返回列表 發帖
我都係用呢個邏輯去諗
態度囂張,係一個好決絕嘅用詞
如果唔係打算放棄,唔會用到呢啲字眼

為左托 Fred ...
Bluejays 發表於 2019-5-17 22:18

因為某老闆就係一個咁仆街既人渣

唔一定關佢事
可能TVB嗰邊啲高層話要雪佢都唔奇
紅軍有拍劇 唔似金堅咁齋唱歌完全under肥佬
雖然肥佬有前 ...
JayantL 發表於 2019-5-18 02:55

朋友 , 你真係好清純

其實胡鴻鈞想繼續紅,咪keep住拍劇同唱劇歌咯,間中有幾首非劇歌,但如果想學許廷鏗咁,咪ban tvb咯 ...
阿mark 發表於 2019-5-18 10:50

咪係,一陣又唔飲水思源啦最好,好似JINNY 咁.....出幾廿首一模一樣既歌
唔會死架

終於有個計數嘅人喇
總之 2020年10月 約滿最似樣
Bluejays 發表於 2019-5-18 11:01

幾時都好 , 總之HUBERT 好慘根本某老闆係個人問題 ,明明有得做都夾硬整死佢

TVB 根本想捧HUBERT , 但某老闆死都捧個發行歌手又無人肯俾劇佢拍既女歌星
成件事除左痴線, 完全唔識形容

明周今次有一個重點:網民懷疑Hubert就滿約被老細抹黑
而且,平反咗佢態度囂張呢一點,話Hubert一頭霧水, ...
神女有心 發表於 2019-5-18 11:50

聰明 , TVB 根本係想捧HUBERT根本成件事係某老闆自己攪出黎目的係想逼人聽話
成件事盲係下星期二 有記招 就係咁簡單

用不着肥佬條女啦,杜生都識Hubert嘅,之前救妻同學會上第一集宣傳,杜生都有份去大本型一齊宣傳
而且續 ...
神女有心 發表於 2019-5-18 11:56

所以大家都睇到係邊個攪事其實一路有劇拍 ,有工作做,只係無左歌唱囉

好嬲係見到某老闆不斷做埋D人渣行為
ALFRED 走,就全力封殺
鍾嘉欣走 ,出返黎, 就可以上返節目同出鏡

總之係人渣老闆喜歡咩都有得傾

做老闆做到佢咁仆街,不如生口癌死啦佢
神女有心 發表於 2019-5-18 11:59

人地黑心, 我地不可以以暴亦暴的不過由HUBERT 開始肯定呢個仆街真面目

JINNY 有左, 就即刻唔俾佢出歌
即刻捧HANA ,仲要叫人唱到把聲同JINNY 一樣

個人隨左小氣 , 小家
仲成日逼人唱同一款歌同一個模式
如果首歌唔得就即刻放棄
真係俾佢攪死幾多人

其實講到星夢埋沒人才咁真係好諷刺
雖然我都好憎tvb同星夢
但佢地的而且確係捧到人
Alfred, Hubert, Jinny, ...
Crooks 發表於 2019-5-18 13:10

完全認同你既講法但純粹針對某老闆既小家仆街性格

環球都無咁對軒仔,  阿KAY 啦 , MR啦
小人物小氣格

青春頌係903 播先定係點
kwanie 發表於 2019-5-20 20:01

好似只派903 先 之後兩週冠播爆就開始派埋其他台

最後首歌成績三台冠係因為竟然係TVB 無俾冠軍alfred。
因為仲未係何生時期。

但無左呢個冠軍之後就差不多首首冠軍咁囉