高於 200 才可瀏覽

chachacharlie 發表於 2020-4-13 22:14

其實你都好新個acc
點解會最近先搵到CM?

本帖隱藏的內容需要積分高於 1500 才可瀏覽

洗黑錢王國130

點解會員hehehaha可以咁痴線?

本帖隱藏的內容需要積分高於 1200 才可瀏覽

今年有無全民造星?
想參加

她記得當時唱片公司高層說:「而家上緊位的女歌手都無乜邊幾個,我哋環球想有一個,睇下你可否拎到女歌手銀銅獎。」

沒有工作兩年的幸兒覺得,就算拿到銀獎也不錯,因為好姊妹海迦連銅都未掂過

Stephybest係咪方力申本人?