返回列表 發帖
點會唔信呀,佢有好多有錢男fans,有人話佢係現代鄧麗君添

反Hana人士唔會信你所講的
阿mark 發表於 2019-5-27 08:44

同埋星夢比hana係大馬有自壓cd發行,連周柏豪都未有。台灣都有sony進口周柏豪同hana呢兩張碟。

其實hana張碟咁賣得 應該真係好多人支持 唔好唔記得佢隻黑膠炒到幾勁 佢嘅fans年齡層係有d唔同 我有follow ...
teennum1 發表於 2019-5-27 01:28

咁我又明喎呢樣,以前女人街個啲老女人企街唱 K 個班都有一堆大叔 fans,HANA 應該吸哂個班 fans
陳奕迅:一個極之優秀非常忠愛唱歌的表演者。多謝你,容祖兒!- 09 APR 2017

點會唔信呀,佢有好多有錢男fans,有人話佢係現代鄧麗君添
kimjj 發表於 2019-5-27 09:27

真嘔心

啲碟咁好賣咁多fans,點解bbc冇即時搶購一空嘅?啲阿叔既然一人買得廿隻碟,仲唔快啲每人掃一百幾十張落旺角派街坊

咁我又明喎呢樣,以前女人街個啲老女人企街唱 K 個班都有一堆大叔 fans,HANA 應該吸哂個班 fans {:1_116 ...
賴爽 發表於 2019-5-27 10:05

笑到噴飯,但形容得好生鬼

反Hana人士唔會信你所講的
阿mark 發表於 2019-5-27 08:44

正確係反tvb人士
Hana連紅館都開唔到點說服大家值得拎最受歡迎女歌星

會唔會有跳舞

啲碟咁好賣咁多fans,點解bbc冇即時搶購一空嘅?啲阿叔既然一人買得廿隻碟,仲唔快啲每人掃一百幾十張落旺 ...
Crooks 發表於 2019-5-27 12:05

賣左6天重未有一區爆喎,照計迫人買兩張應該好快爆㗎。係唔係有的一枝公粉絲連比錢買多一張請人睇都唔捨得,要等公售。咁又睇下公售頭兩日爆唔爆啦,唔爆就886。

賣左6天重未有一區爆喎,照計迫人買兩張應該好快爆㗎。係唔係有的一枝公粉絲連比錢買多一張請人睇都唔捨得 ...
Ching2015 發表於 2019-5-27 23:42

睇到賣幾多?

睇到賣幾多?
kimjj 發表於 2019-5-27 23:59

有得揀就即係仲有得賣
之前買祖祖嗰陣玩過BBS
Jayant Music Chart 2018 頒獎禮
Jayant Music Chart 2019 Week 24
1.馮允謙 - 山旮旯 (1 Week No.1)
2.陳健安 - 在錯誤的宇宙尋找愛
3.per se - 波雅斯

幾時有買碟送hana演唱會飛活動?
演唱會場數 金鐘謝安琪世界巡迴3場 許廷鏗1場 林欣彤0場 大滿貫天后JOEY18場

嘩 公司一姐要開show喇

Hana有陣時唱腔有容海恩影子
SSN Chart (14 Jun)  自唱新歌「百年樹木」(17 Dec)
1. 快 樂 到 死 (1 Week No.1) - 關 淑 怡 、 黃 耀 明
2. 孤 島 人 - RubberBand
3. 家 明 - 謝 安 琪

Hana表示《但願人長久》雖然是翻唱自盧冠廷的原名歌曲,但這首歌一直對她來說比其他歌更別具意義。

她覺得這首歌能安慰她的心靈,讓她從絕望中振作,憶述時更一度哽咽:「我覺得自己做唔到,或者生活上好多嘢好辛苦,同好多香港人一樣。但係我聽呢首歌就覺得人嘅一生好快過去,其實辛苦都並唔係咁辛苦。其實我哋好渺小,成日都將唔開心放到好大,無好好享受自己嘅人生。」
SSN Chart (14 Jun)  自唱新歌「百年樹木」(17 Dec)
1. 快 樂 到 死 (1 Week No.1) - 關 淑 怡 、 黃 耀 明
2. 孤 島 人 - RubberBand
3. 家 明 - 謝 安 琪