返回列表 發帖
呢排日日都聽
如果其他人唱一早比左5分。

容祖先真係比唔落手,仲要一比就破70。。。 ...
on07111 發表於 2019-4-10 22:58

咁辛苦你嘅話可以唔聽架
何必為咗一首歌而搞到自己咁辛苦

心之科技
5分 1分 都過百
Wonders 發表於 2019-4-6 16:13

兩首都高汁

希望蛋公司會出boxset收錄呢兩首song of the year
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

...唯一問題係阿祖聲同唱功太老練
有啲位覺得同首歌有少少唔match
kpop idol多數sale 青春,fresh
太過老練反而有少少唔match
"Wow~ 野人沒智慧 理解霍金
猿人 從未讚嘆 馬克吐溫
凡人 無力領教 你的敏感
人才屠殺 拿來祭神"
呢段比較明顯 ...
Frankiekiekie 發表於 2019-4-10 19:07

呢段咁串,又諷刺,青春或者fresh應該唔適合,無說服力

簽名被屏蔽

呢段咁串,又諷刺,青春或者fresh應該唔適合,無說服力
tham 發表於 2019-4-11 17:47

果條友識鬼聽咩 扮晒專家咁comment 笑死人
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

呢首好洗腦
演唱會肯定勁high
算係佢近呢幾年最出色既快歌 正

5fun,不過可唔可以穩番林夕

首歌真係好好聽
雖然都唔及Scream咁神級
東京人壽 132 (168) +2
煙花紀 79 +4

5fun,不過可唔可以穩番林夕
chris 發表於 2019-4-13 17:54

祖兒:唔可以
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

呢首爛歌 聽到就煩 唔怪得比903 狠ban 1 分!
白河喜來登 發表於 2019-4-11 18:50

老實講,我好得閑 好聽過+耐聽過le 首

回復 160# John

驚佐切生果嘅功力?不過腳底放姜都唔好得去邊

真正會全日狂聽嘅歌
有無10分投??

今日喺OFFICE LOOP左成個鐘

真正會全日狂聽嘅歌
有無10分投??

今日喺OFFICE LOOP左成個鐘
星夢情真 發表於 2019-4-15 21:35

你好得閒!
我成日都晏晝兩點 有個會議
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

其他唔講
神經病三隻字我首先會load到之之把聲
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

其他唔講
神經病三隻字我首先會load到之之把聲
b01091018 發表於 2019-4-16 08:11

美之同美長唱效果應該唔錯
用funny and cutie方式去演繹

阿祖就Diva華麗登場式去演繹
風格唔同

1.  全日狂聽(5分)        
        69.83% (169)

冇內容既歌
但就係會不斷單曲循環既歌

您所在的用戶組沒有投票權限

我會揀4. 聽完再聽
快歌對我嚟講冇乜feel

回復 169# tony920701
哈哈我都係牙

但冇話中意聽快歌定慢歌

聽得多有D嘈
夾埋you don't know me一齊連住聽直情有d崩潰, 個人唔需要成日咁hyper

Pretty crazy會唔會有remix

聽得多有D嘈
夾埋you don't know me一齊連住聽直情有d崩潰, 個人唔需要成日咁hyper ...
Lewis 發表於 2019-4-27 11:11

笑左,有人叫你成日聽咩?
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

cathay1996 發表於 2019-5-3 01:59

唔全日狂聽比唔到5分

cathay1996 發表於 2019-5-3 01:59

有, 祖粉朋友

Live真係好勁

香港三大跳唱天后
Sammi Joey Kary

張敬軒好唔話得,幫佢宣傳埋

香港三大跳唱天后
Sammi Joey Kary
bagfgfcde 發表於 2019-5-6 00:31

係咪Joey Wong

Day.Tae 發表於 2019-5-6 22:39

扮夠人妖未………停啦好冇

五分,好入腦

Day.Tae 發表於 2019-5-6 22:39

支持派埋呢首一定hit爆

高質wor 講真.....

69.26% (178)

都幾好聽。
係不停loop那的那一煩

好想同容祖兒做愛

好想同容祖兒做愛
John 發表於 2019-5-20 18:58

咁樣衰 不了

好想同容祖兒做愛
John 發表於 2019-5-20 18:58

幫你接下一句,神經病(Pretty crazy)