返回列表 發帖
咪又係浦x心贏
kwanie 發表於 2019-4-18 16:46

哎喲 你嬲呀?

睇死今年心姐都係幾首入圍然後分散晒票數

淨係中咗融姨同kay....
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪
無論鐵路會崩壞    方向未會被活埋

融e紅得未

好似得中兩首
另外三首係678
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

再次歡迎各位入場!
今季我哋借用近期非常轟動嘅娛樂新聞嚟揭曉五首入選歌曲

========= ...
ed8671ed 發表於 2019-4-22 21:00

安仔:「係,堅。」

堅Lee!!!
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

CM 都係大染缸 , 會員啲關係同娛樂圈一樣咁亂
chanchan0909 發表於 2019-4-22 21:10

SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

今期5首歌得一首聽得多D
好彩冇報名揭曉結果

一種永遠有9票

哎喲 你嬲呀?

睇死今年心姐都係幾首入圍然後分散晒票數
kayzzz 發表於 22/4/2019 22:26
酸乜鬼
100% 嘅事黎
唔通我酸聽朝太陽又喺東邊升起咩

酸乜鬼
100% 嘅事黎
唔通我酸聽朝太陽又喺東邊升起咩
kwanie 發表於 2019-4-23 00:00

講笑
不過其實無話你酸

今期5首歌得一首聽得多D
好彩冇報名揭曉結果
John 發表於 2019-4-22 23:40

歡迎你下季報名

歡迎你下季報名
ed8671ed 發表於 2019-4-23 00:02

02. Dusty Bottle - You Don't Know Me
11. 艾怡良 - Forever Young
21. 陳奕迅 - 我們萬歲
28. 黃瑋中 - 想寂寞
31. 蔡健雅 - 我要給世界最悠長的濕吻

呢五首輸畀罐頭K歌真係好慘

中3同4

5中4 冇投亂世情侶 投咗You Don't Know Me
恭喜融E 好似係第一次第一
側田:嚐過勾結醜惡的世間 了解到何謂卑鄙

係估唔到兩首寂寞差咁遠
小企鵝推介流行榜.2023Q1季度推介.敬請期待

心姐第一
不過共和榜既成績好差

心姐第一
不過共和榜既成績好差
Jun. 發表於 2019-4-23 13:54

可以考慮買榜
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

起碼嗰首系最高票數的

微物得五票...

我要給世界最悠長的濕吻 >>>>>>>>>>>>>>>>>> 當我迷失時聽著的歌 >>>>>>> 其實寂寞 >>> 下一位前度 (純音樂版) >>>>>>>>> 13樓的大笨象 = 下一位前度 = 亂世情侶 = BARF!

好失望forever young入唔到
但支持1-4位
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak