返回列表 發帖
睇完呢條片 第一感覺係 好激情呀 原來呢條女咁L姣 真係睇唔出

同埋 我一直以為呢位大叔係好男人嚟架...
睇嚟當年咀個大肥婆係堅料嚟 乜到食得落

不過睇大叔既表情 只係想食快餐 唔係認真 婚姻仲有得救既
側田:嚐過勾結醜惡的世間 了解到何謂卑鄙

個司機fat fat
實收幾十萬
timc524 發表於 2019-4-16 13:58

經過呢單野 唔少司機實裝車內CAM
一個唔覺意撈到5-6位數

其實一開始個肥仔係咪想阻止佢地
PangChiYeung 發表於 2019-4-16 15:17

聽一開頭對答 似係肥仔纏住賓妹 堅持要送佢
可能本來係分兩架的士去賓妹屋企 冇咁覺
但賓妹甩唔開肥仔 就上埋老鼠架的士
大家見唔見到 賓妹一上車 望住老鼠既眼神 好似傾好咗今晚打友誼波既款

但佢地喺肥仔面前都拖哂手 好明目張膽喎
會唔會佢地既事都喺朋友間揚開哂?

杜生呢啲老油條
食完快餐認句錯 學鷲哥咁講 應該隻眼開隻眼閉會有人保佢(連牙flat呢啲二打六都有人保)

...
JayantL 發表於 2019-4-16 15:39

聽講賓妹一直有做歌手既夢 成日攀附住mobile陳/老鼠呢堆人
今鋪影到獻埋身添 真係好有事業心

可惜呢d人畀唔到幾多機會你上位
最多帶你去慈善騷合唱吓

迫迫Channel好賤,
攞條片比馬明阿媽睇,
然後Live問佢阿媽回應,
結果馬明打比佢阿媽叫佢唔好回應。
然後 ...
表妹保莉 發表於 2019-4-16 15:49

想睇呢條片 冇acc

原來算係朋友嚟
戥mi 馬明慘慘豬

蔡依林首紅衣女孩mv會唔會好影景

sammi會否離婚
小伙子. 發表於 2019-4-16 15:56

睇嚟唔會
咁多年嚟睇新聞 感覺mi愛老鼠多d 實原諒到

而且睇片就覺得老鼠 都係想食快餐啫
根本好少眼定定望實賓妹 唔係愛

學Terry話齋, TVB啲人係真係蠢唔係扮架喎
Wing1211 發表於 2019-4-16 16:02

夠爆丫馬 大家都係打份工
記者都係靠呢d機會上位啫

問藝人都算合理 但問到人地阿媽有d違反道德囉
不過都算犀利 咁快就搵到人地阿媽問

係 賓妹對波咁正
janice001 發表於 2019-4-16 16:11

同佢老婆係完全相反
食慣齋 所以想食吓滿漢全席

好慘呀mi

7點鐘安仔開記招
全城花生
jason 發表於 2019-4-16 16:37

競猜
男方 會唔會以大家都飲多咗 解話
女方 會唔會以佢一直係我偶像 所以轉移不當情愫 解話

老實講一直都好鍾意老鼠把聲 搞單咁既野做乜
轉去內地撈都唔知得唔得
而家限娛令不斷升級 有醜聞既都打埋...

希望婚姻維持到啦
另一pair就...馬明值得擁有更好

Chisin Mi 真。天后
fifty1205 發表於 2019-4-16 18:02

mi就真係天后 仲有憶蓮同mui姐
所以先有咁大關注度

再加埋馬明 觀眾印象好到接近陳豪咁款
呢兩位當事人難以避開被公審下場

強烈要求交代同賓穎行埋幾耐

臭賓穎如佢所願 終於上位啦
連我美國親戚都知呢件事 po埋朋友圈食花生
睇黎全球華人社會都知佢幾淫幾臭{:1_ ...
fifty1205 發表於 2019-4-16 19:20

從想上位去睇 今鋪賓穎好成功 華人都識佢個名
只不過上咗d永不翻身既位
學歷唔差 諗定轉行啦

要求愛回家換咗首歌去

送返美中不足畀老鼠  「待妳好是我不規矩 我有罪」

未/唔準備流出
   其中一條大概講到左鯉魚門之後嘅事
lu12 發表於 2019-4-16 23:17

果段錄音...唔知堅定流架喎...
而且up埋「美國老闆」呢個kw咁刻意...
做記者冇可能做到佢咁蠢
把聲咁易認 返到公司肯定畀人抄

而且謠傳陳偉果段都已經證實係流
而家呢個世代太多人造假

黎諾懿同個賤女人拍完旅遊節目
個賤女人幾時返黎交代下
個節目都抽起唔好播啦 ...
kaman921 發表於 2019-4-16 23:28

支持
聽講鐵探後原訂播姣穎套劇 會抽起 未訂替補劇
建議播馬明白色強人 同情心態 會吸到收視

佢地舊年已經合唱過會過去的
風見志郎 發表於 2019-4-16 23:30

記得 超難聽
果時已經好質疑點解會安排佢嚟同老鼠唱
原來有路

封劇都係後話
重點係姣精幾時先肯出嚟面對媒體
Ig fb 都封哂 咩意思呀 隔絕一切反對聲音呀
回應呢家嘢係同時間競賽 愈拖愈長對佢對佢身邊人一啲好處都冇
畀人感覺係盤算緊回應內容 咁公眾接納程度會減低
咁樣做 除非一心遠離娛樂圈 永不回應

仲有乜咁好回應,證據確鑿
姣到出面
橫死掂死都係死
倒不如呢埋屋企算 ...
matthewyky 發表於 2019-4-17 09:16

佢可以講
係我鍾意人夫 宣布要做返真實嘅自己
係咪早過馬明一齊 食咗人夫幾耐之類  會唔會分手
或者攻擊返對方 假惺惺
呢啲都係觀眾期待嘅有效回應

我想緊係許生同Sammi紅館演唱會點安排? 許生9月個期會唔會放出黎讓比人? 邊個會要?
不如華納食埋佢,唔知有 ...
Ching2015 發表於 2019-4-17 09:35

尋日paco講暫時都仲係佢哋hold住
應該都仲係睇刁淡得快唔快 可唔可以照搞

不過我諗冇辦法 睇嚟要free返出嚟

最嘔心係佢地兩條PK擺明唔係初犯
都講到係飲醉酒神智不清至會咁
但明明條片呢兩條友講野不知幾清醒, 仲教埋 ...
Lewis 發表於 2019-4-17 10:39

冇錯 佢地冇得扮一時酒醉做錯事

好耐之前睇書 話男女並排坐時(尤其坐車)
摸大腿對方內側 或拖住手而手背挨係男或女方大腿內側
都可以展現有長期既親密關係 冇得瞞

姣穎好坦坦白白講清楚 同佢搞埋幾耐
如果話早過馬明+起初男方主動 仲可能卸到dd膊
可能仲有一線生機

法證4可能會重拍? 咁大製作俾個臭X收皮
eggsteven 發表於 2019-4-17 11:28

可能要視乎拍到咩進度
我諗拍過40% 唔會咁做

未播嘅hold一年半載實會播
係差在放咩時段嘅啫

佢放入雪櫃係佢的事情,
還我法證先鋒4.請重新拍攝全套劇集
穩第二個女頂上吧. ...
Kenny 發表於 2019-4-17 14:51

何晏詩囉
最衰嘅事都經歷過 冇得再衰

黃心穎終於喺ig 道歉
放空 發表於 2019-4-17 16:55

太遲勒掛
人地搞記者會澄清都一日內搞到
IG講句sorry要日半先做到?
仲要冇寫同許生嘅來龍去脈
冇誠意
重寫啦助手

居然唔同sammi道歉  馬明仲要維護黃心潁
小伙子. 發表於 2019-4-17 17:30

馬明稱呼姣精做「佢」
反而有提到「安仔」呢個名
冇咗親切感 應該冇耐會散

馬明醒少少啦 唔好做將軍澳龍力士
zethso 發表於 2019-4-17 19:25

聽馬明用字 似係會散
但都唔會今日一炮過講啦

散咗啦已經
佢咁孝順 呢隻雞點會過到佢阿媽嗰關
名都唔講用「佢」真係好正 陌生到... ...
JasOh103 發表於 2019-4-17 21:37

全港舉手舉腳都撐佢飛姣精
希望馬明未來事業愈來愈好 遇到更好嘅女仔

我有個好奇怪嘅切點
呢單嘢炒都咁大穫
正在有婚外情/撬人伴侶嘅普通平民 會唔會都有所反思呢?
定係一樣
畀人捉正先會認錯?

香港小姐選出哩位對娛圈真系貢獻大咯
lu12 發表於 2019-4-17 23:40

係多個港姐record嘅

不過都唔係第一次損害港姐呢個名
以前試過同屆冠亞爭同一條仔
試過有冠軍拍拖 但個肚係第二個男人

隻雞係咪平時蒲開
溝男人專姣人夫?