返回列表 發帖
可能係NWB 狠ban呢 lol
yinjai 發表於 2019-6-8 11:37
廣東爆谷同佢合作,機會又微咗啲喎

上星期為左+Gin 犧牲左Mag 好彩今星期上到

Mag 入華納就即上榜,值得恭喜。
hkwilliamsiu 發表於 2019-6-8 11:38

上星期播9次上唔到 都叫即上

O..真係得3首

播到咁高位都上唔到

Out左空手而來算啦

空手而來 9+1 + 12+3 + 7+4 = 28+8

CLS
HINZ TOP 20 Week 24
01 回憶有罪 - 達明一派
02 孤島人 - RubberBand
03 Save the World - 李拾壹

903CLS
達明

上星期為左+Gin 犧牲左Mag 好彩今星期上到
kelvinho726 發表於 2019-6-8 11:39

死線下都叫犧牲

空手而來 9+1 + 12+3 + 7+4 = 28+8

CLS
hinz 發表於 2019-6-8 11:47

認真如初2.0
似係蛋記落order焗呢隻十大
Jayant Music Chart 2018 頒獎禮
Jayant Music Chart 2019 Week 24
1.馮允謙 - 山旮旯 (1 Week No.1)
2.陳健安 - 在錯誤的宇宙尋找愛
3.per se - 波雅斯

空手而來加到咁
個個星期都係咁,感覺上903 DJ其實唔係好中意喱首歌

低位+3 +2 +4
今個星期播得少良心發現??
全宇宙嘈夠未 !!!!!!!!
Music Awards 多謝支持
Music Picks Week 24 (15/06/2019)
1. Tonight - 江海迦  2. 正邪說 - Pandora  3. 波雅斯 - per se  4. 山旮旯 - 馮允謙  5. 回憶有罪 - 達明一派

Rubberband 終於唔洗減

Rubberband 終於唔洗減
hinz 發表於 2019-6-8 11:52

仲應該有得加

903唔係淆底啊嘛
唔上達明 怒减14

仲應該有得加
軒的話 發表於 2019-6-8 11:56

How

好可惜,許廷鏗連續兩plug都係hea播
今plug明明幾高質

定係回憶有罪同當年雞蛋與羔羊一樣?
只係網上發佈無真正派台?

中文歌曲龍虎榜@2019/06/08
RK  LW  Songs        Singers
01 02 Tonight        AGA
02 09 超友誼        林二汶 / 6號
03 15 破鏡         Mirror
04 06 孤島人        Rubberband
05 07 單數         許廷鏗
06 01 數寄屋橋次郎     洪卓立
07 12 碌架床        Dear Jane
08 11 Just Carry On      林家謙
09 03 鬼才         周國賢
10 19 明陣         Robynn & Kendy
11 20 精神餵飼       鄧小巧
12 13 我記得        吳若希
13 14 別讓我走遠      林宥嘉
14 NE 空手而來       張敬軒
15 16 忽然又想起你     林穎彤
16 NE 小蚊赧        李靖筠
17 18 掹藤         Nowhere Boys
18 08 Pretty Crazy       容祖兒
19 NE 山旮旯        馮允謙
20 NE 玫瑰式體驗      林欣彤

OUT:
04 所以我愛       衛蘭 Feat. AF / Jill Vidal / SHIMICA / Daniel Chu
05 小鹿撞樹記      黃妍
10 細說。叫喊      Mr.
17 不一樣的我們     羅凱鈴

評分人數

本週冠軍歌: 雲吞 - 鄧小巧

2019 第一季冠軍歌
百年樹木 永生花 太難開始 睡衣派對 青空 聽說的幸福 
若然冬天沒有花 揮揮手 太空艙 黑人問號 守口如瓶 時間囊 重複愛一次

艾石仔 發表於 2019-6-8 11:59

龍門任(903)搬啦應該都係唔敢上

http://my903.com/903openbox/903Newsongs/post/7283/

叱咤咤 派台歌有

死線下都叫犧牲
Garfield 發表於 2019-6-8 11:48

2首都係死線下 7次上 9次上唔到 所以咪話環球堅料

Gin Gin有得減

Gin Gin有得減
yinjai 發表於 2019-6-8 12:02

今年要食大大粒白果了
Jason's Playlist 2019 Week 23
Pretty Crazy - 容祖兒 // Never Really Over - Katy Perry

tonight、單數hea播到出榜都可以+上榜,然後繼續hea播
即使不完美 只需經歷你自己

幾時上山旯旮啦
最偉大發明     你説是愛情
跟他結束 她與他再一起

「唔通個天都知我哋想點?」
好諷刺

「唔通個天都知我哋想點?」
好諷刺
PenguinMusic 發表於 2019-6-8 12:27

diu⋯  知就唔該你地上一下達明啦

903唔係淆底啊嘛
唔上達明 怒减14
小伙子. 發表於 2019-6-8 11:57

正垃圾
SSN Chart (14 Jun)  自唱新歌「百年樹木」(17 Dec)
1. 快 樂 到 死 (1 Week No.1) - 關 淑 怡 、 黃 耀 明
2. 孤 島 人 - RubberBand
3. 家 明 - 謝 安 琪

廣東爆谷同佢合作,機會又微咗啲喎
PenguinMusic 發表於 2019-6-8 11:39

佢地咁識玩guanxi
SSN Chart (14 Jun)  自唱新歌「百年樹木」(17 Dec)
1. 快 樂 到 死 (1 Week No.1) - 關 淑 怡 、 黃 耀 明

回復 127# PenguinMusic

Donald 天乜鬼

播放率咪又係人為

回復  PenguinMusic

Donald 天乜鬼

播放率咪又係人為
ksquare 發表於 2019-6-8 12:31

佢同張敬軒有冇做過愛???

佢同張敬軒有冇做過愛???
John 發表於 2019-6-8 12:32

唔怪得成日同軒仔去旅行

唔怪得成日同軒仔去旅行
艾石仔 發表於 2019-6-8 12:34

想加入

關鍵時候 咁樣暗箱操作達明 推上新聞啦
好想睇PK 903點回應

黃妍又有得加
定係加到拎第一

咦?

Wtf Kolor 17次拎冠?

點解會咁架?!Kolor冠?

下?
冠軍歌調出3甲?
會唔會黃妍,LEE11 調上no.1

gin今年食白果了
kay最新派台歌廢話請多多支持

今WK啲排位係史無前例嘅亂咁嚟

Kolor 17ap 冠,破叮叮車新低

Yes, can see that Jan wouldn't need such a low airplay #1. Sad for Kolor though. Not even close to a top 10 and already pushed down to 17...

gin今年食白果了
廢話kayzzz 發表於 2019-6-8 12:43

拎左三年女銀,都係時候白果啦

黃妍加到第2位
咁勁既

關鍵時候 咁樣暗箱操作達明 推上新聞啦
好想睇PK 903點回應
小伙子. 發表於 2019-6-8 12:38

網民計錯

903專業推介:第23週(2019.06.08)

19  19  小蚊赧         李靖
PenguinMusic 發表於 2019-6-8 10:45

係竹字頭 唔係草字頭

89 00 64 回憶有罪     達明一派      (-14)
我以為TAG一人得一次初老
嚇死

點解要壓到初老咁低ap冠