返回列表 發帖
不如同熊君開紅館好過啦,搶熊君資源。
Ching2015 發表於 2019-5-23 07:51

其實諗諗下,可能真係慳腩搶咗Hubert Star hall嘅期
依家要有嘢令Hubert 同肥佬嘈,得兩個導火線 :
1)Hubert 唔續約 (但成年之前傾續約?星夢做嘢咁有效率? 其實睇Hubert訪問,又唔覺佢咁不滿星夢喎)
2)慳腩發姣功,日日痴住肥佬放電,要肥佬將Hubert個star hall期比佢,之前慳腩成日响傳媒面前講想開演唱會,又話星夢無表態,點會突然間8月開兩場star hall??
係咪慳腩趁Hubert拍緊劇,乘虛而入,搶佢個star hall期,Hubert 先發嬲到鬧肥佬,即Hubert 同肥佬炒大獲都要有個好大嘅原因架
Hubert跟咗肥佬咁耐,肥佬唔會一句兩句失言就抽走佢首鐵探片頭曲,一定係炒大獲,炒到肥佬要抽走佢首劇歌嚟罰Hubert

咩都好,我覺得Hubert會展4000張飛賣哂,開兩場Starhall爆無問題。但Hana一場都未必爆,開麥花臣就差不多 ...
Ching2015 發表於 2019-5-24 18:54

Hubert嘅話,兩場star hall, 絕對大機會爆
但慳腩,兩場star hall, 多數滯銷
都唔知慳腩比肥佬食咗咩,食到佢懵L咗,我估最後滯銷,肥佬要唔要比TVB送上斷頭台

我都有諗呢個原因,ph同shiga唔係tvb經理人,但起碼有自己既base帶去,佢乜都無都咁睇佢,背後一定有啲野 ...
kimjj 發表於 2019-5-24 19:58

Linda 13年嗰時都係兩場展覽廳,只不過千零張票一場,兩場都係3000左右
呢個慳腩一嚟就7000張票

企正中間,一哥柏豪都企側,不愧最女
Ching2015 發表於 2019-5-26 01:00

衰得過月巴人老覺得慳腩先係最女,月巴企最女旁邊都唔企比比旁邊

我都偏向相信個 Star Hall 期從頭到尾都係 Hana 的

Herman 嘅運作模式 No.1 係「食住條水」
攞完最女 梗 ...
Bluejays 發表於 2019-5-26 14:02

月巴人老一向保守,勁怕蝕,連紅館都計過度過,一定去到飛先會開
佢幫慳腩竟一嚟嚟兩場star hall , 有反佢平時度縮又保守嘅性格
而且,月巴年初係講過幫Hubert開演唱會的,可能申請緊紅館同時申請埋star hall
但無講過會今年同慳腩開演唱會

咁我又明喎呢樣,以前女人街個啲老女人企街唱 K 個班都有一堆大叔 fans,HANA 應該吸哂個班 fans {:1_116 ...
賴爽 發表於 2019-5-27 10:05

笑到噴飯,但形容得好生鬼

月巴終於肯收飛,慳腩情何以堪,賣到咁

無計。佢地兩個都多左條腸,月巴人老唔需要
samsam 發表於 2019-6-26 12:50

笑死我

剛剛過去的星期六日 TVB 勁多哈嗱
星期六: 勁歌金曲 / 明愛暖萬心 / 優秀選第一回
星期日: 流行經 ...
Our_Souvenir 發表於 2019-6-26 12:05

係驚賣唔晒先會咁多宣傳
弘弘我就唔知啦,好似賣得唔錯,就唔需要咩宣傳啦
熊君就係KKBOX搞,又賣晒,月巴更加唔會宣傳啦

回復 70# cathay1996
迫迫下架,將未賣晒嘅放公售賣

仲有大量680,乜菊粉唔係成班有錢中佬咩
慳嗰200蚊300蚊,買晒480,380