返回列表 發帖

魚網衫黑Bra領獎 祖兒:個唱性感無極限

容祖兒、古巨基、李玟、楊千嬅、林志玲、Ella@S.H.E等多位藝人
於昨晚舉行的《第23全球華語榜中榜暨亞洲影響力大典》頒獎禮上
同告連中兩元,祖兒、李玟和千嬅更性感上台領獎!

祖兒連贏「亞洲影響力最受歡迎女歌手」及「Channel V 亞洲音樂
風尚大獎」,上台領獎時,祖兒穿魚網衫露黑Bra,不過後台受訪時
就外套加身收起性感。她謂:「我還未到好fit的狀態,台上有燈光還
可呃吓人,但台下就不夠勇氣,待我最fit吧,到8月的演唱會才性感
無極限!不過都是說笑,我怕大家會立即退票,因為我不是走這路線
,大家應該也不想看,但演唱會性感是基本的,到時亦一定會更瘦,
只是我試過Deep V到肚臍,被人取笑是背脊,不過我亦很驕傲自己
的身形像衣架。」

提到早前跟關智斌到日本滑雪,祖兒笑稱是靠3日雞精班學成,並謂
:「其實我都好驚,因演唱會前不能弄傷,結果都『chok親』頸、
睇了2次醫生。今次我也真的太大膽太crazy,事關公司希望我拍一
些片放上網,我亦想挑戰一些從未試過的玩意,衝破自己心理關口,
不再像以前段船頭驚鬼船尾驚賊仔又驚受傷,因此愈危險愈要做。」

===== ===== ===== ===== ===== ===== =====

個人感想:
「我怕大家會立即退票,因為我不是走這路線,大家應該也不想看」
祖兒好謙虛

其實對祖兒同kenny滑雪有興趣D
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

喜歡祖兒
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

硬咗
好想即刻買黃牛飛支持祖祖

許志安

wuwuwu
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

祖兒笑稱是靠3日精班學成

Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

希望個演唱會舞台係個大雪山
每晚可以表演滑雪

祖兒好勁好好身材

個胸好大。。

希望個演唱會舞台係個大雪山
每晚可以表演滑雪
hehehaha 發表於 2019-4-28 19:36

With Kenny?
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

With Kenny?
John 發表於 2019-4-28 22:04

同啲dancers
雪景唱一種永遠幾正

想瘋狂同kenny一齊滑雪然後一齊仆親
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

點解次次著喇叭褲,我都諗到亞亞亞
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

點解次次著喇叭褲,我都諗到亞亞亞
風見志郎 發表於 2019-4-29 08:45

隻歌太深入民心

其實佢骨架著衫真係幾好睇
係個樣麻麻姐

想瘋狂同kenny一齊滑雪然後一齊仆親
帥小寶` 發表於 2019-4-28 23:44

走開啦。。佢係我呢。。

你咁得閒。搵其他仔仔啦。。

簽名被屏蔽

其實佢骨架著衫真係幾好睇
係個樣麻麻姐
Lewis 發表於 2019-4-29 13:31

個樣老咗好多咁
眼袋超大

簽名被屏蔽

換咗個頭會順眼好多
Be a top star 退貨別要遮瑕
隨便在世界到處也站立
寧願用一身筋骨作收納

換咗個頭會順眼好多
若葉之年 發表於 2019-4-30 16:55

真心覺得頭下面都係時裝災難

個樣老咗好多咁
眼袋超大
hehehaha 發表於 2019-4-29 18:10

抽眼袋就會細番啦。。

真心覺得頭下面都係時裝災難
John 發表於 2019-4-30 16:56

真心
比gin lee著都唔見得靚