返回列表 發帖

[Aug/2019] 蕭敬騰娛樂先生世界巡迴演唱會 – 香港站

蕭敬騰娛樂先生世界巡迴演唱會 – 香港站
日期:2019年8月30、31日
時間:8:15PM
地點:紅磡香港體育館
票價:HK$980/$680/$480

5月 20-24日憑東亞信用卡優先訂票
電話:28611611 (9am-9pm)
網上訂票:www.aegticketing.com
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

山頂飛480,真係貴

娛樂先生世界個名認起汪阿姐

呢兩三年啲演唱會真係CLS
起咗幾多倍價?
連山頂最後幾排都480你睇埋我嗰份
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

呢兩三年啲演唱會真係CLS
起咗幾多倍價?
連山頂最後幾排都480你睇埋我嗰份 ...
JayantL 發表於 2019-5-16 23:03

都話大6人有錢黎睇,而家開紅館仲靠港人撐票房?睇下may day,歌神,劉華嘅現場就知80%以上大6人,就算山頂位1480佢地都喺照樣買

香港演唱會飛對比其他地方,以經算好平gala

6月5號公售

點解咁貴

公售3200張門票...
走音系人性嚟㗎嘛要擁抱瑕疵嘎
世界與你無關 以正義去唾駡人 道德撚

勁多三連位想點

勁多三連位想點
阻住 發表於 2019-6-4 17:39

好好笑
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

蕭敬騰都入唔到
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

已經用咗咩鬼monkey都係入唔到,果網係咪廢成咁

就黎開show,都no body care?

聽日會唔會取消?

英國保誠用心聆聽〈蕭敬騰娛樂先生世界巡迴演唱會 - 香港站〉

重要公告
經與各方再度溝通及考慮不同觀眾情況,主辦單位現有以下安排:

1) 今天8月31日演唱會如期舉行以方便已經到場及遠道而來的觀眾。

2)  但大會亦明白個別觀眾可能因交通及街道狀況未能到達場館,請觀眾保留完整門票(連票尾),大會將安排退票服務,詳情將盡快公告。

特高娛樂制作有限公司
2019年8月31日

英國保誠用心聆聽〈蕭敬騰娛樂先生世界巡迴演唱會 - 香港站〉

重要公告
經與各方再度溝通及考慮不同觀眾情 ...
阻住 發表於 2019-8-31 18:17

炒膿咗個d黃牛又可以退飛喇

炒膿咗個d黃牛又可以退飛喇
乐坛风云 發表於 2019-8-31 19:27

炒得起咩

尾場歌單
20:23 開場
1. 純金打造
2. 怎麼說我不愛你
3. 好想對你說

4. 皮囊
5. 王子的新衣
6. 只能想念你
Talking
7. 全是愛

VCR: Jam’s Story
8. 永無止盡的愛 + 第六感 + 寂寞還是你
Talking
9. 新不了情
10. 讓我為你唱情歌
Drum Battle + Baby Shark
11. 王妃2.0
Talking + 感謝名單
12. 這首歌

安可
13. 你(彈鋼琴)
介紹Band Member
14. 王妃
15. 海芋戀
Talking
16. 原諒我
17. 疼愛
18. 阿飛的小蝴蝶
22:50完場
(觀眾嗌嗌下encore就變咗嗌光復香港時代革命)

你咁list突然間覺得佢唱好小歌
blues/收藏/你會在那呢 都無唱

你咁list突然間覺得佢唱好小歌
blues/收藏/你會在那呢 都無唱
wewa1001 發表於 2019-9-1 02:50

台灣同香港首場都係唱廿一二首就完場,尋晚仲要cut歌
你會在那呢台灣有唱
好彩香港安可加咗你