返回列表 發帖

又有料爆!梁裕恆指男藝人邀女藝人爆房不遂

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/ente ... 0429_00862_001.html
落選港男梁裕恆(Flow)自從喺社交網發文力撐黃心穎後,被網民鬧爆,網民直指佢抽水而成為被喪鬧的對象,之後佢又刪除晒撐黃心穎嘅Post,但今日就再度提黃心穎許志安偷食事件,佢話被網民網絡欺凌發表千字文呻爆之餘,表示今次是最後一次提及「安心事件」。不過佢又帶出咗一件事,佢忽然大爆有男藝人曾欲夾女藝人上房,但同時該位男藝人又抽佢水,媽呀!真係好亂。

一直都有指黃心穎有錯

Flow重申黃心穎係有錯,但同時都係受害人,今次自己因出Post而受盡網絡欺凌,仲話好多人用假Account留言惡意攻擊佢:「講番句公道少少嘅說話已經要被攻擊,其中一個原因是,人是不願意接受自己一直相信嘅事係假、錯的,我一直無意挑釁所謂嘅網民,錯在我不知道香港是無言論自由的,我出post後大量是假ac來言語攻擊,大約比例是7成假ac ,2成fans,1成無聊人。」

繼續爆新料

最爆係佢爆出有男藝人曾想夾一位女藝人上房,對方指摘佢抽水之餘,對方又倒轉頭抽番Flow嘅水:「今日又有另一條契弟出嚟話我抽水,我需要抽水?我需要搏出位?呢條契弟喺娛圈圈壞事做盡,曾經想夾一個女藝人上房,最後傾唔掂數,對人講咗句『你以後無運行』自己周身屎嘅人,做咩要提及我啲小人物,抽我水呢,人人都想抽水,但水並唔係咁抽。」

條友真係勁煩
Deleted IG post 又唔比人講佢自己又講咁多嘢
完全唔知佢想點
又要威又要帶頭盔

邊個契弟啊又
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

當年港男不嬲唔太鐘意佢啦,樣又唔靚仔成個賓賓咁,
得個大隻姐,一睇就知四肢發達頭腦簡單,
而家衝出黎7唔知佢有咩居心

WHO???
J返舒文好過

其實佢係咪精神病未食藥?

佢真係好似一個八婆
男人老狗做緊啲咩

邊個?? 唔開名唔好睇
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

當年港男不嬲唔太鐘意佢啦,樣又唔靚仔成個賓賓咁,
得個大隻姐,一睇就知四肢發達頭腦簡單,
而家衝出黎7 ...
stephybest 發表於 2019-4-29 19:12

唔要佢個頭就得啦。。

佢自我感覺還好

係咪坤哥啊
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

個post又delete 咗
佢精神係咪有啲問題

係咪坤哥啊
風見志郎 發表於 2019-4-30 08:22

壞事做盡只諗到呢幾個
   崔建邦
   黃子恆
   曾志偉

其實佢係咪精神病未食藥?
Wing1211 發表於 2019-4-29 20:10

Ugly crazy
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

個post又delete 咗
佢精神係咪有啲問題
kaman921 發表於 2019-4-30 10:11

似係take野take得太多 個腦shot左
佢講野好似冇乜logic

暗星想上位
WFC HIM

样衰衰
Pick me Pick me up
我的梦境 等你 唤醒
这美丽 将要因你 亮起

壞事做盡只諗到呢幾個