返回列表 發帖
垃圾台
唔識得停播下博下少少掌聲
等睇佢地點幫當時人解畫

簽名被屏蔽

首歌幾時肯抽走
一聽我就諗起個個bitc_

賓妹穎ins一向奇怪地多followers和likes
拋對波去東南亞拍av應該有市場

簽名被屏蔽

咁爆!老實講雖然黃心穎唔少人話佢醜,但波大嘴大又夠姣,好多男人好呢味。

安mi老夫老妻離離合合咁多年,兩人之間肯定有唔少問題。mi好慘,但相信會低調處理,佢事業心仍然好重

賓穎累到家姐心美啦 ig 個個叫佢教下個妹

希望佢家姐打醒佢個妹

咁爆!老實講雖然黃心穎唔少人話佢醜,但波大嘴大又夠姣,好多男人好呢味。

安mi老夫老妻離離合合咁多年, ...
kop1874 發表於 2019-4-16 20:26

呢個真, 有身材, 樣唔算差, 又夠曬主動, 正常男人都唔會忍到
不過真係唔知佢哋飲到有幾醉, 明明有第三者都可以咁放得開, 咁唔識玩

痛打落水x

屢傳緋聞 黃心穎曾強調拒愛人夫

黃心穎驚爆與許志安齊背另一半出軌,事實上心穎向有「姣Wing」稱號,在與馬國明之明拍拖之前,也屢跟合作過的男演員傳緋聞。
心穎於2014年拍攝劇集《再戰明天》,就跟戲中阿哥吳啟華傳緋聞,啟華更在微博上載合照大讚心穎清純可愛,又好學上進。其時啟華正跟前妻石洋子爆離婚,當時被指介入啟華婚姻的心穎,曾強調不會喜歡有婦之夫。
翌年心穎拍《東坡家事》,又被指跟人夫王浩信出雙入對,當時已有傳浩信跟老婆陳自瑤感情出現問題。之後心穎被爆搭上一齊拍劇的李思捷。前年跟馬明擦出愛火花後,心穎也曾被指背馬明跟周志文夜蒲,更發生疑似亂咀周志文事件。

————————

疑似聲帶流出 陳煒否認爆心穎同王浩信有景轟

在黃心穎在車廂猴擒人夫許志安片段曝光後,事件震驚整個娛樂圈。隨後網上流傳一段被指是陳煒的語音訊息,內容謂:「嗰時我同萬綺雯返大陸做嘢,拍緊唔記得咩名…呀《東坡家事》,佢(心穎)同王浩信拖手啦,成日黐埋佢度,肯定有景轟啦!跟住有次去宣傳,佢同萬綺雯講,啱啱先去蘭桂芳飲完酒嚟,嗰陣時開始我都知佢肯定係啲Wet妹玩玩下嗰啲嚟,佢同馬明我都覺得唔慌耐,肯定係貪馬明傻吓傻吓咁啦!」
陳煒就事件以語音回應謂:「都知呢件事,咁你認識我都知我把聲我嘅語氣各樣都係咁㗎啦,所以我諗我都唔需要解釋,成件事係假嘅,條聲係假嘅。」
王浩信則以語音回應,稱:「咁我諗嗰位同事係誤會咗,因為我同心穎喺個套戲入面飾演夫妻,佢見我繑住佢隻手時,應該係我哋拍緊嘢或者係排緊嘢時候,喺戲外我哋絕冇咁嘅情況發生。」

簽名被屏蔽

痛打落水x

黃心穎驚爆與許志安齊背另一半出軌,事實上心穎向有「姣Wing」 ...
林仔 發表於 2019-4-16 20:38

之後心穎被爆搭上一齊拍劇的李思捷

呢都食得落
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

姣婆穎做雞就啱
睇完條片同啲雞有咩分別 姣到出汁

賓穎累到家姐心美啦 ig 個個叫佢教下個妹

希望佢家姐打醒佢個妹
kaman921 發表於 2019-4-16 20:32

你估佢家姐唔係一Q 樣。。痴埋D金融才俊到
我們都是這樣長大的
人大了 難得放肆地笑   才會懂 煩惱盡量忘掉
而患病這刻 才發現極渺小   學會珍惜了

一直覺得黃心穎好樣衰
當年居然仲力壓朱千雪攞亞軍

原來許志安,丁子高,劉浩龍都有出席呢個生日會。
眾天后的老公,前男友都係齊到
心穎真係識揀。。。可憐的sammi
我們都是這樣長大的

一直覺得黃心穎好樣衰
當年居然仲力壓朱千雪攞亞軍
kenvincy.cn 發表於 2019-4-16 21:08

咪就係 千雪bb正過佢多多聲

簽名被屏蔽

想知丁子高有無出軌
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

痛打落水x

黃心穎驚爆與許志安齊背另一半出軌,事實上心穎向有「姣Wing」 ...
林仔 發表於 2019-4-16 20:38

條姣婆根本當馬明係傻仔
馬明揀到呢條女真係前世唔收

楊千嬅真係要睇實丁子高,內地巡迴唔係香港咁耐丁子高可能背妻唔知做咩
iamsingingwong 發表於 2019-4-16 21:26

美瑞應該好放心,丁生行得最埋都係kenny,我信丁生絕對直男

評分人數

朝朝暮暮讓你猜想如何馴服我。

[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 16 冠軍歌:謝雅兒 - 填詞魂 (2 Weeks No.1)

簽名被屏蔽

成件事好嘔心
一個食蔡一智
一個連老到更年期都食

btw賓穎本身點睇都是個bitch
而家直啲雞格出晒嚟

簽名被屏蔽

馬國明曾參與mv:
許志安《昨遲人》(2001年)

許志安《安哥之歌》(2003年)

簽名被屏蔽

兩位垃圾要罵戰唔該行遠d
Jason's Playlist 2024
Week 17 填詞魂 - 謝雅兒

簽名被屏蔽

兩位垃圾要罵戰唔該行遠d
JasOh103 發表於 2019-4-16 21:41

佢兩個邊會聽你講
尤其係個名鬼咁長果位
成班垃圾打手俾人BAM極都仲有面死出黎柒

想知丁子高有無出軌
帥小寶` 發表於 2019-4-16 21:21

驚天后老公畀丁生食好過

有無人回顧一下20年前嘅雙琪奪面事件,同樣係全城焦點
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
還說下次做更好,誰料這刻是尾聲~

有無人回顧一下20年前嘅雙琪奪面事件,同樣係全城焦點
TT进化论 發表於 2019-4-16 21:54

香港樂壇回到過去嗰個post好似有 唔記得係咪
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 16 冠軍歌:謝雅兒 - 填詞魂 (2 Weeks No.1)

簽名被屏蔽

佢兩個邊會聽你講
尤其係個名鬼咁長果位
abcxyz302006 發表於 2019-4-16 21:51

兩個CM最噴水會員d膠論

完全無可能同佢地鬥膠

特別係唱歌個條友d言論垃圾到

香港樂壇回到過去嗰個post好似有 唔記得係咪
JayantL 發表於 2019-4-16 21:55

話時話就20年啦,嗰個post好似無系統嘅回顧,真係好想睇
還說下次做更好,誰料這刻是尾聲~

笑到失禁
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

楊千嬅真係要睇實丁子高,內地巡迴唔係香港咁耐丁子高可能背妻唔知做咩
iamsingingwong 發表於 2019-4-16 21:26

其實我都第一反應諗如果丁生都咁點算....

簽名被屏蔽

electric 發表於 2019-4-16 22:05

雖然係千嬅fans
但真係覺得丁生應該玩得仲顛,仲要男女都有玩

所以佢一定要做好個事業,有咩事都可以養埋個仔
仲要希望記者影到都唔好登

兩個CM最噴水會員d膠論  

完全無可能同佢地鬥膠

特別係唱歌個條友d言論垃圾到 ...
kayzzz 發表於 2019-4-16 22:01

你睇佢句句摟打都知咩事
成班垃圾打手俾人BAM極都仲有面死出黎柒

electric 發表於 2019-4-16 22:05

成日覺得佢好嘆好得閒。大把時間出去玩。IG 日日都去跑步。
如果同佢出軌果個係男性,千嬅會唔會仲Hurt.
根本成班所謂明星足球隊冇個好人。借口去內地踢球,其他去滾就真。
我們都是這樣長大的

太陽娛樂文化聲明:

致各大傳媒:就許志安先生今日所發生事件回應,本人今日中午剛從北京返港,一到機場就即時收到許志安的電話,就其飲酒及不當的行為道歉,深明犯下了嚴重過錯,表示希望暫停手上所有工作,深切反省。作為公眾人物,必須有恰當行為,亦要為自己行為負責,今天許志安嚴重的過錯,公司的立場會即時暫停許志安所有工作。

黃柏高先生
董事總經理

Paco表示作為安仔經理人和朋友,相信安仔真誠道歉,而且現時聲譽受損和這一刻暫停其所有工作,已經是最大懲罰。由於安仔九月的演唱會籌備需時,是否取消?他說:「要衡量過所有嘢先,希望大家原諒佢,佢一次犯錯,一時糊塗,希望唔好判佢死刑,過往佢都做咗唔少公益事,都唔想佢一鋪清袋。」

I HAVE TO LAUGH
Jason's Playlist 2024
Week 17 填詞魂 - 謝雅兒

Paco表示作為安仔經理人和朋友,相信安仔真誠道歉,而且現時聲譽受損和這一刻暫停其所有工作,已經是最大懲 ...
JasOh103 發表於 2019-4-16 22:27

其實太陽娛樂唱片部係咪都同杜生一樣已經清袋
乜仲有(識得嘅)歌手咩連美丁都去咗拍戲啦

簽名被屏蔽

Paco表示作為安仔經理人和朋友,相信安仔真誠道歉,而且現時聲譽受損和這一刻暫停其所有工作,已經是最大懲 ...
JasOh103 發表於 2019-4-16 22:27

關咩事 paco jm9

Good Job 樂小姐!
kaman921 發表於 2019-4-16 22:23

等左呢日好耐 馬明bb啊