返回列表 發帖
其實S.H.E 係咪得Hebe 一個叫相對唱功好d ?
好似Hebe 都係團入面揹起難唱個d 位 ...
victor1991415 發表於 2019-6-29 21:30

其實廿零歲時候係OK架
一過30 就得返hebe正常
側田:嚐過勾結醜惡的世間 了解到何謂卑鄙

17 is robbed
timc524 發表於 2019-6-29 21:59

唔會呀 17曲詞其實好平平無奇
入到圍已經令人極之非常意外
利申SHE fans

謝安琪呢
timc524 發表於 2019-6-29 22:16

行開啦 都無人識佢
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

估唔到楊千嬅都有機會係金曲獎出現 ...
個機率仲低過美祖
victor1991415 發表於 2019-6-29 22:03

謝安琪呢

孫燕姿個表演後面D女歌手相我好似見到有容祖兒同楊千嬅
算唔算CONFIRM左佢地係天后 ...
CunninG 發表於 2019-6-29 21:50

估唔到楊千嬅都有機會係金曲獎出現 ...
個機率仲低過美祖

想知我頭像是咪俾相音掟咗入雪櫃

17 is robbed

JOLIN終於拎返一個獎

Confirm金曲獎當佢地係姊妹lol
Wing1211 發表於 2019-6-29 21:53

一個姊妹,一個baby Oh yeah~
你快樂過生活 我著襪浸溫泉

艾怡良同AGA一樣來自德成

算唔算CONFIRM左佢地係天后 ...
CunninG 發表於 2019-6-29 21:50

Confirm金曲獎當佢地係姊妹lol

算唔算CONFIRM左佢地係天后

selina走音?
harry 發表於 2019-6-29 21:19

佢去年失左聲 仲未好番 好似阿Sa咁
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

祖兒好勁
有個樣出現
bagfgfcde 發表於 2019-6-29 21:46

以為金曲獎會blacklist佢
DM多仔多到覆唔哂

祖兒好勁
有個樣出現

燕姿 百年孤寂
我等我在 發表於 2019-6-29 21:42

都唔啱佢唱...

燕姿 百年孤寂
Dear flop Gin Lee,your  songs are very bored&low!>_<

開心

恭喜 0

好似Hebe 都係團入面揹起難唱個d 位 ...
victor1991415 發表於 2019-6-29 21:30

Hebe啲live其實都errrrrrrrr
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

蛋堡

好似Hebe 都係團入面揹起難唱個d 位

Ellen

香港加油

SHE d live 係咪一直都咁差
nicknicknick 發表於 2019-6-29 21:21

後生果陣唔係

香港加油

selina走音?
harry 發表於 2019-6-29 21:19

證明係唱live

selina走音?

客語我以為愛客樂會贏是但一個

Forever Young 年度歌曲連提名都冇真係講一次嬲一次
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

廣場舞

依家呢段好好睇

Joanna!!!!

果評審團奬新加既?

Forever Young 真係實至名歸
btw A-Lin 都開到口恨拎獎

蔡健雅好勁
六提零中

Honey, GEM is so good at:
- singing
- rapping
- performing

NOT! ahahahahaha!!

GEMGEM Streaming
1. 不為誰而作的歌 (林俊傑)
2. 我的歌聲裡 (曲婉婷)
3. 小幸運 (田馥甄)
4. 那些年 (胡夏)
5. 演員 (薛之謙)
6. 以後別做朋友 (周興哲)
7. 告白氣球 (周杰倫)
8. 痴情玫瑰花 (Under Lover)
9. 飄向北方 (黃明志)
10. 光年之外 (GEMGEM)

個表演都幾無聊下 同埋居然無畫一隻雞

D Hit歌比Gem cover到好悶
一個唱腔用到底

Gem d live無感情,純sell唱功 lol

可以俾多少少感情...

GEM 呢 part 編曲竟然有 T-MA
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
Follow 埋我 IG 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨

GEMGEM有好多歡呼聲

Talent!!!!
落腳!!!

點解小雅唔去
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

YAS! Slow totally deserves it!

仲諗住《怪美的》贏硬mv

美吹 金氏紀錄:
1. Special Thanks to 1 (陳奕迅 - 金曲歌王紀錄, 3座)
2. 無盡的港口 (殷正洋 - 金曲歌王紀錄, 3座)
3. 頑固 (五月天 - 最佳樂團獎, 4座)
4. Special Thanks to 2 (陳奕迅)
5. 雙棲動物 (蔡健雅 - 金曲歌后紀錄, 3座)
6. 安靜 (周杰倫 - 男歌手個人攞最多奬紀錄, 15座)
7. 甲你攬牢牢 (江蕙 - 女歌手個人攞最多奬紀錄, 13座)
8. 黑吃黑 (張惠妹 - 金曲歌后紀錄, 3座)
9. Special Thanks to 3 (陳奕迅)
10. 這就是音樂 (一句)

作曲人獎
Should win : 蔡健雅
Should NOT win : 李榮浩、鄭宜農、艾怡良、陳綺貞

好準時
我們的總和

今年紅毯dennis表現好差
講野好lur