返回列表 發帖

搣脂30磅變完美Body!謝安琪Deep V凸擊中環

Oncc 東網
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20190404/mobile/bkn-20190404000123465-0404_00862_001.html

「天后人妻」謝安琪(Kay)和型男張繼聰結婚後,育有11歲兒子張瞻和2歲女兒張靖,擁有幸福家庭的她,除產女時「停工」年多外,一直專注音樂事業,年多前被Juno收歸旗下,Kay在新公司的打造下,由「貼地女神」變成「型格天后」,主力出碟、開演唱會外,因形象獨特,成為各大服裝及護膚品牌的代言人,身價比未轉「型」前飆升一倍。

素顏一樣咁靚
屬完美主義的Kay,除了要工作表現超水準外,對自身亦要求高,因懷孕關係,體重曾達130磅,令本是34D Cup女神的她,上圍變得更為澎湃,但「卸貨」後簽了新公司,接納Juno的「提議」,憑無敵意志力用自然減肥法瘦身,狂跑步、做Gym、爬山及做瑜伽等,於一年來成功減去30磅肥膏,由於非靠藥物減磅,在零副作用下,瘦得更靚更自然。

最近忙於宣傳新歌《其實寂寞》的Kay,日前百忙中抽空單拖出巡中環處理私務,當日她零化妝、穿上貼身「激凸」黑色Deep V上衣襯百摺灰色長裙,打扮簡約,甚有品味。當她在馬路邊低頭狂撳電話等綠燈過馬路時,其艷光吸引到身邊一眾男途人向她投注目禮。期間遇上募捐的輪椅人士,愛心爆棚的她即慷慨解囊,才匆匆步入大廈,並逗留了個多小時才往取車返歸。

食足三餐 運動瘦身
Kay接受東網電話訪問時,被讚身材Fit爆,她說:「我依家磅數同未生女時差唔多,都係100磅度,不過生女後,我有做運動瘦身,做咗一年左右,每星期有三日做負重訓練,真係要舉重,多得健身教練指導我,可以重塑身形。自己平日一得閒就聽住歌咁跑步,但唔係跑得好快、好長嗰啲,感受吓做運動嘅樂趣。」至於飲食方面,她會食足三餐,間中鼓勵自己飲咖啡、奶茶。問到新工作安排?她稱和Juno有首合唱歌《暴烈‧34》,早前更拍了超激MV:「我同佢有一場好激烈嘅對手戲,就快會推出。」之前亦接拍了不少品牌廣告,而她最開心是其新歌《其實寂寞》反應好,登上各音樂平台流行榜的NO.1

喺中環好似行Catwalk咁!

有男途人對Kay行注目禮!

個人感想:
暴烈34有合唱版? 係嘅話好期待個mv
其實寂寞好大機會kkbox四週冠

點解可以凸到咁自己都唔知
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

好癲 已經著埋黑色

簽名被屏蔽

飛釘成咁 會唔會太疏爽?
一面話自己良家婦女 一面又著成咁 bar 都唔戴
白河喜來登 發表於 2019-4-4 10:35

BAR ? BRA?

Bam 得

其實寂寞就如自己一個放飛釘

又有新聞
#freethenipples

似約埋記者一齊做新聞多啲 lol

好想快啲睇34mv
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

會唔會係衫褶起左咋

真係Pretty Crazy!

好心呢個淫女人飛釘飛到咁唔好再扮良家婦女

好嘔心

簽名被屏蔽

嘔得過千千唱色惑個look ?
白河喜來登 發表於 2019-4-4 16:12

1. 嘔得過 我J美千都唔J佢 粒糖有毒架
2. 美千從來無話自己係娘家婦女   
3. 色惑起碼係工作需要

好嘔心
放空 發表於 2019-4-4 15:49

直既覺得誘惑
彎既當然覺得嘔心

2. 美千從來無話自己係娘家婦女   

放空 發表於 2019-4-4 16:20

原來咁樣著就代表唔係良家婦女

香港原來仲係咁封建

直既覺得誘惑
彎既當然覺得嘔心
kayzzz 發表於 2019-4-4 16:26

我直亦從來唔覺得佢靚

簽名被屏蔽

無直男唔覺得Kay 索㗎喎
    攣就認啦!
白河喜來登 發表於 2019-4-4 16:37

你唔會諗番起佢05年個樣嘅咩
或者我講錯 佢之前學生look 個陣真係幾靚

簽名被屏蔽

根本心姐先係真正嘅謝安琪
以前嗰個其實係周博賢only
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

果然係淫kay
利申:唔係鏡粉

kay真係好正
所以d女人味濃既歌真係得kay唱得好聽

無直男唔覺得Kay 索㗎喎
    攣就認啦!
白河喜來登 發表於 2019-4-4 16:37

做乜又代表晒全世界

攣既表示無咩感覺
重點係暴裂34有合唱版

原來咁樣著就代表唔係良家婦女

香港原來仲係咁封建
kayzzz 發表於 2019-4-4 16:30

你應該問返你個好朋友呀酒店

我並不豪放 我是內斂的人 我是賣內涵的

果然係賣內涵

你應該問返你個好朋友呀酒店
matthewyky 發表於 2019-4-4 20:02

已經放棄左佢

所以選擇同d比較明白事理既人講姐

簽名被屏蔽

開POST同CM成班基佬傾女人飛釘?

開POST同CM成班基佬傾女人飛釘?
Lewis 發表於 2019-4-4 21:03

男人飛釘有興趣D

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

Kay粉進一步進化
唔覺得佢靚就係gay
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

呢2件kay粉成日放膠彈
下次叫淫kay著緊身褲突埋下身
iamsingingwong 發表於 2019-4-4 21:21

單車百萬行年年著啦
成班垃圾打手俾人BAM極都仲有面死出黎柒

佢老公好幸福
舞來舞去 不日內開始錄音。

"當日她零化妝",
好明顯佢化咗妝喎

Pretty Crazy!

呢篇係咪登係男極圈
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

暴烈34D
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

靚爆。冇得輸!

呢2件kay粉成日放膠彈
下次叫淫kay著緊身褲突埋下身
iamsingingwong 發表於 2019-4-4 21:21

我想嘔丫

想搶早早新歌focus 點知搶唔到
the晒皮好心收番埋
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

D內文假到...
好似威龍秘密網d Jenny打手post咁
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安