返回列表 發帖
18/5 佢出事 成個星期之後件事先爆出黎
封鎖消息得都幾勁 其他野又唔見間公司咁叻

Phil仲留言 “Be careful next time! Speedy recovery”

乜吊威吔果個人有得“Be careful”架咩

Alfred’s ig: 下雨天留客天留我不留

無標點符號

人地明明 分行 分得好清楚 :P
Bluejays 發表於 2019-5-26 20:24

方便解釋嘛
建議你睇下alfred個年代關於依句既etv最後結局係點

完全唔明呢句表達咩?
Ching2015 發表於 2019-5-26 22:28

標點符號的重要性
我係學:「下雨天留客天留人不留」的
我以為係 Alfred 自己改左做「我」字
原來唔係 :P ...
Bluejays 發表於 2019-5-26 22:49

證明你唔係20 30 歲個代
睇黎你偶像對hubert應唔應該留低都表左態

唔覺佢紅,只係各台都鐘意佢,近年唱片銷量都未冠過,903最男又冇5強,開紅館又得一場 ...
阿mark 發表於 2019-5-29 14:04

你之前質疑903最男個結果 話古生都可以攞最男 無代表性
依家又拎最男5強做紅既指標
龍門任搬
上年903古天樂最男已經成天大笑話啦,903ban咁多人,咪一樣冇代表性
阿mark 發表於 2019-5-28 18:20

以為有人俾人ban完又ban會改過啦 點知又番黎留言曝露自己既無知 整到成個post臭晒
反OT:希望hubert好好諗下自己既路

我覺得胡生是唸好要走,唔續約,今次大台膠層的冷血表現會令佢更堅決 ...
nazcaline 發表於 2019-5-30 00:28

今次大台係真係處理得唔太適當 原本覺得佢應該留 但佢出事後就唔同睇法

顧掂你自己先啦天才
abcxyz302006 發表於 2019-5-30 14:42

算啦 佢隔一陣又俾人ban架喇
唔使咁動氣

站喺演戲嘅角度,我真係覺得 Hubert 好有潛質
而且佢呢種形格好獨特,應該繼續會有劇組監製比好嘅機會比 ...
Bluejays 發表於 2019-5-30 14:41

我諗叫佢走既人唔係針對佢演戲 而係覺得佢間公司管理真係有問題