返回列表 發帖
吳若希都講,如果佢事前知道,係會避開唔同一日搞活動
Frankly, 邊個願意長期比個機心女綑綁住,借佢名製造是非上報紙呀
以前就算星夢美鏗同弘弘爭一哥,都唔會係踩低一個托高另一個
唯獨係慳腩,佢次次都係踩低同門而托高佢嚟上報紙

菊兩場star hall, 7千幾張票,鏗一場四面,6千幾7千張票
我都話賣得晒咪叫紅囉,不過而家都未賣晒,失望囉 ...
神女有心 發表於 2019-6-5 13:51

期待一姐最女菊開紅館。星夢最少兩場四面啦。

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

係傳媒死都話胡係hehe,咁又係,胡唔同許扮hehe唔通自己同自己hehe咩
hana最多扮同吳若希不和 ...
你老闆 發表於 2019-6-5 16:27

菊粉真係慘,你仲要死撐,都未答菊有無其他新聞?點解要回避呢?你係菊就唔好幫菊招黑啦
都講咗胡已講過唔係hehe,咁即係唔會扮,要去扮就唔會澄清啦,你真係有問題唔係扮架喎

簽名被屏蔽

你都認許同胡用hehe新聞博宣傳,仲要唔係hehe都要利用hehe宣傳,可恥
hana起碼唔會用性取向博 ...
你老闆 發表於 2019-6-5 16:25

兩個男一齊friend, 好正常,係記者要寫金堅同熊君hehe, 都係因為二人有新聞價值
最女菊就唔同啦,自己一個嘅新聞價值係零,除咗東方,邊份報紙會用版面寫呢個史上人氣最低最女?
熊君唔同架,佢自己一個都上到報架,去九龍城執執架車又有東方新地(星島集團)講
拍劇同街坊玩自拍,就蘋果日報講。 熊君中學同學晒熊君中學照,就HK01講。
最女菊响街拮魚蛋都無人認得,東方有寫呀,仲夾硬話佢親民喎,無人識無人追住影相簽名=親民
係呀,熊君好低檔架咋,求下最女菊放過熊君啦,唔好再痴住熊君人氣見報啦
下次一齊出活動,熊君讓返個頂位比最女菊啦,最女全宇宙最高檔架

簽名被屏蔽

吳若希都明示星夢而家工作氣氛唔好,以前無咁多閒雜人等嗰時,氣氛好得多
https://hd.stheadline.com/life/ent/realtime/1513503/
月巴人老究竟要搞是搞非,利用若希同熊君到幾時,去托佢朵將軍澳垃圾堆填區最女菊呢

最女菊唱歌係有人討論架
討論佢唱到走晒音,又唔夠氣嘛
攞完個最女,第二天啲人問誰是慳腩,又是另佢引以為傲嘅創舉來嘅

回復 59# 神女有心

你仲理佢?

簽名被屏蔽

回復  神女有心

你仲理佢?
kimjj 發表於 2019-6-5 19:37

唔理佢喇,條友思覺失調好難醫

簽名被屏蔽

期待一姐最女菊開紅館。星夢最少兩場四面啦。
Ching2015 發表於 2019-6-5 15:35

你這句要加個condition, if 最女菊賣得晒8月兩場star hall

簽名被屏蔽

https://hd.stheadline.com/life/ent/realtime/1513515/

賣飛情況也不俗,但加場無可能,因體力不能應 ...
你老闆 發表於 2019-6-5 20:09

係兩個半月時間
兩個半月後,到月巴人老頭赤,咁大個債氹,邊個幫佢填
TBB上年又蝕兩億,個個高層都要想辦法搵錢回TBB,月巴來個大倒蝕,場戲應該好精彩

係兩個半月時間
兩個半月後,到月巴人老頭赤,咁大個債氹,邊個幫佢填
TBB上年又蝕兩億 ...
神女有心 發表於 2019-6-5 20:16

向賓穎索償3000萬
即刻有錢
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

向賓穎索償3000萬
即刻有錢
John 發表於 2019-6-5 20:23

賓穎好似返咗菲律賓,咁杜先生要飛過去菲律賓追債

即係fd就可以博人宣傳?
胡紅軍平時借許廷鏗hehe緋聞博宣傳,係咪月巴人老捧胡紅軍策略? 月巴人老借人 ...
你老闆 發表於 2019-6-5 12:54

其實你都幾犀利
歪理都可以比你講到成真理一樣
你唔入星夢做真係嘥晒
你好適合做月巴亻老何隻
日日幫佢奶鞋底
本週冠軍歌: 說好的未來 - Winka 陳泳伽

簽名被屏蔽

你叫阿姐奶月巴人老鞋底?2015年阿姐都唔睬月巴人老頒獎禮
由星夢歌手粉絲話hana借人宣 ...
你老闆 發表於 2019-6-5 20:53

你攞阿姐張相,還攞埋便宜, 你真的以為自己是阿姐, 小心羅家英找你負氣

簽名被屏蔽

慳腩多得佢啲賤粉唔少
祝慳腩姐好運
預告:
慳腩由今年演唱會賣唔晒飛開始會行衰運
得罪各派同門及對手粉絲,好多人等睇佢收皮
月巴大債氹,將要搵若希熊君弘弘等努力幫手賺錢填氹
明年慳腩將會大flop,一蹶不振,再無翻身之日
這個速flop legend將會永久成為香港樂壇笑話
拭目以待啦everyone

簽名被屏蔽

慳腩多得佢啲賤粉唔少
祝慳腩姐好運
預告:
慳腩由今年演唱會賣唔晒飛開始會行衰運
得罪各派同門 ...
神女有心 發表於 2019-6-6 19:13

https://www.instagram.com/p/ByPs38OJEOo/?igshid=1ts7r5oea0b10
優先今日截止,未見佢I g post 售罄。都話的粉絲個個等公售啦。

優先今日截止,未見佢I g post 售罄。都話的粉絲個個等公售啦。
Ching2015 發表於 2019-6-6 19:20

優先當佢2000張飛,2000張都賣唔晒,好一個香港最女legend

好似話今日逼逼青奴要收飛啦,仲未賣到晒680/480/380是但一區嘅優先飛
Oooooppppps! 月巴個心臟仔無事吧
月巴心聲:

是但喇 邊個想知姐