返回列表 發帖

[Jun/3/2019] 音樂夏令型 - 譚詠麟 (EP)

歌手:譚詠麟
唱片名稱: 音樂夏令型
唱片封面:

推出日期:2019-6-3
唱片類型:EP

TrackList:
CD
01. 男人的浪漫 (譚詠麟/趙浚承Gary)
02. 忘憂吧 (譚詠麟/陳逸璇)
03. 千變萬化 (譚詠麟/Gin Lee李幸倪)
04. 自然不是罪名 (譚詠麟/Yan Ting周殷廷)
05. 尋找彼得潘 (譚詠麟/Adrian Fu符致逸)
06. 某月某日會OK (譚詠麟/麥家瑜)

附加資料:
校長譚詠麟 繼續傳承廣東好音樂
全新廣東歌專輯《音樂夏令型》
收錄6首浪漫之作,與6位歌手後輩攜手獻聲演繹

出處:Echo
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

陳苑淇入環球頭炮竟然係呢個project

唔知千變萬化是咪型人道嘅廣東版呢

譚伯成日有得出碟真係好鬼勁

其他全部都係環球人,係咪即係趙浚承入左環球?

簽名被屏蔽

支持yanting 麥家瑜

麥家瑜終於有工開

好髮力
男金有望
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

全部歌名都有陣驅風味

以為舊Post,原來又出新碟,又同gin lee合唱真幸福
話時話合唱的全部暗星 ...
你老闆 發表於 2019-5-28 21:07

同EEG有得撼

得到麟伯的無限祝福+眷顧合作無間,前途一片暗淡。
話時話Aga 呢?點解唔比佢入夏令型?
我們都是這樣長大的
人大了 難得放肆地笑   才會懂 煩惱盡量忘掉
而患病這刻 才發現極渺小   學會珍惜了

千變萬化好聽
之前返過MV
Top 3
1.3AM - AGA
2.天敵  - 衛蘭
3.他狠過你(Live Version) - 容祖兒
3.
</strong>

你老闆 發表於 2019-5-28 21:07

應該叫  與暗星夏令型

哦,你話Gin Lee 係暗星

簽名被屏蔽

星夢情真 發表於 2019-5-28 19:52

佢初出道個陣唔係環球㗎咩?

AGA無得參與

做咩唔等埋GiGi?

麟伯好似25歲

Aga 太flop唔夠班入型

Gin 做乜被人加左入暗星行列咁慘
btw,恭喜 AGA
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
Follow 埋我 IG 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨

aga無份真係多謝都來唔切
得班暗星先同校長玩啦
bye~
我祈求美雅拎女銅一定要發生

點解唔搵埋美君嫲嫲一齊
Aga唔洗合唱係咪即係天后confirmed

AGA仲噝無期個冬令營度
麟伯呢D夏令型留返俾煎煎夠喇

阿煎居然畀環球define做要用譚伯黎谷既暗星
FIGHT for 陳柏宇

譚伯真係好關照gin

恭喜Aga,心諗太多人啦,bye。
麥家瑜同yanting咁樣先有歌出。。。

曲唔差,但聲唔夾

gin點解要同呢班友同一level...

有堅無迦
係咪代表堅正式成為暗星

其他全部都係環球人,係咪即係趙浚承入左環球?
KITSTON 發表於 2019-5-28 21:07

Universal Music All-Star

全部歌名都有陣驅風味
qwerzx 發表於 2019-5-28 21:35

睇到啲名真係隨住個mon都有陣白花油味

星夢情真 發表於 2019-5-28 19:52

同送禮合唱合久必婚既陳苑淇
Dear flop Gin Lee,your  songs are very bored&low!>_<

佢初出道個陣唔係環球㗎咩?
Jacz 發表於 2019-5-29 00:29

係呀

有堅無迦
係咪代表堅正式成為暗星
Frankiekiekie 發表於 2019-5-29 19:12

R&K都無份
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

今年最男有心水
DM多仔多到覆唔哂

原來譚伯隻腳幾白。。。

今年最男有心水
mosesming 發表於 2019-5-30 12:58

Yanting定adrian fu

希望隻碟有第二版 加首 型人道(夏令型remix)

一次過燈六個歌手
倫伯好野

校長好有心, 其實有而家既地位, 佢真係唔需要做咁多
但依然提攜後輩不遺餘力, 真係歌手們的風範, 上一隻都有買, 今次都會買!!!!
明日幾多壞事情 仍然是不枉曾經見證

簽名被屏蔽

校長好有心, 其實有而家既地位, 佢真係唔需要做咁多
但依然提攜後輩不遺餘力, 真係歌手們的風範, 上一隻都 ...
gn01270160 發表於 2019-5-30 17:39

認真覺得校長都算唔話得,真係有關心樂壇,雖然唔知有冇好心做壞事。

R&K都無份
l00540 發表於 2019-5-30 10:34

係咪暗示R&K唔續所以簽Gigi同Jolie

原來譚伯隻腳幾白。。。
newguy 發表於 2019-5-30 13:50

好重口味

R&K都無份
l00540 發表於 2019-5-30 10:34

冇咪好咯,暗星先會入選

簽名被屏蔽