返回列表 發帖
其實Janice合約係15年年初開始,好可能係簽左5年包A and R,20年初完約(如有錯請更正)。 佢曾經同傳媒講過 ...
Ching2015 發表於 2019-5-13 07:59

反而想知Ella份約係點今年已經好似第六定第七年喺華納
除咗頭兩年大部份時間都係走去生仔
起碼上年都重喺到出咗首寶貝兒
到而家Warner Website都重有佢
雖然個網好唔update連kaho都未加上

WARNER 有種變收容所嘅感覺。。。。
matthewyky 發表於 2019-5-15 11:45

簽完拎到女金真係吹佢唔脹好過球記收埋收埋咁多女人都係萬年女銀

其實Janice合約係15年年初開始,好可能係簽左5年包A and R,20年初完約(如有錯請更正)。 佢曾經同傳媒講過 ...
Ching2015 發表於 2019-5-13 07:59

印象中有講過簽埋華納後未必再出歌
所以完約收出都唔出奇

印象中有講過簽埋華納後未必再出歌
所以完約收出都唔出奇
lmml4 發表於 2019-6-6 02:07

https://www.instagram.com/p/ByUqwIiFF-8/?igshid=1rb7ryzqj43id
華納所有歌手上Google training, 只有Janice一個無出席,你話呢?

華納所有歌手上Google training, 只有Janice一個無出席,你過呢?
Ching2015 發表於 2019-6-6 07:42

好似琴日先番香港,可能唔想chur
豪仔有新歌同年資淺要去都唔出奇

華納所有歌手上Google training, 只有Janice一個無出席,你話呢?

6月9日 南京開show喎
出席公眾場合  病咗就唔好
肥蝴蝶破繭吹過
可不可得到認同

congrats!!! 希望華納會重視阿MAG

6月9日 南京開show喎
出席公眾場合  病咗就唔好
大唔透 發表於 2019-6-6 17:51

個個月都返內地開Show。。

咁Ella都無(唔好同我講湊仔大哂黎唔到上堂)
But 我差啲唔記得Jude係咩樣
究竟佢同Jill仲唱唔唱歌架?
定係做華納專責網絡KOL到完約就算

個個月都返內地開Show。。
kk8733 發表於 2019-6-7 02:11

7月廣州 8月海南 /成都
肥蝴蝶破繭吹過
可不可得到認同

咁Ella都無(唔好同我講湊仔大哂黎唔到上堂)
But 我差啲唔記得Jude係咩樣
究竟佢同Jill仲唱唔唱歌架?
...
森姆@結論 發表於 2019-6-7 13:57

Ella根本無唱啦。Jude同Jill都間唔中有出席華納串燒音樂會,不過好似好耐無新歌啦。

Ella根本無唱啦。Jude同Jill都間唔中有出席華納串燒音樂會,不過好似好耐無新歌啦。 ...
Ching2015 發表於 2019-6-7 20:27

佢同Jill Jude個case一樣
無新歌
但合約應該未完喎
佢只係連串燒音樂會都無做

Janice就話之前忙完可以免疫姐
但Ella明明係無野做只有湊仔好得閒
連公司指定的training 都唔上
係咪已經打算收山等約滿?