返回列表 發帖
工藤開 PO 了
笑死
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

心痛我mi

Sammi fb page 封面轉黑色
今日係最黑暗嘅一日
比個狐狸精搞到咁

記得 超難聽
果時已經好質疑點解會安排佢嚟同老鼠唱
原來有路
liebe 發表於 2019-4-16 23:39

佢唱歌好唔掂但係成日發歌星夢
真係好嘔心
二〇二三年度全女班投票

支持
聽講鐵探後原訂播姣穎套劇 會抽起 未訂替補劇
建議播馬明白色強人 同情心態 會吸到收視 ...
liebe 發表於 2019-4-16 23:35

呢件賓穎好似好多劇未出街
二〇二三年度全女班投票

佢地舊年已經合唱過會過去的
風見志郎 發表於 2019-4-16 23:30

記得 超難聽
果時已經好質疑點解會安排佢嚟同老鼠唱
原來有路
側田:嚐過勾結醜惡的世間 了解到何謂卑鄙

支持
建議播馬明白色強人 同情心態 會吸到收視 ...
liebe 發表於 2019-4-16 23:35

法證4 牛下女高音最好入倉底唔想見到個賤女人

點啊
又話無限期退出
原來演唱會仲未決定取消既
616.1314 發表於 2019-4-16 23:29

唔係仲諗住有得繼續開呀話,呢鑊應該一鋪清㗎啦喎。

派飛加送番茄就有得諗嘅。。。

黎諾懿同個賤女人拍完旅遊節目
個賤女人幾時返黎交代下
個節目都抽起唔好播啦 ...
kaman921 發表於 2019-4-16 23:28

支持
建議播馬明白色強人 同情心態 會吸到收視

個賤女人幾時返黎交代下
個節目都抽起唔好播啦 ...
kaman921 發表於 2019-4-16 23:28

唔知有冇攪埋黎諾懿呢,佢專攪人夫
我們都是這樣長大的
人大了 難得放肆地笑   才會懂 煩惱盡量忘掉
而患病這刻 才發現極渺小   學會珍惜了

佢地舊年已經合唱過會過去的
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

Paco表示作為安仔經理人和朋友,相信安仔真誠道歉,而且現時聲譽受損和這一刻暫停其所有工作,已經是最大懲 ...
JasOh103 發表於 2019-4-16 22:27

點啊
又話無限期退出
原來演唱會仲未決定取消既
二〇二三年度全女班投票

但成件事嘅焦點唔係司機啊,CCTVB居然咁都要避重就輕偷換概念,真係沒得救。 ...
gzsbx3 發表於 2019-4-16 23:10

咁呢件的而且確係被偷拍事件

況且TVB 仆X 都唔係第一日
你睇佢下晝竟然走去訪問馬明呀媽就知道佢有幾賤啦

個賤女人幾時返黎交代下
個節目都抽起唔好播啦

未/唔準備流出
   其中一條大概講到左鯉魚門之後嘅事
lu12 發表於 2019-4-16 23:17

果段錄音...唔知堅定流架喎...
而且up埋「美國老闆」呢個kw咁刻意...
做記者冇可能做到佢咁蠢
把聲咁易認 返到公司肯定畀人抄

而且謠傳陳偉果段都已經證實係流
而家呢個世代太多人造假

送返美中不足畀老鼠  「待妳好是我不規矩 我有罪」

簽名被屏蔽

邊有罵戰,明明係某人先辣著火頭。CM對啲慣犯極度寬容,先撩者死某wong理應ban咗十世 ...
kop1874 發表於 2019-4-16 23:13

唔系,你再往上睇多d,明明系有人無端端擺張繼聰出來先

兩位垃圾要罵戰唔該行遠d
JasOh103 發表於 2019-4-16 21:41

邊有罵戰,明明係某人先辣著火頭。CM對啲慣犯極度寬容,先撩者死某wong理應ban咗十世

咁司機確實有問題
其實可以根據私隱條例刑事吿個司機
佢始終係為咗錢出賣人哋啲私隱 ...
matthewyky 發表於 2019-4-16 22:54

但成件事嘅焦點唔係司機啊,CCTVB居然咁都要避重就輕偷換概念,真係沒得救。

蔡一智又衝出黎都好醜
睇住自己好兄弟搞成咁仲好意思抽水?
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

2014: 你個野壞咗
2019: 我係一個壞咗既人

Jason's Playlist 2024
Week 17 填詞魂 - 謝雅兒

咁司機確實有問題
佢始終係為咗錢出賣人哋啲私隱 ...
matthewyky 發表於 2019-4-16 22:54

的士內唔系公衆場合麼?

2個一齊講鯉魚門 即係嗰度有個竇?
同埋應該嗰晚之前已經有野
星夢情真 發表於 2019-4-16 23:02

賓穎住個到

2個一齊講鯉魚門 即係嗰度有個竇?
同埋應該嗰晚之前已經有野

一定仲有好多料未爆出黎

TVB居然話係被偷拍事件,好似錯果個係司機咁
gzsbx3 發表於 2019-4-16 22:49

咁司機確實有問題
佢始終係為咗錢出賣人哋啲私隱

一直都唔鐘意黃心穎同馬明拍拖
今次應該散喇掛
不過點解又會有個許志安
好爆

TVB居然話係被偷拍事件,好似錯果個係司機咁

以今時今日社會角度嚟睇……片中女方採取主動……,當然呢樣嘢唔可以賴晒人,始終都係安仔一時糊塗,一時蒙蔽,希望大家畀次機會佢,希望Sammi都畀一次機會佢。

一上車即該識講鯉魚門、肥仔勸佢又唔聽,咁都一時糊塗?Paco可唔可以搵個好d嘅籍口
又話片中女方主動,又話唔可以賴晒人,媽好亂呀

假使你不准說謊 你覺得能否如初

Vani 今晚第一首歌播的"紙牌屋", 應該係送比Mi

我們都是這樣長大的

Good Job 樂小姐!
kaman921 發表於 2019-4-16 22:23

等左呢日好耐 馬明bb啊

Paco表示作為安仔經理人和朋友,相信安仔真誠道歉,而且現時聲譽受損和這一刻暫停其所有工作,已經是最大懲 ...

關咩事 paco jm9

簽名被屏蔽

其實太陽娛樂唱片部係咪都同杜生一樣已經清袋
乜仲有(識得嘅)歌手咩連美丁都去咗拍戲啦
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 16 冠軍歌:謝雅兒 - 填詞魂 (2 Weeks No.1)

Paco表示作為安仔經理人和朋友,相信安仔真誠道歉,而且現時聲譽受損和這一刻暫停其所有工作,已經是最大懲罰。由於安仔九月的演唱會籌備需時,是否取消?他說:「要衡量過所有嘢先,希望大家原諒佢,佢一次犯錯,一時糊塗,希望唔好判佢死刑,過往佢都做咗唔少公益事,都唔想佢一鋪清袋。」

I HAVE TO LAUGH
Jason's Playlist 2024
Week 17 填詞魂 - 謝雅兒

太陽娛樂文化聲明:

致各大傳媒:就許志安先生今日所發生事件回應,本人今日中午剛從北京返港,一到機場就即時收到許志安的電話,就其飲酒及不當的行為道歉,深明犯下了嚴重過錯,表示希望暫停手上所有工作,深切反省。作為公眾人物,必須有恰當行為,亦要為自己行為負責,今天許志安嚴重的過錯,公司的立場會即時暫停許志安所有工作。

黃柏高先生
董事總經理

其實我都第一反應諗如果丁生都咁點算....
electric 發表於 2019-4-16 22:05

成日覺得佢好嘆好得閒。大把時間出去玩。IG 日日都去跑步。
如果同佢出軌果個係男性,千嬅會唔會仲Hurt.
根本成班所謂明星足球隊冇個好人。借口去內地踢球,其他去滾就真。
我們都是這樣長大的

兩個CM最噴水會員d膠論  

完全無可能同佢地鬥膠

特別係唱歌個條友d言論垃圾到 ...
kayzzz 發表於 2019-4-16 22:01

你睇佢句句摟打都知咩事
成班垃圾打手俾人BAM極都仲有面死出黎柒

electric 發表於 2019-4-16 22:05

雖然係千嬅fans
但真係覺得丁生應該玩得仲顛,仲要男女都有玩

所以佢一定要做好個事業,有咩事都可以養埋個仔
仲要希望記者影到都唔好登

簽名被屏蔽

楊千嬅真係要睇實丁子高,內地巡迴唔係香港咁耐丁子高可能背妻唔知做咩
iamsingingwong 發表於 2019-4-16 21:26

笑到失禁
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

香港樂壇回到過去嗰個post好似有 唔記得係咪
JayantL 發表於 2019-4-16 21:55

話時話就20年啦,嗰個post好似無系統嘅回顧,真係好想睇
還說下次做更好,誰料這刻是尾聲~

佢兩個邊會聽你講
尤其係個名鬼咁長果位
abcxyz302006 發表於 2019-4-16 21:51

兩個CM最噴水會員d膠論

完全無可能同佢地鬥膠

特別係唱歌個條友d言論垃圾到

簽名被屏蔽

有無人回顧一下20年前嘅雙琪奪面事件,同樣係全城焦點
TT进化论 發表於 2019-4-16 21:54

香港樂壇回到過去嗰個post好似有 唔記得係咪
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 16 冠軍歌:謝雅兒 - 填詞魂 (2 Weeks No.1)

有無人回顧一下20年前嘅雙琪奪面事件,同樣係全城焦點
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
還說下次做更好,誰料這刻是尾聲~