返回列表 發帖

[Aug/2019] HANA菊梓喬只想與你在一起演唱會

香港最受歡迎女歌星菊梓喬Hana Kuk自加入星夢娛樂演繹過多首大熱全城的金曲和TVB劇集歌曲,並獲得多項殊榮。星夢娛樂集團有限公司及理想天映傳媒有限公司主辦的中國移動香港Privilege Club呈獻:HANA菊梓喬只想與你在一起演唱會將於2019年8月24和25日在九龍灣國際展貿中心舉辦,big big shop 即日起獨家優先訂票。菊梓喬Hana Kuk 的歌迷朋友不要錯過現場近距離欣賞和感受的機會,快來訂票啦!

BigBigShop會員獨家優先訂票已經開始,演唱會門票將於6月26日正式公開發售。

演唱會名稱:HANA菊梓喬只想與你在一起演唱會
地點:九龍灣國際展貿中心
日期:2019/8/24-25
時間:20:00
票價:HK$680 / $480 / $380
公開發售日期:2019/6/26
優先訂票:Bigbigchannel (2019/5/21)
資料來源:唱片公司及歌手fb , Ig

根本2場都唔爆

簽名被屏蔽

星夢 FB Page post 左第一場
特登影晒成個場
好似要話比全世界聽全場滿座咁

...
Our_Souvenir 發表於 2019-8-27 21:26

FC唔倒
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

有冇非星夢or非tvb藝人
阿mark 發表於 2019-8-25 07:24

若雞有去支持嗎?
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

演唱會都未開就已經俾CM批死啲飛賣唔出,喺咁艱難嘅環境底下完成兩場精彩嘅演出,菊姐已經贏晒{:1_4: ...
kop1874 發表於 2019-8-27 23:28

又可以攞tvb最女
「微笑之中 接受還未有 答案。」

但其實左邊梯級位都有啲吉
misterben111 發表於 2019-8-27 21:33

演唱會都未開就已經俾CM批死啲飛賣唔出,喺咁艱難嘅環境底下完成兩場精彩嘅演出,菊姐已經贏晒

特登影晒成個場

...
Our_Souvenir 發表於 2019-8-27 21:26

但其實左邊梯級位都有啲吉

佢自己ig有po大合照可以去睇下
misterben111 發表於 2019-8-27 21:10

特登影晒成個場

本週冠軍歌: Back In The Game - Collar

有無人影下有幾多空位? 係咪無人去所以無人影?
你老闆 發表於 2019-8-27 20:46

佢自己ig有po大合照可以去睇下

真係全場爆場?
你老闆 發表於 2019-8-27 20:41

佢淨係影貴飛區完全冇影出個事實
    所以東張都係睇少啲
    係一廠開都可能有機會爆嘅

簽名被屏蔽

回復 145# 你老闆

爆個屁,680區都有幾多空位

簽名被屏蔽

無安排記者入去?
你老闆 發表於 2019-8-25 19:58

東張西望有去 仲影到好似爆場咁

簽名被屏蔽

TVB啲歌手系咁上下

尾場入座率有無比第一場高?
舞來舞去 不日內開始錄音。

簽名被屏蔽

睇咗Hana唱隆重登場 唱得其實冇想像中差  
早出道其實對女藝人都幾重要 原來容祖兒只比Hana大6歲
Hana這個年紀 容祖兒已經開過starlight N6 1314
如果佢早點出道,潛力會大d

喺youtube睇啲片
唱得好難聽,同當年史特菲演唱會有得比
首首都唔夠氣走音

依家先得閒開始睇, 一入去就見HANA多謝cctvb, 多謝Herman跟住爆喊

小道消息,問大會,又示威又封路,點黎大會答覆,唔黎就等發相
samsam 發表於 2019-8-25 20:26

可能佢見祖祖個日都照開, 諗住無事, 不過人地公關處理好好多, 黎唔到可以退錢

應該叫美祖去九展開,睇下有幾多真心粉到場

簽名被屏蔽

慘,最受歡迎女歌星正式貶值
你老闆 發表於 2019-8-25 20:30

勁歌08年之後真係wfc HANA開到一場music zone都偷笑啦
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 18
1. 拯救我自己 2. 告訴我 3. 慢性分手

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

無安排記者入去?
你老闆 發表於 2019-8-25 19:58

小道消息,問大會,又示威又封路,點黎大會答覆,唔黎就等發相

好難同20年的天后比ge, 佢而家都只係個小歌手
hohoho 發表於 2019-8-25 19:53

最受歡迎女歌星ma~ 梗係要比人睇有幾勁啦
再將我相信的如煙火般綻放

原來UTV APP有得睇直播

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

跳舞只係郁兩郁搖兩搖咁簡單
隆重登場原唱又唱又跳好high
佢呢真係無得比 完全唔覺high
...
kaman921 發表於 2019-8-25 19:37

好難同20年的天后比ge, 佢而家都只係個小歌手

Um....
LLLC 發表於 2019-8-25 16:11

就係咁。cap IG 就當 :@

點得罪法?
mosesming 發表於 2019-8-25 15:33

因為無安排,所以全部人唔去

跳舞只係郁兩郁搖兩搖咁簡單
隆重登場原唱又唱又跳好high
佢呢真係無得比 完全唔覺high

坤哥算唔算,星夢第一場得胡鴻鈞去左最重點,星夢尋晚得罪曬記者
尋晚無記者到場,今日你見一張舞台相都 ...
samsam 發表於 2019-8-25 13:41

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/ente ... 0825_00862_001.html

Um....

坤哥算唔算,星夢第一場得胡鴻鈞去左最重點,星夢尋晚得罪曬記者
尋晚無記者到場,今日你見一張舞台相都 ...
samsam 發表於 2019-8-25 13:41

點得罪法?
DM多仔多到覆唔哂

阿mark 發表於 2019-8-25 07:24

尋晚無記者到場,今日你見一張舞台相都無

47. Bring Him Home
week20
1 . per se 也許沒有未來神

Rundown from 連登
1.飛蛾撲火
2.你就是天下
3.久別重逢
4.七歲
5.今天的我
6.慾言又止(with古家峯)
7.幸 ...
fifty1205 發表於 2019-8-25 01:14

無沒有你開始

聽聞第一場6~7成 入座。現場亦唔見有咩人去撐場,
samsam 發表於 2019-8-25 01:38

可能聽日換5富橋 + 熊貓
l00540 發表於 2019-8-25 02:10

唔爭在請埋吳若希

Who is 古家峯?
misterben111 發表於 2019-8-25 02:05

可能聽日換5富橋 + 熊貓
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

Rundown from 連登
1.飛蛾撲火
2.你就是天下
3.久別重逢
4.七歲
5.今天的我
6.慾言又止(with古家峯)
7.幸 ...
fifty1205 發表於 2019-8-25 01:14

Who is 古家峯?

柏豪同鄭融唱一事無成好過同hana唱多多聲
kaman921 發表於 2019-8-25 01:01

佢地又夠膽搵柏豪, 唔好一陣又唔po合唱片上網

示威者識玩依家一定衝入九展
hehehaha 發表於 2019-8-24 21:31

應該請示威者黎坐滿個場, popo唔會射催淚彈ge