返回列表 發帖
係米出左新聞 胡鴻鈞先出ig post?
筠筠 發表於 2019-5-25 22:52

係咪月巴人老去醫院幫佢影,影完要佢出post呀

唔係幫唔幫大台,都係講事實,降魔的又真係令佢紅左好多,而且唔覺佢離開會有更好出路。 ...
阿mark 發表於 2019-5-25 23:15

佢音樂有潛質只係唔多識做人,唔洗咁樣睇低佢吧

雙飛903第二
第二主打幸福903第三
男新人一直銀,僅次於羅力威
一直睇好佢繼11年金堅之後又入903新力軍 ...
森姆@結論 發表於 2019-5-26 13:45

我印象中胡生係爬過左羅力威,只要當時plug的歌正常播放就穩奪第一了,但903ban哂佢的歌先跌落第二,然後再㩒到佢三甲不入

胡生最好唔好去華納啦,我信現在的佢唔需要靠alfred 先走到
有冇男金銀銅就言之過早,比佢有首自己創作的入下十大就還左佢心願和遺憾了

BBC直播胡生出院,佢成個人呆呆滯滯咁,都仲要逼佢做show,好陰公

以為有人俾人ban完又ban會改過啦 點知又番黎留言曝露自己既無知 整到成個post臭晒
反OT:希望hubert好好諗 ...
kayzzz 發表於 2019-5-29 23:08

我覺得胡生是唸好要走,唔續約,今次大台膠層的冷血表現會令佢更堅決

節錄自今期明周:
意外發生時,正拍攝Hubert的戲份,續集以豪仔身份出現的Hubert,劇中與馬國明最多對手戲 ...
神女有心 發表於 2019-5-31 22:08

寫到好似暗示個意外係胡生自己唔小心咁,
明明胡生比人吊緊威也,唔通佢自己剪斷條威也咩
發生左兩個星期,又唔提會唔會繼續調查,即係想不了了之啦