返回列表 發帖
山旮旯。。有903  DJ話讀錯音。。。

王宛芝好正

Jay終於有首好歌,呢首可以入十大啦
aus 發表於 2019-6-3 16:30

以呢首歌嘅水平Eason唱應該好大機會係至尊歌,Jay Fung唱都希望有個十大啦

有幾句個旋律想起蔡健雅首雙棲動物
不過越loop越鐘意
masterdragon 發表於 2019-5-30 23:31

你講完又真係幾似

好聽,平時唔多聽佢啲歌,呢首係唯一一首想開始了解佢多啲嘅一首

好正又高大。。想攬住佢

聽多覺得佢好啱同高山低谷一齊播
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

十大唔該
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

光頭黃正常發揮
其實 D 詞句都係伏伏地
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

應該是Jay到目前為止最有機會爆出的歌

目送好天氣 再遇原來是他生

呢句真心好美之一貫慢歌影子
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

光頭黃正常發揮
其實 D 詞句都係伏伏地
b01091018 發表於 2019-6-15 12:02

我都覺得有好幾個位聽落有突兀feel
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

Ivana超正. Jay又正. 希望爆得出啦. Jay都唞咗好耐了.

好想謙謙攞十大啊
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

今晚聽到Live 好正

今晚聽到Live 好正
kaman921 發表於 2019-6-22 21:59

個Look 老左。。

Jay Fung真係唱得好好
尤其啲ad-libs 其實好易變魔音
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

希望MV多些露肉。

呢首係我第1首聽佢嘅歌,有啲surprise

近排聽得最多

王菀之作曲一流

佢把聲好溫柔,同首歌好MATCH

//一年前在不丹,今天在你身邊。生日還是要快樂:)#at37//

-2man