返回列表 發帖

黃心穎胸壓攬住啜 許志安背Sammi偷食馬明女友

而被網民封為心穎BB的她,原來私底下竟是「世界級姣精」,終於可以在後座跟安仔獨處時原形畢露,馬上隔住口罩咀了安仔一啖,10秒後意猶未盡的她,索性除口罩埋身攬安仔啜嘴,表現猴擒。咀完後,兩人繼續十指緊扣,之後隱約聽到心穎說:「so sad...我好悶...教徒」跟住拉開安仔隻手不再緊拖,安仔惟有順勢將手貼在心穎大腿上,3秒後忍唔住又撩心穎十指緊扣。

由大坑到鯉魚門短短10多分鐘車程,「安心」連環激咀逾20次,全程由心穎採取「主攻」情挑安仔,不停攬他狂打茄輪,其中一次纏綿遊戲錫了近1分鐘,咀到啜啜聲,熱情如火的心穎邊咀邊將手放在安仔腿部附近游走;當車輛駛入隧道後,心穎再次飛擒大咬狂咀安仔,咀完後忘形到連口罩都戴歪了,其間隱約聽到心穎說:「...返屋企,唔好驚喎!」

就算在「休戰」空檔,心穎都「電兔」上身胸壓安仔,捉安仔隻手又捽又玩手指,甚至當安仔是攬枕,將左腳騎在他的身上,啜面錫耳,還用手指幫安仔抹走嘴上的唇膏,風騷入骨。安仔忘記了自己的人夫身份,雖然9成時間都是心穎「主攻」,但安仔卻表現受落,還主動錫了心穎面珠一啖,更越坐越低,似乎擔心被隔鄰車輛發現,而心穎相當識做,咀完就戴口罩遮樣,又不停幫安仔拉下cap帽遮掩。

https://hk.entertainment.appledaily.com/enews/realtime/article/20190416/59494023?fbclid=IwAR2LdF6DnxsyRa-z3kYqKqkH80pWHWF7EGZRVI9zI8Rt-Pd89DyrJ60YFsI

好爆
杜德偉偷食蔡一智
好重口味
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

咁都要抽水俾Sammi 抖下啦

回復 429# HOTMAN

Wow

有報道話鄭秀文許志安都未領結婚證,如果係咁,講咩離婚,講咩勾人夫lol
Nathan 發表於 2019-4-20 12:54

咁又同Sammi講對唔住?
又同馬明講對唔住?
佢地都未分開對狗男女仍然係第三者
唔好講廢話啦總之佢地就係錯!

單野上左New York Times

Pop Star’s Illicit Kiss Becomes Fodder for Government Ads in Hong Kong

HONG KONG — The Hong Kong government does not usually weigh in when the tabloids catch a pop star cheating.

But this week, after the city was riveted by the scandal of a married singer caught on video kissing an actress, some government agencies were criticized for using it as fodder for jokes in public service announcements.

A local newspaper, Apple Daily, published blurry footage online that it said showed the singer, Andy Hui, 51, cuddling in a car with Jacqueline Wong, a 30-year-old television actress. Mr. Hui and his wife, Sammi Cheng, a singer even more famous than he is, are royalty in the world of Cantonese pop music, or Cantopop, and the video was the talk of Hong Kong on Tuesday.

That evening, Mr. Hui apologized at a news conference that was broadcast live, calling himself “disgusting” and “rotten.”

“I am a broken person,” he said, announcing that he would take time off to find a “true and correct” version of himself.

Within hours, city agencies had taken it upon themselves to join the conversation.

On Facebook, the Buildings Department mocked Mr. Hui’s remorse in a post promoting renovations for dilapidated structures. It depicted a cracked concrete high-rise shedding tears in front of microphones, saying, “I am a broken building.” A hashtag in the caption — “I feel revolting and unfamiliar to myself” — also echoed Mr. Hui’s apology.

And an anticorruption agency warned on Facebook: “Don’t think that secrecy is enough to enable cheating. Digital footprints and eyes are everywhere.”

And Hong Kong’s largest bus company used two cartoon mice — caught nibbling on cheese in a video frame, wearing a baseball cap associated with Mr. Hui and a pollution mask associated with Ms. Wong — to remind passengers about its no-food rule.

“Even if you sneakily bite you will be discovered,” the caption warned. “Don’t go viral!”

Some commenters found the posts to be in poor taste, to say the least. One said the anti-corruption post was “built on the pain of others” and that the agency had “led the pack” in bullying the celebrities.

A moderator replied that the agency had been trying to share “correct concepts and information” through current events.

The scandal has also raised concerns about privacy. It was unclear whether the video — which Apple Daily published with neon-colored markers keeping track of the couple’s caresses — was taken in a hired taxi or a private car, or how the tabloid had obtained the footage. But The South China Morning Post quoted a local lawmaker as saying that cabdrivers should be prevented from sharing videos of their passengers. Apple Daily did not immediately respond to a request for comment.

On Wednesday, Ms. Wong issued an apology of her own. And Ms. Cheng, 46 — a Cantopop star since the 1990s — said on Thursday that she forgave Mr. Hui, adding that marriage was not “a series of smooth, blissful moments.”

“Together we will look squarely at each other’s weaknesses, not giving up on ourselves and not giving up on each other,” she wrote on Instagram.
https://www.nytimes.com/2019/04/19/world/asia/andy-hui-video-meme-jacqueline-wong.html?searchResultPosition=1

點解會有人陰謀論到講係Mi早就知道呢兩年佢地不斷偷情,為了讓老鼠安回來Mi身邊,先忍痛搵人爆料曝光佢地。 ...
風見志郎 發表於 2019-4-19 15:45

公主復仇記
不過唔可以排除呢個可能性
你地睇到的未必係真,真的又未必比你睇到

16年港男、現職健身教練的梁裕恆(Flow)今日凌晨突然在facebook留言力撐心穎,同時貼出兩人合照:「突然醒 ...
John 發表於 2019-4-20 14:06

大隻都係無腦 廢話

16年港男、現職健身教練的梁裕恆(Flow)今日凌晨突然在facebook留言力撐心穎,同時貼出兩人合照:「突然醒起一些事情,不吐不快。醒起有一日佢好唔開心咁同我講因為同男朋友好小機會見面,感情出咗問題,又話愛上咗另一個男人係有婦之夫,好內疚。那個是天后的老公,但那個男人說佢哋嘅婚姻一早出咗問題,個男人同佢講會離婚,她才願意跟他一起。如果係咁她只是一個受害者。事件報道後,冇人同佢講過一句公道說話。我亦唔明點解她一句都唔回應,一個人攬晒上身。個男人唔係有錢?又唔係好樣?佢又唔係賣身,只是一個追求愛情嘅女仔。個男人冇嘢畀到佢,就只是愛錯一個人,係有錯,但罪不至死!」

當中重點是那位有婦之夫,擺明指安仔,Flow聲稱心穎大呻男方曾向她表示「婚姻一早出咗問題」,另一關鍵是「男人同佢講會離婚,她才願意跟他一起」,當爆出「安心偷食」事件,外間看到心穎姣上身舉動,一倒圍插她,Flow卻同情心穎為她發聲。

當全城喪插心穎,她變成過街老鼠之際,沒人願意陪做箭靶,人人對心穎避之則吉,Flow卻貼文力撐,未知他跟心穎的友情關係是否會盡訴心中情,抑或有人想抽水呃like。當然馬上引來花生友留言,不少網友都質問「真係唔相信呢個人講嘅嘢,吹水唔抹嘴,想出名就搵另一樣嘢,唔好喺度再講無謂嘅嘢」,也有留言:「一隻手係拍唔響,一段關係出現問題,雙方必然有責任。」也有網友指Flow博出位。

今日《蘋果》問到Flow為何突然在facebook留言撐黃心穎,當中還明示安仔曾對心穎講跟太太婚姻出現問題,到底這些「心底話」在何時和甚麼情況下分享,Flow今日短訊回覆表示:「明眼人好清楚咩事,只是憑良心說話,多謝你明白。」Flow表示忙碌中,他續說:「正在工作,你先發問題來,我中午覆你。」
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

有報道話鄭秀文許志安都未領結婚證,如果係咁,講咩離婚,講咩勾人夫lol

CF我信wor
我記得早兩三年CF生日 慶祝叫埋賓穎
仲開咗個live影住佢哋兩個合唱
然後唱完之後其他人不斷起 ...
JayantL 發表於 2019-4-19 15:58

勁到連JJ 都好似識佢 ...

新一代燈神:黃子華

香港最後的童話吖嗱
Be a top star 退貨別要遮瑕
隨便在世界到處也站立
寧願用一身筋骨作收納

愈吹愈跨張
abcxyz302006 發表於 2019-4-18 12:41

CF我信wor
我記得早兩三年CF生日 慶祝叫埋賓穎
仲開咗個live影住佢哋兩個合唱
然後唱完之後其他人不斷起哄

當然亦可能真係純粹好朋友 好似CAS四子同佢都好熟
所以賓穎真係好勁 可以R到咁多歌手同佢fd同埋互相follow
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

點解會有人陰謀論到講係Mi早就知道呢兩年佢地不斷偷情,為了讓老鼠安回來Mi身邊,先忍痛搵人爆料曝光佢地。
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

痴線 連釗峰都搞
kaman921 發表於 2019-4-18 12:01

愈吹愈跨張
成班垃圾打手俾人BAM極都仲有面死出黎柒

有個心字既女人都係淫娃!
JasOh103 發表於 2019-4-17 23:06

謝雪心

搵黃子恆做男主 反正都係咁飢渴
zethso 發表於 2019-4-18 11:07

加埋Boyz 個 Steven 兩個咁大需要

估唔到張振朗咁好定力, 又或者佢taste正常唔食賓妹
最好笑係佢同鄭俊英都好大機會有一手{:5 ...
Lewis 發表於 2019-4-18 12:07

其實個賓係揀show 過泳褲。。又大大的男人。。貪佢地大食。。可以滿足佢自己
許生大大。。王生OK 啦。。

痴線 連釗峰都搞
kaman921 發表於 2019-4-18 12:01

估唔到張振朗咁好定力, 又或者佢taste正常唔食賓妹
最好笑係佢同鄭俊英都好大機會有一手

龔嘉欣第一部擔正做女主嘅劇

真係多得呢隻臭雞
janickfu 發表於 2019-4-18 10:10

唔計sammi 齋計tvb內部佢都不知得罪幾多人

拍三級片有得諗喎
kaman921 發表於 2019-4-18 10:28

今日唔同往日 依家開部戲都唔容易

拍三級片有得諗喎
kaman921 發表於 2019-4-18 10:28

搵黃子恆做男主 反正都係咁飢渴

咁主動 咁有工作熱誠
可能會大把老細接洽
財源滾滾
liebe 發表於 2019-4-18 02:54

拍三級片有得諗喎

翡翠台原定繼《鐵探》後於5月13日晚上九點半時段,播出由劇集《堅離地愛堅離地》,不過現已抽起,改播《婚 ...
林仔 發表於 2019-4-18 04:42

龔嘉欣第一部擔正做女主嘅劇

真係多得呢隻臭雞
>3<

翡翠台原定繼《鐵探》後於5月13日晚上九點半時段,播出由劇集《堅離地愛堅離地》,不過現已抽起,改播《婚姻合伙人》。

隻雞係咪平時蒲開
溝男人專姣人夫?
轉行做雞大把男人比佢玩
kaman921 發表於 2019-4-17 23:22

咁主動 咁有工作熱誠
可能會大把老細接洽
財源滾滾
側田:嚐過勾結醜惡的世間 了解到何謂卑鄙

香港小姐選出哩位對娛圈真系貢獻大咯
lu12 發表於 2019-4-17 23:40

係多個港姐record嘅

不過都唔係第一次損害港姐呢個名
以前試過同屆冠亞爭同一條仔
試過有冠軍拍拖 但個肚係第二個男人

lu12 發表於 2019-4-17 23:40

香港小姐 亞洲小姐 大多數係雞 對有錢佬最有貢獻

Sammi 最後都有咁慘烈下場 全世界都見證自己老公點有外遇法個小三點姣老公 仲純熟到一齊話去鯉魚門 就知 ...
白河喜來登 發表於 2019-4-17 23:29

小乜鬼野三啫
用埋D蝗TERMS
成班垃圾打手俾人BAM極都仲有面死出黎柒

隻雞係咪平時蒲開
溝男人專姣人夫?
轉行做雞大把男人比佢玩
kaman921 發表於 2019-4-17 23:22

希望演唱會場地個租期無人肯接,蝕死paco

簽名被屏蔽

隻雞係咪平時蒲開
溝男人專姣人夫?
轉行做雞大把男人比佢玩

全港舉手舉腳都撐佢飛姣精
希望馬明未來事業愈來愈好 遇到更好嘅女仔

我有個好奇怪嘅切點
呢單嘢炒都咁 ...
liebe 發表於 2019-4-17 21:55

點會呀 仲會更加小心添
其實本身偷食呢個item 日日都發生緊架啦

浦銘心 董折
hehehaha 發表於 2019-4-17 23:05

有個心字既女人都係淫娃!
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

好同意王迪詩嗰句 後悔係因為做得唔小心 多過後悔做咗
所以呢段敏感時期應該好多人會避忌下 做個乖伴侶 等 ...
JasOh103 發表於 2019-4-17 22:25

浦銘心 董折

評分人數

所以呢段敏感時期應該好多人會避忌下 做個乖伴侶 等 ...
JasOh103 發表於 2019-4-17 22:25

呢套戲邊個夠膽接

我有個好奇怪嘅切點
呢單嘢炒都咁 ...

生理需要姐  真係貪蔡一智個衰樣同臭格咩

我有個好奇怪嘅切點
呢單嘢炒都咁 ...

所以呢段敏感時期應該好多人會避忌下 做個乖伴侶 等件事淡咗先再戰

其實件事精彩都可以拍成劇 一集一個故事 (兩位受害者除外)
-老鼠投胎成人
-雞穎進化成狐狸精既心路歷程
-的士司機談判/拍賣過程
-蘋果有料在手後既部署
-paco/樂小姐點拆局
-車內第三者案發當日的一天
-城市裡偷食中/安心粉絲/食花生市民的小故事
-安心家人好友既反應

我有個好奇怪嘅切點
呢單嘢炒都咁 ...

這個世界最壞罪名 叫太易動情
但我喜歡這罪名

冇用架

散咗啦已經
佢咁孝順 呢隻雞點會過到佢阿媽嗰關
名都唔講用「佢」真係好正 陌生到... ...
JasOh103 發表於 2019-4-17 21:37

我有個好奇怪嘅切點
呢單嘢炒都咁大穫
正在有婚外情/撬人伴侶嘅普通平民 會唔會都有所反思呢?
定係一樣
畀人捉正先會認錯?

聽馬明用字 似係會散
但都唔會今日一炮過講啦
liebe 發表於 2019-4-17 21:30

散咗啦已經
佢咁孝順 呢隻雞點會過到佢阿媽嗰關
名都唔講用「佢」真係好正 陌生到...

馬明醒少少啦 唔好做將軍澳龍力士
zethso 發表於 2019-4-17 19:25

聽馬明用字 似係會散
但都唔會今日一炮過講啦

終極片流出
一齊落車
咁應該係一齊上樓?
表妹保莉 發表於 2019-4-17 20:45

蘋果真係好賤
仲要喺受害人傷口灑鹽
擺明知道佢哋有下場
但有些事情就不要拆穿

而家差Sammi未回應
希望佢頂得住所有輿論同壓力

終極片流出
一齊落車
咁應該係一齊上樓?
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

蘋果新片
證實一齊落車上樓

愛回家主題曲冇咗人唱
淨返純音樂
攪字幕主唱同填詞都冇埋

TVB慌張西望表示會對黃心穎既所有野作出處理
包括愛回家主題曲
佢而家休假中。。。

關評論又唔比人留言
道歉都唔該比少少誠意啦
黃小姐唔該快啲消失

AGA IG STORY都半抽水