返回列表 發帖
有三個po出呢單新聞
真係好爆

放黃心穎入雪櫃啦
bagfgfcde 發表於 2019-4-16 13:33

等睇瘋狂鄭秀文粉殺死呢個臭雞
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

瞞住我 辦法多 但你竟不去瞞我

紙張也被撕破 我沒能力去包火
難道你想犧牲我 才會悔過 要狠狠上一課

希望瘦文可以在馬明的臂內療傷 治理這深刻的創傷
風見志郎 發表於 2019-4-16 15:46

一件頭醫生與我

搞到馬明阿媽真係好過份...

受害者 馬明&Sammi 觀眾緣好好,今次有d難翻身
LLLC 發表於 2019-4-16 17:12

希望sammi 馬明 fans同心合力令呢對狗男女永不翻身

離婚! 離婚!

即刻離婚咪正中賓頴下懷 可以獨霸老鼠安,老虎蟹過一排先離
白河喜來登 發表於 2019-4-16 17:45

咁既老鼠綁埋紅絲帶當禮物送俾個賓妹啦

賓穎ig comment 都關埋
驚死比人圍攻佢 之前仲同sammi一齊做gym
原來早有預謀 cheap 到... ...
kaman921 發表於 2019-4-16 18:45

做第三者做到咁高調真係好嘔心
仲要留言扮fans咁

個八婆係咪有狐狸精complex
破壞人幸福為樂
明知會搞到滿城風雨就搞呢pair

你曾經話過我係世界上最快樂嘅女人
因為我擁有你 我當時冇出聲
只係緊緊咁抱住你 但係點解 ...
gordon0807 發表於 2019-4-16 19:21

好痛
我唔敢聽首歌

得閒搵馬明阿媽都唔cut首歌
Tvb真垃圾

兩位垃圾要罵戰唔該行遠d

Paco表示作為安仔經理人和朋友,相信安仔真誠道歉,而且現時聲譽受損和這一刻暫停其所有工作,已經是最大懲罰。由於安仔九月的演唱會籌備需時,是否取消?他說:「要衡量過所有嘢先,希望大家原諒佢,佢一次犯錯,一時糊塗,希望唔好判佢死刑,過往佢都做咗唔少公益事,都唔想佢一鋪清袋。」

I HAVE TO LAUGH

2014: 你個野壞咗
2019: 我係一個壞咗既人

千千家下一定心都涼曬
當年美中不足硬搶至尊歌
Lewis 發表於 2019-4-17 00:18

我係千千都會涼
瘦瘦又死都唔follow佢

仲係好心痛我mi 好憤怒

只想黃心穎不得好死 許志安成為過街老鼠

我覺得Sammi今次打擊真係好大
雖然我都信佢一早已經清楚自己老公係點既人 隻眼開隻眼閉識得返屋企就算
出去逢場作戲 如果瞞到 都可以欺騙自己說得過去
又或者咁睇 一日未親眼見到都選擇「信任」

但係今次有片斷正 同捉姦在床已經冇分別
仲要全城既人都有份睇
而第三者更加係一位自己毫無戒心 完全信任既好朋友 呢樣先最難接受

希望佢可以對老鼠安徹底失望和死心
點原諒都好呢件事一定會留下陰影
自己身邊有家人 朋友 單身其實都可以好好咁活下去

因為我覺得呢個世界除咗安仔老婆之外,其實大家都冇資格可以發言

永遠支持馬明

聽馬明用字 似係會散
但都唔會今日一炮過講啦
liebe 發表於 2019-4-17 21:30

散咗啦已經
佢咁孝順 呢隻雞點會過到佢阿媽嗰關
名都唔講用「佢」真係好正 陌生到...

全港舉手舉腳都撐佢飛姣精
希望馬明未來事業愈來愈好 遇到更好嘅女仔

我有個好奇怪嘅切點
呢單嘢炒都咁 ...
liebe 發表於 2019-4-17 21:55

好同意王迪詩嗰句 後悔係因為做得唔小心 多過後悔做咗
所以呢段敏感時期應該好多人會避忌下 做個乖伴侶 等件事淡咗先再戰

其實件事精彩都可以拍成劇 一集一個故事 (兩位受害者除外)
-老鼠投胎成人
-雞穎進化成狐狸精既心路歷程
-的士司機談判/拍賣過程
-蘋果有料在手後既部署
-paco/樂小姐點拆局
-車內第三者案發當日的一天
-城市裡偷食中/安心粉絲/食花生市民的小故事
-安心家人好友既反應

浦銘心 董折
hehehaha 發表於 2019-4-17 23:05