返回列表 發帖

[Jun/8/2019] 17+ - 黃淑蔓 (EP)

歌手:黃淑蔓
唱片名稱: 17+
唱片封面:

推出日期:2019-6-8
唱片類型:EP

TrackList:
CD
1. Dream My Dreams
2. 光引致疼痛
3. 一定要得
4. 那一年零一個月
5. 天陰,間中有陽光
6.  如果青春不會有盡頭
7. 很久不見
Bonus Track
8. 差一點我們會飛 (《哪一天我們會飛》主題曲) (黃淑蔓&英仁合唱團)

附加資料:
最新主打:<Dream My Dreams>
百萬點擊率歌曲: <如果青春不會有盡頭> <那一年零一個月>
DSE打氣歌:<一定要得>
特別收錄:
第35屆香港電影金像獎-最佳原創電影歌曲<差一點我們會飛>

隨碟附送:人形貼紙 (9cm x 27cm) + 8張超大型相卡

出處:Sky music
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

見到實體隻碟個size使唔使大隻
Btw,8首歌吾係大碟咩?

必買啦

LP size

向gin lee致敬?

唔多買 singles collection 但呢隻應該要lu

個封面搞咩 完成冇佢sell青春既感覺

之後返大陸唱下又可以做第二個漿
你快樂過生活 我著襪浸溫泉

個對魚網絲襪係咩玩法?

由碟名到封面到贈品都好淫

之後佢係咪打算行性感路線
8首青春少女歌配一個咁淫嘅封面咁好咩

寰亞D藝人形象攪乜
小巧咁 就要佢扮形
黃淑蔓未成年 就賣淫
同D歌都唔襯

覺得少女玩sexy同yum係冇問題
但點會係魚網絲襪同高踭鞋呀?仲要黑色個隻

隻字體係想點?
Feanna上面又擺多半個做咩?bar code黎架?

隻色又係咩事?
呢幾隻色撞埋一齊完全唔知想表達咩feel

同埋個tracklist我又係睇唔透
咁排法勁唔smooth
呢隻碟既歌已經算幾易排

但都係會買

http://hd.stheadline.com/life/ent/realtime/1514440/

18歲大個女 黃淑蔓首嘗Tube Top魚網襪

Track list係咪撳完shuffle play之後出黎

簽名被屏蔽

個屎忽要再練下

8首歌 首首派台 首首都上到903
唔係隻隻碟 人人做到
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪
無論鐵路會崩壞    方向未會被活埋

簽名被屏蔽

見到實體隻碟個size使唔使大隻
Btw,8首歌吾係大碟咩?
~love1314~ 發表於 2019-6-3 12:45

今日訪問話個size同黑膠差唔多。。。
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 念 - 陳蕾

要做吓squat

全碟都要推介!!

個封面好唔青春

雖然隻碟冇未曝光嘅歌, 但都必需要支持

有冇青春版cd cover?

宜家搞到sell成熟咁,同d歌好唔match。。
太平公主

ksquare 發表於 2019-6-3 16:26

一夠秤就賣淫 想點

ksquare 發表於 2019-6-3 16:26

咩事丫 做咩著浦銘心D衫呀

咩事丫 做咩著浦銘心D衫呀
HOTMAN 發表於 2019-6-3 23:36

可能金像獎頒獎嗰日喺後台俾心姐教壞咗
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

著校服其實未幾好 點解要搞成咁
舞來舞去 不日內開始錄音。

其實可以出兩個版本一個黑絲一個校服
廢膠kayzzz支持邊個死邊個,被禁言後繼續發膠中

唔知會唔會變一碟歌手呢,
顏卓靈出完隻EP都消失左,
佢分分鐘又係出完隻碟等DSE放榜之後去外國讀書

回復 30# stephybest

人氣同音樂feedback好過顏卓靈啦

冇新歌,點解唔錄多兩首直接做真大碟呢

碟名係<feanna 17+>喎!!
同埋8首歌點會係EP呀?!
haha1234

7+1 同8係咪唔識分
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

唔知會唔會變一碟歌手呢,
顏卓靈出完隻EP都消失左,
佢分分鐘又係出完隻碟等DSE放榜之後去外國讀書 ...
stephybest 發表於 2019-6-4 16:41

顏卓靈話佢轉咗會wor好似
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

歌好聽 但呢個cover未免唔太吸引........
個樣老過容祖兒

但係公司幫手

咁大隻都係115
更加唔明顏卓靈個隻點解值200幾

斷貨

邊到買到

簽名被屏蔽

那一年 > 光引致 > 很久不見 > 天陰 > 如果青春 > Dream > > > 一定要得 > 差一點

差一點我們會飛係full ver.黎wo

行咗好多間都冇冇貨....

如果隻碟size細返啲就好

特別鍾意很久不見、差一點我們會飛

乜料呀,林建岳同瑞瑞都親身撐佢

簽名被屏蔽

請快啲加印!!

請快啲加印!!
stephybest 發表於 2019-6-9 13:47

信和$120,買左兩張~~~

問過節拍,無入過貨⋯
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

請快啲加印!!
stephybest 發表於 2019-6-9 13:47

更新:
CD倉翻咗貨
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown