返回列表 發帖

「許紹雄」微信撩女網友剝衫:想看你的小XX

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/ente ... 0518_00862_001.html

70歲許紹雄捲入桃色事件!
現年70歲的綠葉王許紹雄,與太太今年結婚27年並育有一名22歲女兒,是圈中出名好爸爸。惟有讀者爆料,提供了多張「許紹雄」與某女士於去年4月27至28日的微信對話截圖。截圖中顯示了藝人許紹雄的頭像帳號,他與對方的對話內容相當露骨。對方表示希望「許紹雄」拍一張普通照片給她看,「許紹雄」即表示:「我想看你沒衣服的。」有人再追問他是否在酒店,「許紹雄」回應:「是!」並表示沒有助理(在旁)。

對話內容大膽露骨

二人對話傾足五小時,另一輯截圖顯示去年28日的凌晨時分二人仍繼續在對話,「許紹雄」表示了「我好想看你的小XX,好嗎?」 有人隨即反要求他拍一個上身她看看。結果有人上傳了一張藝人許紹雄的自拍照給對方,見他戴着眼鏡和身穿裇衫望鏡,並再追加一句:「你的小XX」。事後二人更展開了視像對話。

問到有人最後有否與許紹雄見面,她表示:「他是一個虛假得(的)人,他已經把我的微信刪除了。他有發(男性下體)不雅照給我,而且一直(要)跟我視頻。」

個人感想:幾廿歲人仲玩呢d

有facetime視頻哦

做咩呢單新聞反而冇人開po
stephybest 發表於 2019-5-19 15:20

姚子羚單嘢本身就唔係第三者
其實就係D同前任普通合照
係媒體做文章姐
>3<

係咪住西貢啊佢
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

仲爆過安心

許紹雄回應否應有此事, 而且說是網絡強姦.

[轉]:「綠葉王」許紹雄捲入桃色事件,有讀者爆料連帶微信截圖 ...
hkwilliamsiu 發表於 2019-5-20 14:15

有錢佬有錢有地位
要玩洗鬼私竇咩
直接拎返屋企食老婆都冇聲出啦

更何況我有心無力
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

stephybest 發表於 2019-5-19 15:20

張床照唔夠正
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

不愧為神盾海狗丸最佳代言人

一定係假
邊有人蠢到用真名
而且佢果d相上網搵返嚟既
側田:嚐過勾結醜惡的世間 了解到何謂卑鄙

↑↑↑↑↑↑ 另外七十歲真的要玩都會有私竇啦.

睇嚟樓上果位真係食過
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

許紹雄回應否應有此事, 而且說是網絡強姦.

[轉]:「綠葉王」許紹雄捲入桃色事件,有讀者爆料連帶微信截圖,指「許紹雄」撩女剝衫,對話內容相當露骨。對此,東網記者向許紹雄了解,問到底真有其事?

許紹雄:許 東網: 東

許:呢個唔係事實,我覺得係網絡強姦囉!

東:但有個樣,頭像係你?

許:依家科技發達,點都做到出嚟啦!

東:情慾對話好大膽…

許:我都有頭有面,有人識嘅…點會咁大膽咁樣同人哋講呢啲嘢!更何況我有心無力!早前石修先同我講,佢話網上有一段流言,話佢同老婆離婚,同助手有染,好離譜囉,我當然唔信,其實網絡上嘅嘢唔可以盡信,我覺得依家好似燒到埋嚟我度咁!

東:得罪咗人?

許:我哋點會得罪人吖…喺內地做嘢,最多咪滿足唔晒啲人埋嚟影相啫,如果要全部人都影合照,我哋唔使走啦,咁算唔算得罪人呢?!

感想: 我覺得是假的,因為他都說有心無力, 另外七十歲真的要玩都會有私竇啦.

點解仲未有Benz雄閃卡睇

TVB下個月拍使徒3
睇怕要飛走BENZ哥

重頭劇《使徒行者3》6月拍,主要演員:苗僑偉 林峯 馬國明 袁偉豪 黃翠如 蔡思貝 周柏豪 許紹雄

其實許紹雄後生返少少都幾好J
你地唔識貨

姚子羚係臭雞
JasOh103 發表於 2019-5-19 13:27

小丁丁
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

有冇劉丹或者元華

賓穎比人話臭雞 要永不超生
佢係咪都要比人話臭鴨??
John 發表於 2019-5-19 11:59

姚子羚係臭雞
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

唔好有裸照流出呀
賴爽 發表於 2019-5-19 11:43

舒文定許紹雄
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

真名加真icon
唔係幾信一個artist會咁唔保護自己啲隱私
應該流
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

賓穎比人話臭雞 要永不超生
佢係咪都要比人話臭鴨??
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

唔會有人咁白痴用真名玩掛
你快樂過生活 我著襪浸溫泉

唔好有裸照流出呀

綠葉王都仲有人關注

多功能老婆洗唔洗重拍

正常  唔係邊度有咁多視頻睇
nonkul