返回列表 發帖

Sammi 好慘之前仲係IG 鼓勵姣婆穎做gym.
呢家。。。。
好啦許志安應該都唔駛開concert 了,
比埋個期 sammi 啦
我們都是這樣長大的
人大了 難得放肆地笑   才會懂 煩惱盡量忘掉
而患病這刻 才發現極渺小   學會珍惜了

賓穎累到家姐心美啦 ig 個個叫佢教下個妹

希望佢家姐打醒佢個妹
kaman921 發表於 2019-4-16 20:32

你估佢家姐唔係一Q 樣。。痴埋D金融才俊到
我們都是這樣長大的

原來許志安,丁子高,劉浩龍都有出席呢個生日會。
眾天后的老公,前男友都係齊到
心穎真係識揀。。。可憐的sammi
我們都是這樣長大的

其實我都第一反應諗如果丁生都咁點算....
electric 發表於 2019-4-16 22:05

成日覺得佢好嘆好得閒。大把時間出去玩。IG 日日都去跑步。
如果同佢出軌果個係男性,千嬅會唔會仲Hurt.
根本成班所謂明星足球隊冇個好人。借口去內地踢球,其他去滾就真。
我們都是這樣長大的

Vani 今晚第一首歌播的"紙牌屋", 應該係送比Mi

我們都是這樣長大的

黎諾懿同個賤女人拍完旅遊節目
個賤女人幾時返黎交代下
個節目都抽起唔好播啦 ...
kaman921 發表於 2019-4-16 23:28

唔知有冇攪埋黎諾懿呢,佢專攪人夫