返回列表 發帖
真係要對謝安琪感恩戴德呀
心灰意冷到女金都叫唔玩
John 發表於 2019-4-15 12:58

Kay2016-2017確係唔玩喎
而美祖又係果段時間淡出
不過你咁憎蒲銘心當然覺得佢做乜都唔啱
第一次攞金你都睇唔順眼
iamsingingwong 憑佢一貫膠論 榮獲CM 2019年最噴水會員奬 - CM會員投票認證三大膠之一
今次叻左架喇 頂到發帖榜頒獎禮被人選為噴水會員先被bam 可惜下年唔可以用同一個account嬋聯

而美祖又係果段時間淡出
第一次攞金你都 ...
kayzzz 發表於 2019-4-15 13:05

原來美祖16年拎十大女金至尊碟都叫淡出
咁謝安琪而家係咪都淡出緊???
SSN Chart (19 Apr)  自唱新歌「百年樹木」(17 Dec)
1. 光 (1 Week No.1) - 盧 凱 彤
2. YOU - 張 敬 軒
3. 其 實 寂 寞 - 謝 安 琪

原來美祖16年拎十大女金至尊碟都叫淡出

John 發表於 2019-4-15 13:10

Tvb
2016 唔去現場
2017 直情唔出現 最女取消
2018 hana最女

成個世界唔只得903一台架
iamsingingwong 憑佢一貫膠論 榮獲CM 2019年最噴水會員奬 - CM會員投票認證三大膠之一
今次叻左架喇 頂到發帖榜頒獎禮被人選為噴水會員先被bam 可惜下年唔可以用同一個account嬋聯

Tvb
kayzzz 發表於 2019-4-15 13:12

係咪即係話菊梓喬同吳若希要多謝謝安琪@@
SSN Chart (19 Apr)  自唱新歌「百年樹木」(17 Dec)

係咪即係話菊梓喬同吳若希要多謝謝安琪@@
John 發表於 2019-4-15 13:15

要多謝你多d
咁落力狙擊kay 想拉佢落黎

要多謝你多d
咁落力狙擊kay 想拉佢落黎
kayzzz 發表於 2019-4-15 13:19

估唔到我威力咁大
咁我都好願意接受大家多謝

原來唔去tvb就叫淡出
全香港嘅一線女歌手應該都淡出咗
感激我們成熟了 應知道流淚有罪
承受任何是非都能捱下去
Creo en Mi

估唔到我威力咁大
咁我都好願意接受大家多謝
John 發表於 2019-4-15 13:21

你問心Kay舊年嘅表現係咪真心差到值得你咁樣日反夜反先
~Moses Idle in a Narrow Garden~
http://mosesming.blogspot.com/

希望 Kiri T 今年拎豁達榜女金

mosesming 發表於 2019-4-15 13:24

其他人一定要同你同一樣意見 吹奏XX踩XX踩XX???

呢句真係萬能key嚟

明日花 可以keep 住低位直到 美容 冠為止嗎?然後俾個死位佢有冇可能?

美巧上年d歌高質過隻Gin幾條街,都可以三甲不入
阿mark 發表於 2019-4-15 12:31

肯定係啦
四大發明個編曲已經完勝Gin所有歌
Jason's Playlist 2019 Week 16
13樓的大笨象 - 鄭融 // Bad Guy - Billie Eilish

mosesming 發表於 2019-4-15 13:24

佢避而不談 其實都顯示到個答案

總之蒲銘心出親歌個排都見到佢狙擊

簽名被屏蔽

佢避而不談 其實都顯示到個答案

總之蒲銘心出親歌個排都見到佢狙擊 ...
kayzzz 發表於 2019-4-15 14:19

又會比你話「其他人一定要同你同一樣意見 吹奏XX踩XX踩XX???」

又會比你話「其他人一定要同你同一樣意見 吹奏XX踩XX踩XX???」 ...
John 發表於 2019-4-15 14:28

你不嬲都反開佢架啦 做乜突然咁顧我感受

但唔係就咁揼低一句 “女金女銅咁垃圾都仲可以拎Gin Lee講 好波”咁囉

簽名被屏蔽

但hana係三十幾歲
16年903俾10年代新人欣宜拎最女

15年直頭15年新人拎最男 ...
iamsingingwong 發表於 2019-4-15 14:32

903的大獎係男女金,最男最女都唔係903自願頒噶,你咁講,古天樂算甚麽??

簽名被屏蔽

坤哥第3首4台冠可能斷喺903手上
介哥尋晚做咩唔播雲吞??

酷愛903 發表於 2019-4-15 16:49

好大嘅官威啊
Moo
Week17
1YouDontKnowMe2亂世情侶3買不到的快樂

播得多又話驚上死位,唔播又話唔播,好難服侍喔親

應該會救翻之後有冠,今年都唔知仲有冇新歌

應該會救翻之後有冠,今年都唔知仲有冇新歌
阿mark 發表於 2019-4-15 17:13

小句號出左

小句號出左
lu12 發表於 2019-4-15 18:00

咁得意,有新歌仲要係點題名都唔收錄到精選碟

咁得意,有新歌仲要係點題名都唔收錄到精選碟
阿mark 發表於 2019-4-15 18:09

擺落下一隻碟囉,如果有既話

stephybest 發表於 2019-4-15 18:15

係咪唔續約激嬲星娛樂,抽起呢首歌

坑拿再下一城

簽名被屏蔽

見到hana好厭煩

希望 Kiri T 今年拎豁達榜女金
bagfgfcde 發表於 2019-4-15 13:25

有難度
Wish You Were Gay已經兩星期冠

明日花 可以keep 住低位直到 美容 冠為止嗎?然後俾個死位佢有冇可能?
hkbaby 發表於 2019-4-15 13:46

問題一 想也不要想
問題二 同上一個問題相比之下 機會反而大啲

坑拿再下一城
cannedfood 發表於 2019-4-15 18:26

其實間嘢啲女多到夠填海
係都要坑腩唱晒KFC食餅碎其他放置PLAY係想點

坑拿再下一城
cannedfood 發表於 2019-4-15 18:26

今年三首歌都好趕客 驅風味仲勁過送禮
感激我們成熟了 應知道流淚有罪
承受任何是非都能捱下去
Creo en Mi

希望Pretty Crazy 2>2>2
香港需要多d快歌
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
只要你有一張尾場飛,我可比手續費+車馬費+請食飯
仲等? 即刻PM啦! 32/174/123
愛祖亦愛笑

支持Hana今年再次打敗吳弱希

stephybest 發表於 2019-4-15 18:15

當年Live Like 18都係用呢招
若然亂世還有甜品 即刻去叫一份 =D

細so睇黎都真係幾唔鍾意YOU
好幾次派台放題都冇YOU份

細so睇黎都真係幾唔鍾意YOU
好幾次派台放題都冇YOU份
Wonders 發表於 2019-4-15 21:26

我想mark pretty crazy
Pretty Crazy 14+19+7* = 40*

我想mark pretty crazy
water:) 發表於 2019-4-15 21:31

去Mark vanibb

angelicdestiny 發表於 2019-4-15 22:34

究竟美電呢兩年嘅音樂方向係點
又出廣東歌又出國語歌
間唔中又出下啲福音歌或者啲19 project三部曲
攞完個女金之後好似亂嚟咁
Jayant Music Chart 2018 頒獎禮
Jayant Music Chart 2019 Week 16
1.麥浚龍 - 寂寞就如 (1 Week No.1)
2.陳輝陽 / 女聲合唱 - 終身美麗
3.Dusty Bottle - You Don't Know Me

angelicdestiny 發表於 2019-4-15 22:34

英文果part唔差

蘭蘭好瘦
有少少似鄭秀文

去Mark vanibb
Wonders 發表於 2019-4-15 22:02

Mark員工禮禮啦

究竟美電呢兩年嘅音樂方向係點
又出廣東歌又出國語歌
間唔中又出下啲福音歌或者啲19 project三部曲
攞完 ...
JayantL 發表於 2019-4-15 23:19

就係金已拎冇獎項包袱先可以咩都做自己開心就得
~Moses Idle in a Narrow Garden~
http://mosesming.blogspot.com/

mosesming 發表於 2019-4-15 23:37

蘭蘭好真性情

mosesming 發表於 2019-4-15 23:37

希望攞一次十大
佢真係無攞過
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
只要你有一張尾場飛,我可比手續費+車馬費+請食飯
仲等? 即刻PM啦! 32/174/123
愛祖亦愛笑

Gin gin拍mv了 準備加入戰團

而美祖又係果段時間淡出
第一次攞金你都 ...
kayzzz 發表於 2019-4-15 13:05

美祖2016-2017邊有淡出啊,又廣東大碟又十幾場side track演唱會,係唔玩頒獎姐,2016叱咤除外

美祖就好似美fa咁慢慢退出頒獎禮咯,其他三台唔玩幾年啦,叱咤應該有情意結
反OT 大笨象越聽越正!十大啦
人好貪心,想有新鮮感,又不肯放開舊人