返回列表 發帖

又有料爆!梁裕恆指男藝人邀女藝人爆房不遂

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/ente ... 0429_00862_001.html
落選港男梁裕恆(Flow)自從喺社交網發文力撐黃心穎後,被網民鬧爆,網民直指佢抽水而成為被喪鬧的對象,之後佢又刪除晒撐黃心穎嘅Post,但今日就再度提黃心穎許志安偷食事件,佢話被網民網絡欺凌發表千字文呻爆之餘,表示今次是最後一次提及「安心事件」。不過佢又帶出咗一件事,佢忽然大爆有男藝人曾欲夾女藝人上房,但同時該位男藝人又抽佢水,媽呀!真係好亂。

一直都有指黃心穎有錯

Flow重申黃心穎係有錯,但同時都係受害人,今次自己因出Post而受盡網絡欺凌,仲話好多人用假Account留言惡意攻擊佢:「講番句公道少少嘅說話已經要被攻擊,其中一個原因是,人是不願意接受自己一直相信嘅事係假、錯的,我一直無意挑釁所謂嘅網民,錯在我不知道香港是無言論自由的,我出post後大量是假ac來言語攻擊,大約比例是7成假ac ,2成fans,1成無聊人。」

繼續爆新料

最爆係佢爆出有男藝人曾想夾一位女藝人上房,對方指摘佢抽水之餘,對方又倒轉頭抽番Flow嘅水:「今日又有另一條契弟出嚟話我抽水,我需要抽水?我需要搏出位?呢條契弟喺娛圈圈壞事做盡,曾經想夾一個女藝人上房,最後傾唔掂數,對人講咗句『你以後無運行』自己周身屎嘅人,做咩要提及我啲小人物,抽我水呢,人人都想抽水,但水並唔係咁抽。」

條友真係勁煩
Deleted IG post 又唔比人講佢自己又講咁多嘢
完全唔知佢想點
又要威又要帶頭盔

邊個契弟啊又
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

當年港男不嬲唔太鐘意佢啦,樣又唔靚仔成個賓賓咁,
得個大隻姐,一睇就知四肢發達頭腦簡單,
而家衝出黎7唔知佢有咩居心

WHO???
J返舒文好過

其實佢係咪精神病未食藥?

佢真係好似一個八婆
男人老狗做緊啲咩

邊個?? 唔開名唔好睇
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

當年港男不嬲唔太鐘意佢啦,樣又唔靚仔成個賓賓咁,
得個大隻姐,一睇就知四肢發達頭腦簡單,
而家衝出黎7 ...
stephybest 發表於 2019-4-29 19:12

唔要佢個頭就得啦。。

佢自我感覺還好

係咪坤哥啊
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

個post又delete 咗
佢精神係咪有啲問題

係咪坤哥啊
風見志郎 發表於 2019-4-30 08:22

壞事做盡只諗到呢幾個
   崔建邦
   黃子恆
   曾志偉

其實佢係咪精神病未食藥?
Wing1211 發表於 2019-4-29 20:10

Ugly crazy
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽