返回列表 發帖
簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

感謝讀者支持 蘋果訂閱登記會員破200萬
Jacz 發表於 2019-4-16 17:21

Chisin Mi 真。天后
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

應景
iamsingingwong 發表於 2019-4-16 18:00

Mi有無update???? 很擔心她

她04年已捱過一疫⋯
如今又刺激她⋯

希望mi無事~
除左信仰,歌手朋友們要看顧住Miiiiiiiiiii
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

簽名被屏蔽

Chisin Mi 真。天后
fifty1205 發表於 2019-4-16 18:02

mi就真係天后 仲有憶蓮同mui姐
所以先有咁大關注度

再加埋馬明 觀眾印象好到接近陳豪咁款
呢兩位當事人難以避開被公審下場
側田:嚐過勾結醜惡的世間 了解到何謂卑鄙

从前曾遥看你和她偷情
我本想哑忍眼看她靠近

所以先有咁大關注度

呢兩位當事人難 ...
liebe 發表於 2019-4-16 18:09

無啦啦提後面2個天后做咩LOL

成件事完全唔覺有咩問題
個個大驚小怪

我決定不要驚動愛情, 成世搵f_n唔拍拖了
Lewis 發表於 2019-4-16 14:46

早有此頓悟
舞來舞去 不日內開始錄音。

簽名被屏蔽

新聞稿

對唔住, 雖然我哋係飲醉咗酒, 但係我承認我喺醉酒之下嘅行為的而且確係傷害到我最愛嘅太太, 雖然嗰日我哋兩個都太醉所以做出有少少不理智行為, 但係我哋都願意承擔所有責任

希望喺未來嘅日子, 我會盡力去彌補, 希望我最愛嘅太太原諒我呢一次一時酒醉嘅錯誤

而因為呢件事我會冇限期退出娛樂圈, 以後有關一方面嘅嘢我唔會再回應亦都衷心祝福馬國明黃心穎幸福

而我同我太太嘅關係亦都唔會回應因為呢個係我哋兩個之間嘅事

堅退出???

老鼠安真係退出娛樂圈
Dear flop Gin Lee,your  songs are very bored&low!>_<

新聞稿

對唔住, 雖然我哋係飲醉咗酒, 但係我承認我喺醉酒之下嘅行為的而且確係傷害到我最愛嘅太太, 雖然嗰 ...
stephybest 發表於 2019-4-16 18:21

Source?!

離婚! 離婚!
JasOh103 發表於 2019-4-16 17:41

聽講當事人上星期已經知呢單野
亦聽講Sammi已經原諒左杜生。

我睇左金城安
希望MI 堅強
wchild 發表於 2019-4-16 17:55

Sor係我唔應該用安仔呢個咁親切嘅名
不過btw唔知今晚愛回家會唔會冇人唱直接起前奏然後入劇

簽名被屏蔽

賓穎ig comment 都關埋
驚死比人圍攻佢 之前仲同sammi一齊做gym
原來早有預謀 cheap 到...

賓穎ig comment 都關埋
驚死比人圍攻佢 之前仲同sammi一齊做gym
原來早有預謀 cheap 到... ...
kaman921 發表於 2019-4-16 18:45

做第三者做到咁高調真係好嘔心
仲要留言扮fans咁

個八婆係咪有狐狸精complex
破壞人幸福為樂
明知會搞到滿城風雨就搞呢pair
Jason's Playlist 2024
Week 15 拯救我自己 - 陳慧敏

記者會直播:
https://youtu.be/-sXUAo37uiM

好錯好丟臉好嘔心

仲要留言扮fans咁

破壞人幸福為樂
明知會搞到 ...
JasOh103 發表於 2019-4-16 18:54

希望tvb直接同呢個賤女人解約啦

仲要留言扮fans咁

破壞人幸福為樂
明知會搞到 ...
JasOh103 發表於 2019-4-16 18:54

真係想Sammi 狠狠摑個八婆幾巴

好嘔心呀老鼠安 睇完記招更加憎你
肥婆馬上收皮

強烈要求交代同賓穎行埋幾耐

信唔信許志安咩推曬落賓妹度? 話賓妹太主動 唔好意思推開 又話只愛許太一個 承諾以後會避免 ? ...
白河喜來登 發表於 2019-4-16 17:59

都差唔多,話醉酒做錯事,同埋傷害了mi

所以先有咁大關注度

呢兩位當事人難 ...
liebe 發表於 2019-4-16 18:09

淫穎應該係西水上腦 走去搞香港屹立不倒天后嘅老公
依家個朵臭到去全球華人世界 好似佢個西咁
肥婆馬上收皮

俾人爆出黎咪喊哂口say sorry囉
冇俾人爆出黎咪繼續偷食

臭賓穎如佢所願 終於上位啦
連我美國親戚都知呢件事 po埋朋友圈食花生
睇黎全球華人社會都知佢幾淫幾臭
肥婆馬上收皮

不過.....

但你抗拒正視我 是變了不需過問
她此刻 其實是多近
難道與你刻骨銘心

我想清醒 不過...不能
分手 不過...不忍
似外殼意識都被困
決定毅然別去 卻想出很多不過
令我一拖再等
我想堅忍 不過...不行
走開 不過不甘
寄望你會珍惜憐憫
你盡力留住我 抱擁中相親
不過...亦與她擁吻

俾人爆出黎咪喊哂口say sorry囉
冇俾人爆出黎咪繼續偷食
bagfgfcde 發表於 2019-4-16 19:19

一走出嚟就喊 見到都眼冤
寧願佢嚴嚴肅肅交代完就走好過
肥婆馬上收皮

你曾經話過我係世界上最快樂嘅女人
因為我擁有你 我當時冇出聲
只係緊緊咁抱住你 但係點解

你曾經話過我係世界上最快樂嘅女人
因為我擁有你 我當時冇出聲
只係緊緊咁抱住你 但係點解 ...
gordon0807 發表於 2019-4-16 19:21

好痛
我唔敢聽首歌

臭賓穎如佢所願 終於上位啦
連我美國親戚都知呢件事 po埋朋友圈食花生
睇黎全球華人社會都知佢幾淫幾臭{:1_ ...
fifty1205 發表於 2019-4-16 19:20

從想上位去睇 今鋪賓穎好成功 華人都識佢個名
只不過上咗d永不翻身既位
學歷唔差 諗定轉行啦

好嘔心呀老鼠安 睇完記招更加憎你
fifty1205 發表於 2019-4-16 19:14

賤男連爛泥都不如

唔知同車肥仔係知佢地有路想勸許生懸崖勒馬 定想趁心穎又姣又醉玩3P

從想上位去睇 今鋪賓穎好成功 華人都識佢個名
只不過上咗d永不翻身既位
學歷唔差 諗定轉行啦 ...
liebe 發表於 2019-4-16 19:26

做保險岩曬佢

大家真係咁驚訝,男的會玩都唔係近年新聞,當年都好多新聞
其實都心知女的係隻眼開隻眼閉
唔係仲會信呢個世界仲有純真童話,玩完識上得返屋企仲會用精神去暪就算吧

簽名被屏蔽

啲偽人一向咁精,
仲以為今次發展會係:男方表示飲咗酒但冇做對唔住嘅事,女方無限拒絕回應然後過一排照上無線
點知男方完全認曬
賓妹穎成日係電視度發姣,希望今次無線唔好保佢

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

其實想睇黃心穎出嚟回應多啲,
應該會有多啲戲睇

簽名被屏蔽

要求愛回家換咗首歌去

簽名被屏蔽

照播賤心穎首歌
iamsingingwong 發表於 2019-4-16 20:04

仲有黃心穎把死人聲。。。

得閒搵馬明阿媽都唔cut首歌
Tvb真垃圾

仲有黃心穎把死人聲。。。
stephybest 發表於 2019-4-16 20:04

我不嬲都mute咗首主題曲佢
近呢幾年仲衰過以前俾嚟俾去都係嗰兩位
班人越嚟越bad taste 執得笠未

照播賤心穎首歌
iamsingingwong 發表於 2019-4-16 20:04

一聽即轉台