返回列表 發帖
唔知講乜,心痛Mi,唯有送三個字俾佢,一定要:很堅強。
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

希望瘦文可以在馬明的臂內療傷 治理這深刻的創傷
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

係咪紅館有個唱? 宣布取消?
lblemon 發表於 2019-4-16 17:05

退出娛樂圈?

不過之前鄭俊弘、吳浩康偷食好似都係過咗單嘢又出返嚟,不過許志安呢種老人家就真係臨老都要搞臭30年個招牌。

感謝讀者支持 蘋果訂閱登記會員破200萬
Jacz 發表於 2019-4-16 17:21

Mi嘅影響力真係好大

佢地舊年已經合唱過會過去的

感覺Sammi一早已經知老鼠安偷食
小伙子. 發表於 2019-4-16 17:30

我都覺,人妻的偽術

從想上位去睇 今鋪賓穎好成功 華人都識佢個名
只不過上咗d永不翻身既位
學歷唔差 諗定轉行啦 ...
liebe 發表於 2019-4-16 19:26

冇錯,係TVB發展都唔夠呢單嘢一夜成名

不如早早執埋安哥9月個檔期
咪當係part2囉
Lewis 發表於 2019-4-17 10:14

希望Fiona出山,或者俾Cookies

點解會有人陰謀論到講係Mi早就知道呢兩年佢地不斷偷情,為了讓老鼠安回來Mi身邊,先忍痛搵人爆料曝光佢地。