返回列表 發帖

32歲吳雨霏宣布懷第二胎再做媽媽

32歲吳雨霏(Kary)再做媽媽,宣布懷第二胎!吳雨霏在2015年與丈夫洪立熙(Brian)結婚,去年6月一索得男誕下麟兒。今天(4月22日),吳雨霏趁囝囝10個月大宣布喜訊懷第二胎。

Link

感想:已流下最幸福的眼淚
幾時先有霏式自戀快歌聽

感動
Kary就算再復出都好難再上 搵到個人生目標相夫教子都幾好
希望大家唔好再迫佢復出
祝福佢

好開心Kary咁好生養!

看來霏迷又要等多兩年才會有霏式自戀快歌聽
好大機會借的意順便退出樂壇
不過點都好 真係恭喜Kary
真的是幸福人妻

恭喜kary!

霏: Come, With me Brain
立熙:

good night my friends
這一晚活得短而無限暖
愛你 愛你多麼渺小志願

祝福霏霏

Is there a word for the way that I’m feeling tonight
我 happy & sad at the same time

每次見到都覺得用"再做媽媽"嚟形容有第二胎好怪

每次見到都覺得用"再做媽媽"嚟形容有第二胎好怪
Yan 發表於 2019-4-22 19:19

本身已經係媽媽啦,點樣再做媽媽當第一個冇生過咩

餓左佢新歌好耐。。。
又會繼續等
點都好
Congratulations
利申:唔係鏡粉

有無人覺得霏霏老公幾正?
FIGHT for 陳柏宇

一起飛縱~
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

Congrats

從今開始 懒理會世間一切 是雨霏
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 14 冠軍歌:留香瓊 - 半空

感謝主
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

支持有天后基因嘅BB出生後有好發展 可以生我的命!

有大隻靚仔老公
兩個B
兩次叱咤新人奬加六次叱咤十大
四台聯頒大碟
又有Ruby加持
幾多人恨唔到
Kary 完美示範讓世界豔羡

有大隻靚仔老公
兩個B
兩次叱咤新人奬加六次叱咤十大
四台聯頒大碟
又有Ruby加持
幾多人恨唔到
Kary 完美示 ...
hehehaha 發表於 2019-4-22 22:33

最幸福的眼淚要流喇!

火速造人
霏霏復出無望喇

希望霏霏唔好忘記佢既副業 - 實力派女歌手

神每個細節計好的!

最幸福既天后
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

今年嘅樂壇呢可以話係一個幸福嘅樂壇,事關我地見到好多男歌手同女歌手拍拖,拍拖呀拍拖、結婚呀結婚、生仔呀生女咁樣。不過呢,數嚟數去都係無佢份,不過有個金獎揸上手總好過拖錯手嘅,(2019年女金)_ _ _ 恭喜你!

冇新歌環球竟然冇倉底新歌攞出黎派台,仲話前一姐

是旦plug隻side track 慶祝下啦
真過份個d
環球真係好垃圾

恭喜我霏

是旦plug隻side track 慶祝下啦
真過份個d
環球真係好垃圾
hehehaha 發表於 2019-4-23 00:30

梗係plug想入非非

梗係plug想入非非
HOTMAN 發表於 2019-4-23 00:46