返回列表 發帖
九巴抽水抽到痴左線

感謝讀者支持 蘋果訂閱登記會員破200萬

老實講一直都好鍾意老鼠把聲 搞單咁既野做乜
轉去內地撈都唔知得唔得
而家限娛令不斷升級 有醜聞既都打埋...

希望婚姻維持到啦
另一pair就...馬明值得擁有更好
側田:嚐過勾結醜惡的世間 了解到何謂卑鄙

我不完美 難怪被你太早放棄
l00540 發表於 2019-4-16 17:12

我不完美 但你未見得很愛美
我想完美 難怪被你太早放棄

受害者 馬明&Sammi 觀眾緣好好,今次有d難翻身
LLLC 發表於 2019-4-16 17:12

希望sammi 馬明 fans同心合力令呢對狗男女永不翻身
Jason's Playlist 2024
Week 17 填詞魂 - 謝雅兒

沒有想到竟親眼碰到 你肯當眾貼向她擁抱
難道我還會有力氣笑問你 相擁感覺哪位好
也許好伴侶毫無分別 大概 ...
小糖 發表於 2019-4-16 16:57

我不完美 難怪被你太早放棄  
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

不過之前鄭俊弘、吳浩康偷食好似都係過咗單嘢又出返嚟,不過許志安呢種老人家就真係臨老都要搞臭30年個招牌 ...
風見志郎 發表於 2019-4-16 17:07

受害者 馬明&Sammi 觀眾緣好好,今次有d難翻身

不過之前鄭俊弘、吳浩康偷食好似都係過咗單嘢又出返嚟,不過許志安呢種老人家就真係臨老都要搞臭30年個招牌 ...
風見志郎 發表於 2019-4-16 17:07

因為佢老婆係sammi所以我覺得完全唔可以同呢2個相題並論

不過之前鄭俊弘、吳浩康偷食好似都係過咗單嘢又出返嚟,不過許志安呢種老人家就真係臨老都要搞臭30年個招牌。
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

係咪紅館有個唱? 宣布取消?
lblemon 發表於 2019-4-16 17:05

退出娛樂圈?
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

許志安今晚7點開press con
hihi 發表於 2019-4-16 16:37

係咪紅館有個唱? 宣布取消?

hinz 發表於 2019-4-16 16:54

fans page黎
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

7點鐘安仔開記招
全城花生
jason 發表於 2019-4-16 16:37

競猜
男方 會唔會以大家都飲多咗 解話
女方 會唔會以佢一直係我偶像 所以轉移不當情愫 解話

沒有想到竟親眼碰到 你肯當眾貼向她擁抱
難道我還會有力氣笑問你 相擁感覺哪位好
也許好伴侶毫無分別 大概只得比較誰轟烈
今天一見 我知我弱點

仍舊想不通估不到她這種普通角色 能捕捉你
我不完美 但你未見得很愛美

只關心miiii
l00540 發表於 2019-4-16 16:41

又扮可憐話自己犯咗男人都會犯嘅錯誤咁吖

telegram 開始亂傳咩SAMMI 會CANCEL 演唱會
eggsteven 發表於 2019-4-16 16:19

發生d咁既野
就算要cancel都好正常既
不過我諗sammi會交比主
初心傷過
重新再跳

7點鐘安仔開記招
全城花生

只關心miiii
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

7點鐘安仔開記招
全城花生

喲,tvb仲唔馬上轉播?

7點鐘安仔開記招
全城花生

許志安今晚7點開press con

偷情的禮儀可以派台

telegram 開始亂傳咩SAMMI 會CANCEL 演唱會

係 賓妹對波咁正
janice001 發表於 2019-4-16 16:11

同佢老婆係完全相反
食慣齋 所以想食吓滿漢全席

好慘呀mi

如果肯 怎會沒別人伴你
莫非你 只喜歡跟過去一起
除非他 今天也還未分離
然後這感情你可否去猜 誰首先放棄

睇嚟唔會
咁多年嚟睇新聞 感覺mi愛老鼠多d 實原諒到

而且睇片就覺得老鼠 都係想食快餐啫
根本好少眼定定 ...
liebe 發表於 2019-4-16 16:04

係 賓妹對波咁正
以初心 對抗暴雪
不怕在低温中氣喘
願望無懼否決

學Terry話齋, TVB啲人係真係蠢唔係扮架喎
Wing1211 發表於 2019-4-16 16:02

夠爆丫馬 大家都係打份工
記者都係靠呢d機會上位啫

問藝人都算合理 但問到人地阿媽有d違反道德囉
不過都算犀利 咁快就搵到人地阿媽問

Sammi

搞到馬明阿媽真係好過份...

sammi會否離婚
小伙子. 發表於 2019-4-16 15:56

睇嚟唔會
咁多年嚟睇新聞 感覺mi愛老鼠多d 實原諒到

而且睇片就覺得老鼠 都係想食快餐啫
根本好少眼定定望實賓妹 唔係愛

sammi會否離婚
小伙子. 發表於 2019-4-16 15:56

難怪sammi上年咁愛心之科學
唔係無原因架

比人鬧爆之後DEL左
表妹保莉 發表於 2019-4-16 15:55

學Terry話齋, TVB啲人係真係蠢唔係扮架喎

原來算係朋友嚟
戥mi 馬明慘慘豬

蔡依林首紅衣女孩mv會唔會好影景

比人鬧爆之後DEL左
表妹保莉 發表於 2019-4-16 15:55

但系對auntie造成傷害

sammi會否離婚

想睇呢條片 冇acc
liebe 發表於 2019-4-16 15:52

比人鬧爆之後DEL左

正常人偷食都唔會喺街出面搞啦on_
Lewis 發表於 2019-4-16 14:54

可能飲碎左
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

一雙手張開可抱擁
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

迫迫Channel好賤,
攞條片比馬明阿媽睇,
然後Live問佢阿媽回應,
結果馬明打比佢阿媽叫佢唔好回應。
然後 ...
表妹保莉 發表於 2019-4-16 15:49

想睇呢條片 冇acc

攞條片比馬明阿媽睇,
然後 ...

咁正 求片
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

攞條片比馬明阿媽睇,
然後 ...

學毒果咁低莊
   tvb應該要就bbc問題向馬明道歉,唔可以任由旗下媒體騷擾自己藝人屋企人

杜生呢啲老油條
食完快餐認句錯 學鷲哥咁講 應該隻眼開隻眼閉會有人保佢(連牙flat呢啲二打六都有人保)

...
JayantL 發表於 2019-4-16 15:39

聽講賓妹一直有做歌手既夢 成日攀附住mobile陳/老鼠呢堆人
今鋪影到獻埋身添 真係好有事業心

可惜呢d人畀唔到幾多機會你上位
最多帶你去慈善騷合唱吓

攞條片比馬明阿媽睇,
然後 ...

哇,賤到!

希望瘦文可以在馬明的臂內療傷 治理這深刻的創傷
風見志郎 發表於 2019-4-16 15:46

一件頭醫生與我

攞條片比馬明阿媽睇,
然後主持問佢阿媽馬明講左咩,
佢阿媽話:「阿仔叫我唔好答你地」

會唔會取消個唱

其實一開始個肥仔係咪想阻止佢地
PangChiYeung 發表於 2019-4-16 15:17

聽一開頭對答 似係肥仔纏住賓妹 堅持要送佢
可能本來係分兩架的士去賓妹屋企 冇咁覺
但賓妹甩唔開肥仔 就上埋老鼠架的士
大家見唔見到 賓妹一上車 望住老鼠既眼神 好似傾好咗今晚打友誼波既款

但佢地喺肥仔面前都拖哂手 好明目張膽喎
會唔會佢地既事都喺朋友間揚開哂?

希望瘦文可以在馬明的臂內療傷 治理這深刻的創傷

突然間轉唔過來,仲以爲做乜搵許志安個big 4唱主題曲
lu12 發表於 2019-4-16 15:44

HEY 乜嘢叫做big 4我哋唔知
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 16 冠軍歌:謝雅兒 - 填詞魂 (2 Weeks No.1)

啱啦
乘機捧大四喜唱主題曲
JayantL 發表於 2019-4-16 15:40

突然間轉唔過來,仲以爲做乜搵許志安個big 4唱主題曲