返回列表 發帖
這裏講這裏散,我(hkwilliamsiu)祗算是他(吳業坤)的伯樂,從來都不是他的粉絲。
hkwilliamsiu 發表於 2019-4-12 17:07
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

JayantL 發表於 2019-4-12 18:13

佢髮完力未

JayantL 發表於 2019-4-12 18:13

其實佢就係舒文! 唔怪得之自己讚自己

eggsteven 發表於 2019-4-12 18:27

唔會
佢叱吒當晚留言「舒文好charm」嗰一刻
舒文係台上面講緊嘢
同埋都幾肯定hkwilliamsiu 同舒文係兩個人黎

eggsteven 發表於 2019-4-12 18:27

但佢反祖
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

唔會
佢叱吒當晚留言「舒文好charm」嗰一刻
舒文係台上面講緊嘢
同埋都幾肯定hkwilliamsiu 同舒文係兩個人 ...
hehehaha 發表於 2019-4-12 18:33

其實佢係牙坤

點解只係得會然噴言

洪卓立:數據屋橋次郎
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

你係咪想招炮友。。 要伯樂做乜。。

你咁大需要伯樂唔啱你。。
kk8733 發表於 2019-4-13 00:57

HOTMAN 發表於 2019-4-13 01:00

做咩呀。。 明明我講出事實。。你就話我。。

嚇死人咩,無端端講用套 老闆,差點以為你(hehehaha)是勝工作者。話時話你頭像劈大條腿,真的好似。 ...
hkwilliamsiu 發表於 2019-4-14 23:29

原來某會員已經book咗CM個最男
DM多仔多到覆唔哂

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

賓妹穎ins一向奇怪地多flowers和likes
拋對波去東南亞拍av應該有市場
btvfans 發表於 2019-4-16 20:18

flower

禁止訪問
提示 **** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ****
簽名被屏蔽
iamsingingwong 發表於 2019-4-16 11:56

噴言提名
空氣清新

我是男性.看到張劈腿相, 真的會衝動嘛[hide=1000][/hide]
hkwilliamsiu 發表於 2019-4-17 18:45

原來有段時間得某會員自high...

但佢反祖
John 發表於 2019-4-12 22:01

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

原來有段時間得某會員自high...
bagfgfcde 發表於 2019-4-17 18:50

佢基本上係將所有提過謝安琪嘅留言都抄過嚟
DM多仔多到覆唔哂

佢基本上係將所有提過謝安琪嘅留言都抄過嚟
mosesming 發表於 2019-4-17 20:12

所以廢事理佢
成班垃圾打手俾人BAM極都仲有面死出黎柒

教徒可以離婚???
kk8733 發表於 2019-4-18 12:20
(咁勤力plug歌,又開紅館,應該keep到男銀嘅。美hin年底都出碟,男金如無意外都是佢啦。)
咁又係,成個女版李幸倪
阿mark 發表於 2019-4-18 11:39

明晚阿仔在大會堂有表演,買咗坤gor飛都唔知去唔去到。
hkwilliamsiu 發表於 2019-4-18 22:58

你(John)一定是音樂人,會否是監製
hkwilliamsiu 發表於 2019-4-19 07:09
(我仔仔)讀中學,他唔鐘意我寫坤gor
hkwilliamsiu 發表於 2019-4-19 07:13
仲覺得不是坤gor的粉絲,但是又不知不覺地寫咗咁多篇他的文章,可能是機緣和巧合想試下在網絡上能否扶他人一把,亦又可能是想看到新一代歌手成長。
hkwilliamsiu 發表於 2019-4-19 07:22
我覺得他(John)是丁生
hkwilliamsiu 發表於 2019-4-19 10:20
可以有跨界別的歌手 又能唱又能演又有拍過電影ge  

以前好多  近10年已買少見少  

坤哥已經 各有成績
moXYZ 發表於 2019-4-20 12:31
(吳業坤)咁多工作做 即係認為佢(吳業坤)做得幾好
moXYZ 發表於 2019-4-20 12:52
坤粉好發力。。。。

就快落大雨啦。。開心。。大雷暴
kk8733 發表於 2019-4-20 13:27
好期待。。個天唔夠黑。。雨區最新無左紅色。。最好有紫色。。
kk8733 發表於 2019-4-20 14:05

好彩有gin lee頂住。否則環球捱唔住
on07111 發表於 2019-4-22 20:45

基仔,克勤,霆鋒,hits,twins,林峯……呢堆嘉賓實走唔甩喇
乐坛风云 發表於 2019-4-21 21:56
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

必買,前題如果附送(符致逸)性感寫真
ellybest 發表於 2019-4-23 01:27
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

其實使乜擔心mi,可能成件事係佢一手策劃都唔奇
阿mark 發表於 2019-4-28 20:33

後日23:59 截止4月提名收集
會舉行投票選舉

開始5月噴言提名

成個砧板放上心口係咩玩法?

一句忠告:顯醜不如藏拙 !
白河喜來登 發表於 2019-4-29 17:17