返回列表 發帖
紅海行動 無雙 暫時都3獎

支持淪落人掃獎
近年港產佳作

楊生同MANI都黎坐陣 係咪SASA攞?
星夢情真 發表於 2019-4-14 20:24

連登仔反晒阿sa 話佢攞香港電影界就玩完
都係比曾美慧孜拎算啦

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

Rubberband!!!!逆流之歌應該會得到原創歌曲了

6號

Jan Curious 陳雷
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

黃明志
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

簽名被屏蔽

支持牙豹

牙豹大氣
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

Tracey 超正

臭凝難聽到
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

呢 part 唔錯

Kay 頒最佳原創電影歌

淑蔓

黃淑蔓好成熟

黃淑蔓好pure 唔似隔離嗰條女
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

組金

西裝6號

臭凝難聽到
帥小寶` 發表於 2019-4-14 20:42

Carlosbb
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

rb!!!!!!!!!!

恭喜 RB

Kay Kay 正到

淑蔓正過隔離條女啦

無得聽Kay唱live添

黃淑蔓好pure 唔似隔離嗰條女
JayantL 發表於 2019-4-14 20:48

好惡 不過好正

淑蔓靚

淑蔓正過隔離條女啦
放空 發表於 14/4/2019 20:50
下有得比咩

Wah!!! 連續兩個

RB!!!!

請留步
估唔到 , 再次恭喜 RubberBand

omgggggg RB連奪兩獎

逆流
week13

哇~連奪2獎

Angela

媽 好尷尬

777仲要在場 諷刺到

FI

張繼聰爆衫未

上圍幾豐滿
week13

恭喜紅姐!!!!!
還說下次做更好,誰料這刻是尾聲~

做乜勁
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

CLS 777頒獎

一陣叫7婆頒獎畀三夫啦
FIGHT for 陳柏宇

妖 去死啦7婆

唔搵佢個仔頒比老豆 明明頭先出黎做頒獎嘉賓
搵777 做乜9

得獎感言同頒獎嘉賓一樣咁777
同楚原冇得比
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

一陣叫7婆頒獎畀三夫啦
~蛋撻~ 發表於 2019-4-14 21:28

想睇佢頒畀秋生