返回列表 發帖
你地好
我又想問下大家係邊到睇vnl2019 男排同女排既賽事?

大家有無係
https://welcome.volleyballworld.tv/
呢到睇波呀?有個package 去到2020 有D興趣

我喺呢到搵到

泰國隊第三周 14 人
邊攻 - 1. Wipawee , 6. Onuma , 10. Wilavan , 15. Malika , 18. Ajc ...
chanchan0909 發表於 2019-6-3 21:36

29.9歐圓  又唔算貴我搵極都搵唔到邊到可以睇

想問下大家知唔個 volleyball TV 足唔足 full match D 國際比賽 而家好似免費....
我搵黎搵去得一兩場睇...

西田有志 今屆無打?

日本男排 打得幾好
特別對俄羅斯個場!希望有好成績!
p.s.真心希望有機會睇一次男排現場

我又要再問多次喇 大家係邊到睇架?

佢受左傷
第四局開始眼訓  因為打得好悶,加拿大比中國打得更有系統,無串聯係好難打,成個整體繼 ...
chanchan0909 發表於 2021-6-2 11:14

西田 OMG 希望奧運見到佢 (如果真係舉行)
都希望日本有好成績 打得好好 幾場都
睇好男排 美國 巴西 日本
巴西睇高一線 佢地同日本好似有種打不死既感覺

[url]https://youtu.be/lCImArORZPo[/url]

西田有志 is back is back is back!!!!!!!!!!!!

日本!頂住呀!

巴西有Lucarelli 同 Wallace 真係無咩好擔心
仲要Lucas番埋黎
希望Douglas可以上到位 力量真係有d距離

暫時贏左該贏,輸左嘅都係喺日本好難跨越嘅大山,後面波蘭應該打唔過,斯洛文尼亞都係非常有實力嘅球隊,50 ...
chanchan0909 發表於 2021-6-15 15:09

巴西公怖左奧運陣容?
希望今年有得睇直播

2020 東京奧運男子排球 各隊參賽球員名單 [世界排名為 奧運會賽前、世界排球聯賽後 最新排名 ; 球員年齡是 ...
chanchan0909 發表於 2021-6-27 08:08

嘩 死亡b組

希望 香港 播下男排啦......

想睇日本呀!邊到有得睇呀?

小組賽第一輪終於完成,估中五場比分 [不過都比較強弱懸殊先估啱咁多],偏偏就係關鍵一戰估左錯,不過比賽 ...
chanchan0909 發表於 2021-7-25 22:22

拜托你一定要估錯日本!

啊!我都miss左日本對加拿大呀
知唔知邊到有得睇番.......

Set 4 4:9 阿根廷有機會了
Wonders 發表於 2021-7-26 23:08

精彩!!!!

有無人知邊到有live呀

**** 本內容被作者隱藏 ****
chanchan0909 發表於 2021-8-1 18:52

Love you 好精彩!!!!
日本加油

打番起石川祐希啦快D!!!!!!

心跳加速中

係 兩對都打得好好!
慘 8強對巴西

唔係都係小組二三抽籤咩
chanchan0909 發表於 2021-8-1 22:23

....哎喲 之前聽女排係 1423

2020 東京奧運男子排球賽程 淘汰賽 賽程

半準決賽
08.03 08:00 俄羅斯奧委會 0 : 0 加拿大  (: : : : : ...
chanchan0909 發表於 2021-8-2 07:42

真係日本對巴西唉 手掌手背都係肉 點算

睇緊香港對泰國。。
頂住呀 香港!!
點解唔出賢仔。。。。

有睇到第三局尾,平時好少有得睇直播,唔知以往水準如何,但係意想之中為好
你唔係講緊陳卓賢呀話  ...
chanchan0909 發表於 2021-9-14 16:35

我都係第一次睇 不過同世界級 確實有一段距離 無論防守 攻擊 穩定度同配合度但都好開心既 感覺到佢地真係好認真
梁浩賢呀 我講緊

等緊睇日本

日本終於出留石川 不過收起左高橋藍

嘩 估唔到日本輸俾中國

日本 打得都幾差。。。係咪有D輕敵....
不過 石川真係好穩陣!!!修正球俾親佢都得分咁制

第4局 22比19 有個挑戰 點解會和球.....
另外 大竹壱青 好似跳唔起咁既....

BTW 台灣都打得唔差 想睇小高落場

上年睇台企聯賽 高偉誠好多女fans 仲話帥到懷孕
佢係一傳差d 但勝在彈跳好攻擊力夠 ...
qwerzx 發表於 2021-9-18 19:34

我都有睇下台企聯賽 係 youtube跳得真係好高......

今日日本終於叫正式少少既發揮
可惜伊朗真係好強 好穩陣
希望日本健人黎緊可以打得再好d

伊朗強在 Kazemi,受左傷都仲同你玩命打,作用亦都大過大哥 Ebadipour,MVP 實至名歸 !
其他單項其實都好值 ...
chanchan0909 發表於 2021-9-19 23:02

係囉 竟然係宮浦健人........我都覺得佢打得唔係咁好炸哦.....

其他隊都係接應主要進攻,佢唔算係,反而圍繞住石川黎打,就呢點已經好難比佢
小組賽塞隊同波蘭打到決勝局  ...
chanchan0909 發表於 2021-9-20 00:02

其實睇得出日本開始想俾多d機會其人主攻
去到關鍵位 始終都係唔夠石川穩陣

2022 男排世錦賽 賽制
第一階段 [24 進 16] : 24 隊將分成 6 組,每組 4 隊作單循環比賽,每組前兩名以及四 ...
chanchan0909 發表於 2021-9-24 11:17

想知多D比賽方式全部都係russia 打?
幾時知抽籤結果?

奧運贏左伊朗之後,已經係亞洲一哥了,不過亞錦賽之後又變返二哥
感覺黎緊三年佢地兩隊都會不停交換位置 ...
chanchan0909 發表於 2021-9-23 16:42

無左西田有志 日本真係差咁遠....

日本男排主帥離任,其實我幾鍾意佢,呢幾年日本進步咗唔少,絕對有能力成為亞洲一哥,甚至進入世界強隊行列 ...
Stanley 發表於 2021-9-22 12:31

我都係 但睇新聞 好多人吊佢有無人知點解?

係呀,就係喺 9 月 30 日,應該夜晚 11 點喺斯洛文尼亞抽籤,好似會分檔抽,但前面幾個種子係咪好似之前咁 ...
chanchan0909 發表於 2021-9-25 19:09

哎呀 無得去睇。。。。香港幾時有國際男排睇