返回列表 發帖
KYC0347 發表於 2019-4-18 11:23

我覺得唔一定的士啜啜事件後兩日已經知掛
可能緊張緊工作嘅嘢啫
除非mi嘅友人肯講 爆發前已經話咗佢聽

不過我都覺得mi開concert記者會
畫面上睇落心事重重
側田:嚐過勾結醜惡的世間 了解到何謂卑鄙

道德撚出沒注意。偷食講到好似殺咗人咁
faithshun 發表於 2019-4-18 15:10

係未至於嘅

有嘢食 質埋嚟 可以揀唔食㗎馬
少少抵抗力都冇嘅人 太有問題
同埋要玩要嫖 就唔好結 唔好拍拖 唔好誤人幸福

都估到mi 原諒老鼠安啦
Dear flop Gin Lee,your  songs are very bored&low!>_<

大愛代替憤怒

衝過去
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

一百年仍抱緊你 一百年仍愛戀再不理是非

原來可以咁愛
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

結果唔意外
咁多年感情真係永遠放不低

Sammi仲未 (得閒) unfollow姣精
真係好大方

Sammi好偉大
真係喊死人

無論Sammi決定係點都會支持

老鼠安可以繼續安心偷食

Sammi真大方!信主就可以偷食!

Sammi 安好就ok
大家唔好再做花生友喇, 祝福sammi
【This is MC】澳門見

如果將這生戀愛對你愛最後一次
時光會更加真摯
回憶都更加精緻
然而為你而難過不已 不只這一次
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

Sammi 安好就ok
大家唔好再做花生友喇, 祝福sammi
lemontea1069 發表於 2019-4-18 17:34

點解sammi咁愛老鼠安?!?!

其實堆偽人好L虛偽
個個喺sammi道歉post留曬心心又唔見有人插隻狐狸精

OT少少
蘋果選擇呢個日子爆料
正式宣佈係中共喉舌
Frankiekiekie 發表於 2019-4-18 13:50

各大討論區全部俾呢單嘢洗晒版
而個引渡條例修訂案 記者會 就冇乜人討論

反ot,希望sammi快啲冇事

Lewis 發表於 2019-4-18 17:42

28年感情, 外人點會明?愛情從來都無得解釋
或者許志安為sammi做左好多野又無人知呢?
我只係好客觀咁講, 無幫任何一面, 都係果句, SAMMI好就得

其實堆偽人好L虛偽
個個喺sammi道歉post留曬心心又唔見有人插隻狐狸精 ...
Lewis 發表於 2019-4-18 17:47

唔止偽人, 根本香港人都係咁虛偽

其實堆偽人好L虛偽
個個喺sammi道歉post留曬心心又唔見有人插隻狐狸精 ...

做行行都係一樣 同行人唔可以得罪人多 稱呼人少
而家鬧 有日佢谷底反彈 或者姣惦咗某富商咁點算

我哋呢d行外人就可以任鬧唔嬲啫
仲要係衣食父母

Sammi真係太愛老鼠安不過至少知道佢情緒無太大問題就好啦,真係好擔心佢抑鬱症,祝福你Sammi
還說下次做更好,誰料這刻是尾聲~

其實堆偽人好L虛偽

想插都插唔到啦 個狐狸精都disable comments唔接受人批評

我期待狐狸精去sammi度留言 之前唔係好鍾意留咩

周慧敏2.0 真係感謝主呀
不過倪震從此龜縮左 果隻冇靈魂的老鼠繼續收皮
希望賓穎永不翻身

想插都插唔到啦 個狐狸精都disable comments唔接受人批評

我期待狐狸精去sammi度留言 之前唔係好 ...
JasOh103 發表於 2019-4-18 18:24

不過講開又講,明明係個妹衰

但兩登個個拉埋家姐落水真係CLS

有d似janice當年無辜被牽連咁
成班垃圾打手俾人BAM極都仲有面死出黎柒

周慧敏2.0 真係感謝主呀
不過倪震從此龜縮左 果隻冇靈魂的老鼠繼續收皮
希望賓穎永不翻身 ...
zethso 發表於 2019-4-18 19:05

其實周慧敏 2.0 係一 D 都唔意外
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

道德撚出沒注意。偷食講到好似殺咗人咁
faithshun 發表於 2019-4-18 15:10

你唔係覺得搶人老公係啱呀嗎? 你又扮乜L嘢呀?

Lewis 發表於 2019-4-18 17:42

經歷咗離離合合分開過又係番埋一齊 咁愛佢點捨得放手
比個狐狸精破壞人地幸福

經歷咗離離合合分開過又係番埋一齊 咁愛佢點捨得放手
比個狐狸精破壞人地幸福 ...
kaman921 發表於 2019-4-18 19:46

我覺得老鼠安應該本身有拒絕過,係賓穎死纏攻勢

肥仔老友真係算唔話得,sammi應該要多謝佢

肥仔老友真係算唔話得,sammi應該要多謝佢 ...
Lewis 發表於 2019-4-18 20:09

狐狸精想獨霸老鼠安 慳啲啦佢

Sammi ig 係咪好似唔見左讚狐狸穎個健身post?
定我睇漏眼?

澳至尊才是今次得益者,免費宣傳
我們都是這樣長大的
人大了 難得放肆地笑   才會懂 煩惱盡量忘掉
而患病這刻 才發現極渺小   學會珍惜了

定我睇漏眼?

澳至尊才是今次得益者,免費宣傳 ...
dom 發表於 2019-4-18 20:22

仲有
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

定我睇漏眼?

你是杰丁嗎?
食左都有眼無珠,倒米就真

離離合合百世紀
段段看破無常理
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

各大討論區全部俾呢單嘢洗晒版
而個引渡條例修訂案 記者會 就冇乜人討論

反ot,希望sammi快啲冇 ...
Jacz 發表於 2019-4-18 17:53

你心水清
當事人應該一早知
毒果應該都唔係剛剛收到
選擇16/4爆料真係愈來愈似韓國

定我睇漏眼?

無del
https://www.instagram.com/p/BqCciAGl3WW/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=6bz7wt4rnu86

今次對Mi有D失望,雖然話主會forgive sins但係老鼠安的錯係不可原諒的,明白阿Mi要顧全大局,但相信佢地嘅婚姻好難修補。

肥仔老友真係算唔話得,sammi應該要多謝佢 ...
Lewis 發表於 2019-4-18 20:09

賓妹 擒上去 坐人嗰度咁

蘇永康留言比個心老鼠安
同網民罵戰
真係唔比好過比

你心水清
當事人應該一早知
毒果應該都唔係剛剛收到
選擇16/4爆料真係愈來愈似韓國 ...
Frankiekiekie 發表於 2019-4-18 21:28

建制泛民全部都係阿爺自己友

演唱會仲唱唔唱

我們都是這樣長大的

演唱會仲唱唔唱
dom 發表於 2019-4-18 22:28

今次既歌單真係完全估唔到會點
希望怨婦/大愛有個balance啦

唱呢首紅館應該會癲咗

應該唱:

預左佢會「大愛」呢個angle, 之前周慧敏/倪震都係咁
基督教根本就係男遵女俾
贈個 'L' 字俾佢

只能夠講~ 祝福佢

今次對Mi有D失望,雖然話主會forgive sins但係老鼠安的錯係不可原諒的,明白阿Mi要顧全大局,但相信佢地嘅 ...
angelicdestiny 發表於 2019-4-18 21:51

Sammi咁做真係仁至義盡
還說下次做更好,誰料這刻是尾聲~

今次對Mi有D失望,雖然話主會forgive sins但係老鼠安的錯係不可原諒的,明白阿Mi要顧全大局,但相信佢地嘅 ...
angelicdestiny 發表於 2019-4-18 21:51

一早估到都唔會離婚 要寬恕人

狂煲Birthday Gig DVD 中
我們都是這樣長大的

臭雞穎好心唔好累人啦
佢家姐 蔡一智係無辜都比人鬧

重新愛下去
就當跟最後伴侶
活到擁抱著沉睡