返回列表 發帖
如果自己唔識為自己打算去揀歌 其實幾大水喉都幫唔到佢幾多

其實佢仲洗乜試來試去?舊年嘅三部曲就已經搵啱咗條路,好應該朝住呢個方向做多幾隻hit歌。英記時代所有歌加埋都冇三部曲咁大回響。

其實佢仲洗乜試來試去?舊年嘅三部曲就已經搵啱咗條路,好應該朝住呢個方向做多幾隻hit歌。英記時代所有歌 ...
rainbowdash 發表於 2019-6-9 13:55

希望華納都唔好完全放哂手俾佢自己揀哂 如果簽佢返黎係想捧佢 俾多d意見佢等佢識揀

電台播多左,好好聽呀 !

其實佢仲洗乜試來試去?舊年嘅三部曲就已經搵啱咗條路,好應該朝住呢個方向做多幾隻hit歌。英記時代所有歌 ...
rainbowdash 發表於 2019-6-9 13:55

一千零一次人生,little something 唔hit咩

簽名被屏蔽

聽聞SDOOR 會係會幫手MAG 音樂的, 而忍三部曲都係SDOOR 做

我都覺三部曲最正,可惜無財力宣傳不夠和傷了聲帶,否則成績最少都有十大

其實呢首呢個時間聽都幾啱

遇到幾多關我會照闖
遇到幾多關也別要慌
在這一刻邊緣回望
懂得收放 懂得信你的搭檔

王祖藍時期唔算浪費佢時間嘛
無邊首叫難聽或者奇怪,自由度又大

好似GEM d歌
Dear flop Gin Lee,your  songs are very bored&low!>_<

好聽

都幾悶

好想牙mag再上台
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

好想牙mag再上台
帥小寶` 發表於 2019-7-8 13:33

睇下2nd or 3rd 係咩歌啦 今星期應該無落榜周了 冠到已好好

好想牙mag再上台
帥小寶` 發表於 2019-7-8 13:33

華納同一時間捧得邊個……爭到個十大比佢都偷笑

華納同一時間捧得邊個……爭到個十大比佢都偷笑
stephybest 發表於 2019-7-8 14:00

Mag今年出三首歌 女三甲應該無機 係睇有無十大

呢首歌幾正面啦