返回列表 發帖
近排見唔到大眼仔仔。。
kk8733 發表於 2020-3-4 08:40

咁想見我......

咁想見我......
stopzi 發表於 2020-3-4 21:31

嘔心, 你連動物都唔放過
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 拯救我自己 - 陳慧敏

咁想見我......
stopzi 發表於 2020-3-4 21:31

邊度可以睇。。

邊度可以睇。。
kk8733 發表於 2020-3-4 21:42

綠份來到的時候就會見到

綠份來到的時候就會見到
stopzi 發表於 2020-3-4 21:48

又拒絕我。。

嬲。。。

kevinlai1621 發表於 2020-3-4 21:42

原來婷婷鍾意人獸交
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

kevinlai1621 發表於 2020-3-4 21:42

恭喜你少個情敵
Jason's Playlist 2024
Week 15 拯救我自己 - 陳慧敏

原來婷婷鍾意人獸交
616.1314 發表於 2020-3-4 22:15

最淫會員候選人唔係浪得虛名

又拒絕我。。

嬲。。。
kk8733 發表於 2020-3-4 21:50

你唔應該怪人地拒絕你
你要先接受你自己

你唔應該怪人地拒絕你
你要先接受你自己
hehehaha 發表於 2020-3-4 22:44

哦。。明白

又拒絕我。。

嬲。。。
kk8733 發表於 2020-3-4 21:50

不如轉走可愛圖片

不如轉走可愛圖片
hkwilliamsiu 發表於 2020-3-5 07:24

轉咩好。。。

潮濕搞到我張 Frozen II 海報漲曬
成日都要拆落黎擺係床褥壓翻平
之後又痴翻上牆
好驚成日重複會傷害到張海報
有無 d 一勞永逸既方法
二〇二三年度全女班投票

之後又痴翻上牆
好驚成日重複會傷害到張海 ...
616.1314 發表於 2020-3-5 12:43

唔痴/過膠
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

轉咩好。。。
kk8733 發表於 2020-3-5 09:28

蔡健雅美圖

之後又痴翻上牆

唸起海報, 就想起上年看完坤gor演唱會, 順便買埋最新CD兼有海報送.第二天食晚飯,見到昨天張海報做咗枱布, 食完即棄.

唸起海報, 就想起上年看完坤gor演唱會, 順便買埋最新CD兼有海報送.第二天食晚飯,見到昨天張海報做咗枱布, 食完即棄.
hkwilliamsiu 發表於 2020-3-5 13:15

咁慘
海報我通常收埋係床下底
好少貼出黎
不過 FROZEN 呢張好襯我間房既顏色所以好鍾意
二〇二三年度全女班投票

咁慘
海報我通常收埋係床下底
好少貼出黎
不過 FROZEN 呢張好襯我間房既顏色所以好鍾意 ...
616.1314 發表於 2020-3-5 13:25

仲比阿女串,你都唔會要...

唸起海報, 就想起上年看完坤gor演唱會, 順便買埋最新CD兼有海報送.第二天食晚飯,見到昨天張海報做咗 ...
hkwilliamsiu 發表於 2020-3-5 13:15

蔡健雅美圖
bagfgfcde 發表於 2020-3-5 13:05

唔轉呀。。

喜歡祖兒

之後又痴翻上牆

整個poster框

喜歡祖兒
hehehaha 發表於 2020-3-5 16:44

支持

咁慘
海報我通常收埋係床下底
好少貼出黎
不過 FROZEN 呢張好襯我間房既顏色所以好鍾意 ...
616.1314 發表於 2020-3-5 13:25

攞左幾次已經唔攞海報
好唔環保

"今日幫個小學生補習  佢無啦啦講神經病  我即刻摑左佢一巴"

拍攝《寂寞的怪獸》歌詞版MV彩蛋時,二人都忍不住笑,文廸更大膽拍了林家謙的屁股,視之為「男人的浪漫」!
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

唸起海報, 就想起上年看完坤gor演唱會, 順便買埋最新CD兼有海報送.第二天食晚飯,見到昨天張海報做咗 ...

摑你個女兩巴!

送俾大家 :
心。景
心有多大。景有多闊

拍攝《寂寞的怪獸》歌詞版MV彩蛋時,二人都忍不住笑,文廸更大膽拍了林家謙的屁股,視之為「男人的浪漫」! ...
John 發表於 2020-3-6 00:03

仲以為係大膽X了林家謙的屁股

SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

John 發表於 2020-3-6 00:35

你亞媽個臭X,原本啲人話你姣都唔覺,原來姣都唔止,仲要係好X賤!
人生苦短? 中意就上?你真係講得出又做得到,面皮成尺厚
鐘意就上,唔怪知搞成咁
好丢脸的 , 不知羞耻的, 好丑恶的, bad girl

你亞媽個臭X,原本啲人話你姣都唔覺,原來姣都唔止,仲要係好X賤!
人生苦短? 中意就上?你真係講得出 ...
帥小寶` 發表於 2020-3-6 00:39

真正講得出做得到 !

真正講得出做得到 !
John 發表於 2020-3-6 00:42

應該做教材!

真正講得出做得到 !
John 發表於 2020-3-6 00:42

賤人、你冇得喺香港勞啦、去拍av片啦、 片名都幫你改埋
專攪人夫淫賤雞 車戦 背叛老婆咸濕鼠。 不過以你嘅貨色拍av片都唔會紅、 收皮啦、 死雞精

笑到我

賤人、你冇得喺香港勞啦、去拍av片啦、 片名都幫你改埋
專攪人夫淫賤雞 車戦 背叛老婆咸濕鼠。 不過以你 ...
帥小寶` 發表於 2020-3-6 00:44

John 發表於 2020-3-6 00:51

我諗佢暗爽得好緊要

我諗佢暗爽得好緊要
帥小寶` 發表於 2020-3-6 00:53

非常難聽! 鷄仔声, 冇氣冇力, 毫無感情! 又作狀, 樣又衰, 人又賤, 發晒蛟! 其實身材都麻麻, 又成日坦胸露臂, 以為自己好正! 同谢安琪個级數爭太遠了! 收皮啦! 垃圾!

唱埋他的歌,明显有路左好耐。

非常難聽! 鷄仔声, 冇氣冇力, 毫無感情! 又作狀, 樣又衰, 人又賤, 發晒蛟! 其實身材都麻麻, 又成日坦胸 ...
John 發表於 2020-3-6 00:55

講!你自己有無私藏會過去的!

講!你自己有無私藏會過去的!
帥小寶` 發表於 2020-3-6 00:57

好聽

好聽
John 發表於 2020-3-6 00:58

條片啊!你好放番上去!

喜歡蕾兒

喜歡霏兒

喜歡霏兒
帥小寶` 發表於 2020-3-6 01:19

喜歡蔓兒?