返回列表 發帖
希望廢話係跳舞歌
為key key演唱會做勢
hehehaha 發表於 2019-5-14 19:23

睇個名應該唔會係慘情慢歌
唔知會唔會係滾d friend
估唔到又有新歌聽 中間得一星期真空期
iamsingingwong 憑佢一貫膠論 榮獲CM 2019年最噴水會員奬 - CM會員投票認證三大膠之一
今次叻左架喇 頂到發帖榜頒獎禮被人選為噴水會員先被bam 可惜下年唔可以用同一個account嬋聯

Omggg女金好髮力
帥小寶` 發表於 2019-5-14 19:19

今年一定唔會啦

為左拖低心姐條數
傷台應該會將呢首合唱 有咁耐拖咁耐
唔畀派下plug
側田:嚐過勾結醜惡的世間 了解到何謂卑鄙

阿key咁發力唔係好慣
kayzzz 發表於 2019-5-14 19:18

擺明要冧莊女金 上年揮低Aga Gin 同主力plug song of the year 既祖祖未夠過癮
    今年要同容祖兒激鬥一番 狠狠KO 萬年女金 !
   支持 Kay plug 接 plug 歌海戰術延續女金+最女 !
謝安琪唯一叱吒樂壇大滿貫女歌手!

擺明要冧莊女金 上年揮低Aga Gin 同主力plug song of the year 既祖祖未夠過癮
    今年要同容祖兒 ...
白河喜來登 發表於 2019-5-14 19:26

Keep住有新歌已經好開心喇
iamsingingwong 憑佢一貫膠論 榮獲CM 2019年最噴水會員奬 - CM會員投票認證三大膠之一
今次叻左架喇 頂到發帖榜頒獎禮被人選為噴水會員先被bam 可惜下年唔可以用同一個account嬋聯

Keep住有新歌已經好開心喇
kayzzz 發表於 2019-5-14 19:27

你地好明顯今年應該keep住每兩個月就有新歌 (juno / kay)
個故事先去到中間
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
只要你有一張尾場飛,我可比手續費+車馬費+請食飯
仲等? 即刻PM啦! 32/174/123
愛祖亦愛笑

希望廢話有300ap
咁除完2都可以高過準備2周冠嘅pretty crazy!
JIM’S MUSIC SELECTION 2019
WK21: 遺書 (2 Weeks No.1) / Forever Young / 傷害

希望廢話有300ap
咁除完2都可以高過準備2周冠嘅pretty crazy!
放空 發表於 2019-5-14 19:30

隻至尊碟播到1000 ap好無?
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

全格新合唱空降。

麥浚龍 謝安琪

廢話

明天中午十二點。

#廢話
#麥浚龍 #junomak #董折
#謝安琪 #kayt ...
kingsfacheung 發表於 2019-5-14 19:08

下隻碟係咪叫The rest of it

Frankiekiekie 發表於 2019-5-14 19:33

The Album and the Rubbish
我愛BB <3

霏.共和 KFMUSIC Choice 第21週冠軍歌: 雙失受害者 - 黃瑋中

隻至尊碟播到1000 ap好無?
hehehaha 發表於 2019-5-14 19:32

好呀 想睇keykey 連續十年大滿貫
變成第二個祖兒稱霸樂壇!
WK21: 遺書 (2 Weeks No.1) / Forever Young / 傷害

今年一定唔會啦

為左拖低心姐條數
傷台應該會將呢首合唱 有咁耐拖咁耐
唔畀派下plug ...
liebe 發表於 2019-5-14 19:26

十大都似兩個都有獎唔洗哂quota
我愛BB <3

霏.共和 KFMUSIC Choice 第21週冠軍歌: 雙失受害者 - 黃瑋中

班底?
remus 發表於 2019-5-14 19:22

聽日咪知囉! 希望唔係56x la 唔想只係羅生門2.0

見到破格2個字好不安
harry 發表於 2019-5-14 19:24

係全格 唔係破格

Frankiekiekie 發表於 2019-5-14 19:33

舊聞是如此令人興奮
Jason's Playlist 2019 Week 20
光之外 - 盧凱彤 // Hold Me While You Wait - Lewis Capaldi

今年要同容祖兒 ...
白河喜來登 發表於 2019-5-14 19:26

今年似係谷juno多d喎
支持juno空降男金

支持juno空降男金
liebe 發表於 2019-5-14 19:42

真心想佢攞一次三甲
銅都好
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

之前唔係話暴烈34合唱版咩
做咩又變咗廢話
Jayant Music Chart 2018 頒獎禮
Jayant Music Chart 2019 Week 21
1.李皓軒 - 講感情 傷感情 (1 Week No.1)
2.麥浚龍 / 謝安琪 - 廢話
3.Serrini - 靜謐神林/Forest

支持juno空降男金
liebe 發表於 2019-5-14 19:42

Why not both ? Juno 銅 / Kay 女金 ! 幻國大把quota  兼鐵定冧莊至尊碟!

真心想佢攞一次三甲  
銅都好
hehehaha 發表於 2019-5-14 19:45

903之前都差佢兩次男銅
恭喜謝安琪成為2018年樂壇女歌手大贏家
我要重申一次,謝安琪先係叱咤有最女之後唯一大滿貫既女歌手
美祖絕對唔係,佢仲差我最喜愛歌曲架

之前唔係話暴烈34合唱版咩
做咩又變咗廢話
JayantL 發表於 2019-5-14 19:49

我估
作曲 阿bert
編曲 perry lau

唔係暴烈34合唱版
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

係全格 唔係破格
hlyung 發表於 14/5/2019 19:38
賭波咩全格=,=
全宇宙嘈夠未 !!!!!!!!
Music Awards 多謝支持
Music Picks Week 20 (25/05/2019)
1. 告別的藝術 - 陳健安  2. 山旮旯 - 馮允謙  3. Save the World - 李拾壹  4. 孤島人 - RubberBand  5. 鬼才 - 周國賢

真心想佢攞一次三甲  
銅都好
hehehaha 發表於 2019-5-14 19:45

Kay 拎十大算啦
俾啲quota juno 爭下男3甲
今年寂寞就如真係幾正

我估
作曲 阿bert

唔係暴烈34合唱版
hehehaha 發表於 2019-5-14 20:10

我估
作曲:謝安琪

我估
作曲:謝安琪
HOTMAN 發表於 2019-5-14 20:21

呢個都未算係最驚嚇
最驚嚇係作曲 c _____ f____

呢個都未算係最驚嚇
最驚嚇係作曲 c _____ f____
kayzzz 發表於 2019-5-14 20:27

如果係呢個 真係驚

我都估吓先
如果係
作曲:周博賢
會唔會滿足到少少唔太滿意呢個project歌迷

應該係伍樂城

Christopher Chak?
我愛BB <3

咁樣yy首重量plug偷情的禮儀就應該8月plug

唔怪得心姐無冠
原來下plug至谷十大
冠軍歌 聲音導航 - 馮允謙 (27)
亞軍歌 孤島人 - RubberBand (22)
季軍歌 告別的藝術 - 陳健安 (16) [ week 21 ]

如果係呢個 真係驚

我都估吓先
如果係
作曲:周博賢
會唔會滿足到少少唔太滿意呢個project歌迷 ...
liebe 發表於 2019-5-14 20:39

信我,真係

作曲 阿bert

想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

唔怪得心姐無冠
原來下plug至谷十大
Lewis 發表於 2019-5-14 20:50

一首合唱十大 ? 會唔會唔夠力推心姐女金/ 董折男銅?
    不過 呢個世界無咩無可能?

per se好勤力 今年咁快出左3首歌
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

董折浦銘心個故仔究竟幾時先完
好心春袋會員唔好影響市容 講少啲on9弱智嘢啦

kaytse unfollowed juno_mak

HOTMAN 發表於 2019-5-14 22:11

無出糧俾佢?
冠軍歌 聲音導航 - 馮允謙 (27)
亞軍歌 孤島人 - RubberBand (22)
季軍歌 告別的藝術 - 陳健安 (16) [ week 21 ]

董折浦銘心個故仔究竟幾時先完
ricnature 發表於 2019-5-14 21:29

正宗樂壇怨婦

信我,真係

作曲 阿bert
hehehaha 發表於 2019-5-14 21:04

Ah bert ig post左首歌 疑似係佢

Ah bert ig post左首歌 疑似係佢
kayzzz 發表於 2019-5-14 22:24

希望有瑕疵嗰個level

咁識玩

佢同個個老闆都唔啱嘅。

HOTMAN 發表於 2019-5-14 10:11 PM

手誤啫
一種永遠 19>X>05>02>01 AP73
Pretty Crazy 10>4>2 AP65*

離婚嗎  我終於猜中
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

佢同個個老闆都唔啱嘅。
angelicdestiny 發表於 2019-5-14 22:38

sad but true

BTW
而家先發現好似連佢個official ig都冇咗
Jayant Music Chart 2018 頒獎禮
Jayant Music Chart 2019 Week 21
1.李皓軒 - 講感情 傷感情 (1 Week No.1)
2.麥浚龍 / 謝安琪 - 廢話
3.Serrini - 靜謐神林/Forest

小心跟車太貼

要按讚都㩒錯?

marketing 黎講都幾隱閉
Moo
Week22
1明陣2告別的藝術3KamJulienne

好似無人提
cannedfood 發表於 2019-5-14 17:40

因為呢度好多人睇唔起tvb

林穎彤 忽然又想起你
15號出
~love1314~ 發表於 13/5/2019 20:11

XYZZY 發表於 2019-5-15 00:03

哇救命 星夢點解咁鍾意懶音女歌手

Jinny Hana已經夠多懶音
真係既?好犀利丫

sad but true

BTW
而家先發現好似連佢個official ig都冇咗
JayantL 發表於 2019-5-14 22:44

你講起先發覺
恭喜謝安琪成為2018年樂壇女歌手大贏家
我要重申一次,謝安琪先係叱咤有最女之後唯一大滿貫既女歌手
美祖絕對唔係,佢仲差我最喜愛歌曲架