返回列表 發帖

[Apr/11/2019] 我們古巨基世界巡迴演唱會 - 古巨基 (3DVD + 3CD)

歌手:古巨基
唱片名稱:我們古巨基世界巡迴演唱會
唱片封面:
推出日期:2019/4/11
唱片類型:3DVD + 3CD

TrackList:

附加資料:

出處:sky music
HINZ TOP 20 Week 20
01 告別的藝術 - 陳健安
02 Tonight - AGA
03 Sunset Or Rise - Sunset Or Rise

演唱會之前出DVD係咩玩法?
想刺激銷量?

lol 開part2之前出part 1碟
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 19
1. 寂寞就如 2. 明陣 3. Tonight

本身票房已經麻麻
仲要出埋碟
除非part 2又大改rundown 如果唔係連平飛都慳返
Jayant Music Chart 2018 頒獎禮
Jayant Music Chart 2019 Week 21
1.李皓軒 - 講感情 傷感情 (1 Week No.1)
2.麥浚龍 / 謝安琪 - 廢話
3.Serrini - 靜謐神林/Forest

開part 2出part 1做紀念品?!……

清明先黎送紙模型車

不過,個碟套設計好正!!

隻碟好靚, 應該會買
睇12號果場, 但入場前買PART1 成件事好L ON9

Part 2 應該會加太空艙同亂世情侶。。希望會有新演唱會歌

咁搞笑 等成年都唔出
開part2個日出Part 1 dvd???

封面好靚次次都有驚喜
fb page 一首歌一個故事http://Facebook.com/one_song_one_story

rundown覺得好悶
朝朝暮暮讓你猜想如何馴服我。

rundown覺得好悶
kenny211 發表於 2019-4-5 21:51

基仔同Kelly都喺一樣咁悶

基仔同Kelly都喺一樣咁悶
lightupmylight 發表於 2019-4-8 11:44

因為大家都係Mark Lui
fb page 一首歌一個故事http://Facebook.com/one_song_one_story

出隻新曲+精選仲好啦

簽名被屏蔽

又咪無冠軍
iamsingingwong 發表於 2019-4-10 15:30

唔想亂世情侶合唱版又收錄係英皇愛回憶108 6CD

簽名被屏蔽

有胡定欣份就咪擺落個人精選啦
iamsingingwong 發表於 2019-4-10 18:26

古sir係都要穩呢隻嘢,有乜計

簽名被屏蔽

Source

細舖賣$260 (DVD)

已入手,$265 ,包裝超靚!

紅館現場$270
第一次因為個包裝而買既碟, 真係靚到喊出黎

Bluray幾時出??

紅館現場$270
第一次因為個包裝而買既碟, 真係靚到喊出黎
Kyle_ 發表於 2019-4-13 12:32

我都係因為個包裝買左

Bluray幾時出??
acandy821 發表於 2019-4-19 14:40

好期待佢 Bluray 個包裝
    唔知會唔會同DVD一樣咁特別呢

很好~過左一個月都未有消息出~